طرز تهیه شیرینی دانمارکی مخصوص و خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی مخصوص و خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی شیرینی دانمارکی که با نام شیرینی گل محمدی هم شناخته می شود یکی از انواع شیرینی های مجلسی و محبوب ایرانی است که معمولا برای پذیرایی در مجالس …

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده پف دار و حرفه ای به روش قنادی

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده پف دار و حرفه ای به روش قنادی

طرز تهیه کیک اسفنجی کیک اسفنجی یکی از محبوب ترین کیک ها در سراسر جهان است که بیشترین استفاده آن در صنایع شیرینی پزی می باشد. کیک اسفنجی در شیرینی پزی و …

طرز تهیه کیک ماست خوشمزه با بافت نرم اسفنجی و پف زیاد

طرز تهیه کیک ماست خوشمزه با بافت نرم اسفنجی و پف زیاد

طرز تهیه کیک ماست کیک ماست یکی از انواع کیک نرم و خوشمزه بین المللی است که معمولا برای میان وعده تهیه می شود. این کیک خوشمزه بافتی پنبه ای دارد و …

طرز تهیه باقلوا بدون فر

باقلوا بدون فر , طرز تهیه باقلوا بدون فر , دستور پخت باقلوا بدون فر , طرز تهیه باقلوا تابه ای

باقلوا یکی از شیرینی های محبوب بین المللی است که با طعم های بسیار متنوعی تهیه می شود. با این آموزش این شیرینی خوشمزه را می توانیم بدون فر درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه باقلوا بدون فر در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم باقلوا تابه ای
آرد۲ لیوان
تخم مرغ۱ عدد
ماست۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
روغن مایع۴ قاشق غذاخوری
کره۱۰۰ گرم
پودر قند۱ قاشق غذاخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
مواد میانی باقلوا
گردوی خرد شده۵ قاشق غذاخوری
پودر بیسکوئیت پتی بور½ لیوان
پودر هل½ قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ۱ عدد
پودر دارچین½ قاشق چایخوری
مواد شربت باقلوا
آب۱ لیوان
شکر۱ لیوان
گلاب۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
مواد رومال
زرده تخم مرغ۱ عدد
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه باقلوا بدون فر

مرحله اول

برای تهیه باقلوای تابه ای ابتدا شکر را به همراه آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر به طور کامل حل شود و شربت به جوش بیاید، سپس زعفران و گلاب را اضافه می کنیم و پس از یک دقیقه قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با چنگال به خوبی هم می زنیم تا یکدست شود. در ادامه ماست، روغن مایع، پودر قند و بکینگ پودر را به ترتیب اضافه کرده و هر کدام را ۳۰ ثانیه مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

حالا کره هم دمای محیط را اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شود. در ادامه آرد را روی مواد به صورت کنترل شده الک کرده و مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و لطیف جمع شود که دیگر به دست نچسبد.

مرحله چهارم

در این مرحله خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم، سپس هر کدام را با قطر ۳ میلی متر با وردنه باز می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب را با کمی روغن چرب می کنیم و یکی از خمیرها را درون تابه قرار می دهیم.

مرحله پنجم

حالا مواد میانی را با هم ترکیب می کنیم، سپس روی خمیر به صورت پخش می ریزیم. در ادامه قسمت دوم خمیر را روی مواد میانی قرار می دهیم و با دست دور تا دور خمیر را به خمیر پایینی می چسبانیم، به صورتی که مواد میانی درون شکم خمیر باقی بماند.

مرحله ششم

در این مرحله خمیر را مانند پیتزا برش می زنیم و در صورت تمایل با چاقو روی خمیر طرح می اندازیم. در ادامه زرده تخم مرغ را با زعفران دم کرده ترکیب می کنیم، سپس با برس روی خمیر می مالیم تا خوشرنگ شود.

مرحله هفتم

در این مرحله روی حرارت ملایم شعله پخش کن قرار می دهیم، سپس تابه را روی شعله پخش کن قرار می دهیم. در ادامه یک دم کنی به صورت کیپ روی تابه قرار می دهیم و اجازه می دهیم باقلوا به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.

مرحله هشتم

پس از اینکه باقلوا آماده شد، شربت سرد را روی باقلوای داغ می ریزیم و اجازه می دهیم به مدت ۶ ساعت به همین صورت بماند تا شربت کاملا جذب باقلوا شود. در پایان باقلوا را در ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 15 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.