مطالب پر بازدید
طرز تهیه نان تمیس خوشمزه و مخصوص به روش افغانستانی

طرز تهیه نان تمیس خوشمزه و مخصوص به روش افغانستانی

طرز تهیه نان تمیس نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. نان تمیس یک نان سنتی مربوط به کشور افغانستان است که کمی حجیم …

عکس‌های مدل گردنبند ظریف طلا برای هر سلیقه + راهنمای انتخاب

عکس‌های مدل گردنبند ظریف طلا برای هر سلیقه + راهنمای انتخاب

مدل گردنبند ظریف طلا در دنیای طراحی و مد، گردنبند طلا همواره یکی از جذاب‌ترین و محبوب‌ترین انتخاب‌ها برای افرادی است که به دنبال زیبایی و درخشش هستند. جدیدترین مدل‌های گردنبند طلا …

طرز تهیه پنکیک توت فرنگی خوشمزه و مخصوص برای صبحانه

طرز تهیه پنکیک توت فرنگی خوشمزه و مخصوص برای صبحانه

طرز تهیه پنکیک توت فرنگی پنکیک یک صبحانه اروپایی است که در تابه طبخ می شود و با میوه های مختلف، عسل، شکلات آب شده و مغزیجات متنوع تزیین و سرو می …

طرز تهیه کیک عید پاک خوشمزه و مخصوص با خامه و موز

طرز تهیه کیک عید پاک

طرز تهیه کیک عید پاک طرز تهیه کیک پاسکا عید پاک

کیک عید پاک یکی از انواع کیک های مناسبتی است که در روز عید پاک تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک عید پاک در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک عید پاک
تخم مرغ۲ عدد
روغن نباتی۱۰۰ میلی لیتر
شکر۱۰۰ گرم
آرد گندم۱۶۰ گرم
پودر کاکائو۴۰ گرم
وانیل شکری۱۰ گرم
بکینگ پودر۱۰ گرم
موز بدون پوست۳۶۰ گرم
میوه های شیرین۱۰۰ گرم
پودر هل۲ گرم
شکلات تله۱۰۰ گرم
خامه۱۰۰ گرم

طرز تهیه کیک عید پاک

مرحله اول

برای تهیه کیک مخصوص عید پاک ابتدا موز را داخل یک کاسه مناسب با چنگال له می کنیم، سپس تخم مرغ ها را به همراه روغن نباتی، شکر و وانیل شکری به آن اضافه می کنیم و با همزن به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله آرد را به همراه پودر کاکائو، پودر هل، زنجبیل و بکینگ پودر با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس به کاسه حاوی مخلوط موز و تخم مرغ اضافه می کنیم و با هم به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله سوم

در این مرحله میوه های شیرین را خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم. در ادامه خمیر را به سه قسمت تقسیم می کنیم. حالا قالب ها را با روغن جداکننده چرب می کنیم، سپس مایه کیک را درون قالب ها می ریزیم.

مرحله چهارم

برای این کیک باید از قالب هایی با قطر ۹ تا ۱۰ سانتی متر استفاده کنیم. فر را باید از ۱۰ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا به خوبی گرم شود، سپس قالب ها را در طبقه وسط فر قرار می دهیم.

مرحله پنجم

حدود یک ساعت زمان برای پخت کیک ها لازم است. بعد از ۴۵ دقیقه کیک ها را با سیخ چوبی تست می کنیم و در صورتی که پخته بودند، می توانیم آنها را از فر خارج کنیم. در پایان کیک ها را پس از اینکه پخت روی صفحه توری قرار می دهیم تا خنک شوند.

مرحله ششم

در این مرحله شکلات را به همراه خامه به روش بن ماری (آموزش کامل روش بن ماری) ذوب می کنیم، سپس در یخچال قرار می دهیم تا قوام یابد. در پایان کیک ها را با خامه شکلاتی به سلیقه خود تزیین می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : جمعه 26 شهریور 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.