طرز تهیه ذرت مکزیکی بیرونی خوشمزه با قارچ و کالباس در خانه

طرز تهیه ذرت مکزیکی بیرونی خوشمزه با قارچ و کالباس در خانه

طرز تهیه ذرت مکزیکی ذرت مکزیکی نوعی میان وعده یا عصرانه بسیار محبوب در سراسر جهان است که همانطور که از نامش مشخص است اصالتش متعلق به کشور مکزیک می باشد ، …

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای مجلسی و خوشمزه ترکی با لپه

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای مجلسی و خوشمزه ترکی با لپه

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای دلمه فلفل دلمه ای یکی از انواع دلمه های خوشمزه و متفاوت ایرانی است که با مواد متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل …

طرز تهیه همبرگر حرفه ای خوشمزه و مخصوص با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه همبرگر حرفه ای خوشمزه و مخصوص با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه همبرگر همبرگر یکی از انواع غذاهای معروف و پرطرفدار بین المللی است که به دلیل محبوبیت بسیار بالایی که دارد با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه نیمرو خامه ای

نیمرو خامه ای , طرز تهیه نیمرو خامه ای , دستور پخت نیمرو خامه ای

نیمرو خامه ای همان تخم مرغ ساده است که به همراه پنیر خامه ای و خام صبحانه پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نیمرو خامه ای در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۵ نفر
تخم مرغ۷ عدد
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
پنیر خامه ای۲۰۰ گرم

طرز تهیه نیمرو خامه ای

مرحله اول

برای تهیه نیمروی خامه ای ابتدا خامه را داخل یک تابه مناسب می ریزیم، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به آرامی خامه را تفت می دهیم تا نرم و یکدست شود. در ادامه پنیر خامه ای را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله پنیر خامه را با پشت قاشق کمی فشار می دهیم تا به خوبی نرم شود، سپس با خامه ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند. پس از اینکه پنیر و خامه با هم ترکیب شدند، مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا مجددا مواد درون تابه را ترکیب می کنیم تا ادویه ها به خورد خامه و پنیر بروند. البته توجه داشته باشید که چون پنیر خامه ای خودش دارای نمک است، نباید خیلی نمک اضافه کنیم، چون ممکن است نیمرو شور شود.

مرحله چهارم

در این مرحله تخم مرغ ها را یک به یک درون یک کاسه می شکنیم، سپس با چنگال به خوبی ترکیب می کنیم تا از حالت لختگی خارج شوند. در ادامه تخم مرغ هم زده را به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خودش را بگیرد.

مرحله پنجم

بعضی افراد دوست ندارند زرده و سفیده تخم مرغ را ترکیب کنند. این افراد باید تخم مرغ ها را مستقیما به تابه اضافه کنند و فقط سفیده تخم مرغ را هم بزنند، سپس اجازه دهند نیمرو به همان صورت با حرارت ملایم بپزد.

مرحله ششم

پس از اینکه تخم مرغ ها را به هر شکلی که تمایل داشتیم به تابه اضافه کردیم، درب تابه را می گذاریم تا تخم مرغ ها به صورت یکدست بپزند. در پایان نیمرو را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه نان بربری (درست کردن نان بربری در منزل) سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 2 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.