طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی خوشمزه و ساده به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی خوشمزه و ساده به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی شیرینی پفکی گردویی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با وبسایت چی …

طرز تهیه نان خامه ای خوشمزه و خانگی مثل قنادی با پیمانه

طرز تهیه نان خامه ای خوشمزه و خانگی مثل قنادی با پیمانه

طرز تهیه نان خامه ای نان خامه ای یکی از شیرینی های محبوب و پرطرفدار ایرانی است که پر مصرف ترین شیرینی خامه ای هم محسوب می شود، برای مشاهده این آموزش …

طرز تهیه باسلوق مخصوص خوشمزه و کشدار به روش بازاری

طرز تهیه باسلوق مخصوص خوشمزه و کشدار به روش بازاری

طرز تهیه باسلوق باسلوق یکی از انواع دسرهای بسیار سنتی و قدیمی ایران است که بیشتر در کنار نوشیدنی های داغ سرو می شود. باسلوق در برخی شهرها به صورت سنتی تهیه …

طرز تهیه کیک نشاسته ای

کیک نشاسته ای , طرز تهیه کیک نشاسته ای , دستور پخت کیک نشاسته ای

کیک نشاسته ای یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که معمولا به عنوان میان وعده تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک نشاسته ای
آرد۲ پیمانه
نشاسته ذرت½ پیمانه
روغن مایع۱ پیمانه
شکر۱ پیمانه
تخم مرغ۴ عدد
آب۱ لیوان
آب لیمو ترش۵ قاشق غذاخوری
رنده پوست لیمو۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری
وانیل¼ قاشق چایخوری
پودر کاکائو۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک نشاسته ای

مرحله اول

برای تهیه کیک نشاسته ای خوشمزه ابتدا فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود. در ادامه قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی با روغن جداکننده کیک به طور کامل پوشش می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن به مدت ۵ دقیقه مخلوط می کنیم تا بافت مواد کشدار و رنگشان کرم شود. در ادامه آب را اضافه می کنیم و ۳۰ ثانیه مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

حالا رنده پوست لیمو و آب لیمو ترش را به ترتیب اضافه کرده و هر کدام را ۳۰ ثانیه مخلوط می کنیم. در ادامه آرد را به همراه نشاسته ذرت و بکینگ پودر با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس یک مرتبه الک می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله ترکیب آرد را مجددا درون الک می ریزیم، سپس روی مواد درون کاسه الک می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم تا مایه کیک یکدست شود. در ادامه دو سوم از مایه کیک را درون قالب می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا باقیمانده مایه کیک را با پودر کاکائو مخلوط می کنیم، سپس آنرا نیز به قالب اضافه می کنیم. در ادامه قالب را به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه در طبقه وسط فر که از قبل گرم کرده ایم قرار می دهیم تا به طور کامل بپزد.

مرحله ششم

پس از گذشت ۴۰ دقیقه در فر را باز می کنیم و کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی تست می کنیم و در صورت که پخته بود از فر خارج می کنیم. در نهایت پس از اینکه کیک خنک شد، آنرا از قالب خارج کرده و برش می زنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 26 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.