طرز تهیه شیرینی نان برنجی خوشمزه و خانگی اصیل با پیمانه

طرز تهیه شیرینی نان برنجی خوشمزه و خانگی اصیل با پیمانه

طرز تهیه شیرینی نان برنجی شیرینی نان برنجی یکی از انواع شیرینی های پر طرفدار است که از شیرینی ها اصیل ایرانی می باشد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه …

طرز تهیه نان شیرمال خانگی خوشمزه و پف دار به روش ترکیه ای

طرز تهیه نان شیرمال خانگی خوشمزه و پف دار به روش ترکیه ای

طرز تهیه نان شیرمال نان شیرمال یکی از انواع نان های سنتی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که به عنوان صبحانه و عصرانه مصرف می شود، برای مشاهده این اموزش شیرینی پزی …

طرز تهیه دونات خانگی ساده و خوشمزه پفکی به روش بازاری

طرز تهیه دونات خانگی ساده و خوشمزه پفکی به روش بازاری

طرز تهیه دونات دونات یکی از معروف ترین انواع پیراشکی است که به عنوان یک میان وعده بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود. در مورد تاریخچه به وجود آمدن دونات …

طرز تهیه کیک کاسترد خامه ای

کیک کاسترد خامه ای , طرز تهیه کیک کاسترد خامه ای

کیک کاسترد خامه ای یکی از انواع کیک های بسیار لطیف و خوشمزه بین المللی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک کاسترد خامه ای در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک کاسترد خامه ای
تخم مرغ۳ عدد
شکر۱ لیوان
شیر۱ لیوان
روغن۱ فنجان
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
پودر کاکائو۱ قاشق غذاخوری
آرد۱٫۵ فنجان
مواد میانی کیک
شیر۱ لیتر
شکر۱ لیوان
آرد۱ فنجان
نشاسته۱ قاشق غذاخوری
کره۱ قاشق غذاخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
مواد لازم برای روی کیک
خامه فرم گرفته۲۰۰ گرم
شکلات تخته ای بن ماریدر صورت تمایل برای تزیین

طرز تهیه کیک کاسترد خامه ای

مرحله اول

برای تهیه کیک کاسترد خامه ای ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود. در ادامه تخم مرغ و شکر را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن به مدت ۵ دقیقه می زنیم تا کشدار شوند.

مرحله دوم

در این مرحله شیر و روغن را به ترتیب اضافه کرده و هر کدام را به مدت ۳۰ ثانیه مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند. در ادامه آرد را با بکینگ پودر، پودر کاکائو و وانیل ترکیب می کنیم، سپس روی مواد درون کاسه الک می کنیم.

مرحله سوم

حالا قالب را را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم، سپس مایه کیک را درون قالب می ریزیم و درون فر قرار می دهیم. زمان پخت کیک بستگی به قالب ما دارد، اگر ارتفاع قالب کم باشد، ۲۰ تا ۳۰ دقیقه برای پخت کیک زمان کافی است.

مرحله چهارم

پس از اینکه کیک به طور کامل پخت، آنرا با خلال دندان تست می کنیم، سپس از فر خارج می کنیم. در ادامه برای درست کردن کرم کاسترد شیر را به همراه شکر، آرد و نشاسته داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به صورت مداوم هم می زنیم تا مواد به نقطه جوش برسند. در ادامه قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله ششم

در این مرحله کره و وانیل را کم کم اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند. در ادامه مایه کاسترد را روی کیک که حالا به طور کامل خنک شده است می ریزیم و به صورت یکدست آنرا صاف می کنیم.

مرحله هفتم

حالا پس از اینکه کرم کاسترد خودش را گرفت، خامه فرم گرفته را به صورت یکدست با لیسک روی کرم کاسترد می مالیم. برای تزیین روی کیک نیز می توانیم از شکلات تخته ای ذوب شده استفاده کنیم. در پایان کیک را در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 13 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.