طرز تهیه کیک کاسترد خامه ای خوشمزه با بافت نرم و لطیف

طرز تهیه کیک کاسترد خامه ای

کیک کاسترد خامه ای , طرز تهیه کیک کاسترد خامه ای

کیک کاسترد خامه ای یکی از انواع کیک های بسیار لطیف و خوشمزه بین المللی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک کاسترد خامه ای در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک کاسترد خامه ای
تخم مرغ۳ عدد
شکر۱ لیوان
شیر۱ لیوان
روغن۱ فنجان
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
پودر کاکائو۱ قاشق غذاخوری
آرد۱٫۵ فنجان
مواد میانی کیک
شیر۱ لیتر
شکر۱ لیوان
آرد۱ فنجان
نشاسته۱ قاشق غذاخوری
کره۱ قاشق غذاخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
مواد لازم برای روی کیک
خامه فرم گرفته۲۰۰ گرم
شکلات تخته ای بن ماریدر صورت تمایل برای تزیین

طرز تهیه کیک کاسترد خامه ای

مرحله اول

برای تهیه کیک کاسترد خامه ای ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود. در ادامه تخم مرغ و شکر را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن به مدت ۵ دقیقه می زنیم تا کشدار شوند.

مرحله دوم

در این مرحله شیر و روغن را به ترتیب اضافه کرده و هر کدام را به مدت ۳۰ ثانیه مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند. در ادامه آرد را با بکینگ پودر، پودر کاکائو و وانیل ترکیب می کنیم، سپس روی مواد درون کاسه الک می کنیم.

مرحله سوم

حالا قالب را را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم، سپس مایه کیک را درون قالب می ریزیم و درون فر قرار می دهیم. زمان پخت کیک بستگی به قالب ما دارد، اگر ارتفاع قالب کم باشد، ۲۰ تا ۳۰ دقیقه برای پخت کیک زمان کافی است.

مرحله چهارم

پس از اینکه کیک به طور کامل پخت، آنرا با خلال دندان تست می کنیم، سپس از فر خارج می کنیم. در ادامه برای درست کردن کرم کاسترد شیر را به همراه شکر، آرد و نشاسته داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به صورت مداوم هم می زنیم تا مواد به نقطه جوش برسند. در ادامه قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله ششم

در این مرحله کره و وانیل را کم کم اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند. در ادامه مایه کاسترد را روی کیک که حالا به طور کامل خنک شده است می ریزیم و به صورت یکدست آنرا صاف می کنیم.

مرحله هفتم

حالا پس از اینکه کرم کاسترد خودش را گرفت، خامه فرم گرفته را به صورت یکدست با لیسک روی کرم کاسترد می مالیم. برای تزیین روی کیک نیز می توانیم از شکلات تخته ای ذوب شده استفاده کنیم. در پایان کیک را در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوستی داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.