طرز تهیه شیرینی گردویی خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی گردویی خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی گردویی شیرینی گردویی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که در مراسم های خاص استفاده می شود. این شیرینی خوشمزه به دلیل اینکه ماده اصلی …

طرز تهیه کروسان خوشمزه با مغز شکلاتی به روش فرانسوی

طرز تهیه کروسان خوشمزه با مغز شکلاتی به روش فرانسوی

طرز تهیه کروسان کروسان یا کروسانت یکی از نان های مخصوص و پر طرفدار فرانسوی است که با مغزهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این اموزش شیرینی پزی در ادامه با …

طرز تهیه کیک شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه کیک شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه کیک شکلاتی کیک شکلاتی یکی از انواع کیک های پر طرفدار در جهان است که معمولا به عنوان میان وعده یا عصرانه سرو می شود، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی …

طرز تهیه پیروک سیب خامه ای

پیروک سیب خامه ای , طرز تهیه پیروک سیب خامه ای , دستور پخت پیروک سیب خامه ای

پیرومک سیب خامه ای یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیروک سیب خامه ای در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم پیروک سیب خامه ای
تخم مرغ۲ عدد
شیر¼ پیمانه
وانیل½ قاشق چایخوری
خامه۱۰ میلی لیتر
کره۲۵ گرم
نمک۱ پنس
آرد½ پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری
سیب اسلایس شده نازک۴۰۰ گرم
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش۳ قاشق چایخوری
گردوی خرد شده۲ قاشق غذاخوری
پودر دارچین۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه پیروک سیب خامه ای

مرحله اول

برای تهیه شیرینی پیروک سیب خامه ای ابتدا آب لیمو ترش را روی اسلایس های سیب می ریزیم و با برس روی آنها می مالیم تا رنگ اسلایس های سیب سیاه نشود. در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.

مرحله دوم

در این مرحله قالب مورد نظرمان را با روغن جداکننده کیک یا کمی کره چرب می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس الک می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله تخم مرغ ها را به همراه نمک و شکر داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن به مدت حدودا ۵ دقیقه مخلوط می کنیم تا بافت مواد حالتی کشدار و رنگش مایل به کرمی شود.

مرحله چهارم

حالا خامه را به کاسه اضافه می کنیم و در حد یک دقیقه با دیگر مواد ترکیب می کنیم. در ادامه کره هم دمای محیط را به همراه شیر و وانیل اضافه می کنیم و آنها را نیز به مدت یک دقیقه دیگر با همزن مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله ترکیب آرد و بکینگ پودر را روی مواد داخل کاسه الک می کنیم و با لیسک از یک سمت مخلوط می کنیم. پس از اینکه مایه شیرینی یکدست شد، اسلایس های سیب را اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم.

مرحله ششم

حالا مایه شیرینی را درون قالب می ریزیم، سپس مغز گردوی خرد شده و دارچین را به صورت پخش روی مایه کیک می ریزیم. در ادامه قالب را به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه درون فر که حالا به خوبی گرم شده است، قرار می دهیم تا بپزد.

مرحله هفتم

پس از اینکه شیرینی پخت آنرا از فر خارج کرده و اجازه می دهیم خنک شود، سپس به آرامی از قالب خارج می کنیم و در یک ظرف مناسب قرار می دهیم. در ادامه روی ظرف را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم.

مرحله هشتم

حالا اجازه می دهیم شیرینی به مدت یک یا چند ساعت در یخچال بماند تا کاملا منسجم شود، سپس از یخچال خارج می کنیم و روی آن پودر قند می پاشیم. در نهایت شیرینی را برش می زنیم و در ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 16 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.