طرز تهیه خامه فرم گرفته حرفه ای و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه خامه فرم گرفته حرفه ای و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه خامه فرم گرفته خامه فرم گرفته یکی از انواع مواد بسیار پر مصرف در تهیه انواع شیرینی و دسر است. خامه فرم گرفته را می توانیم برای تهیه انواع شیرینی …

طرز تهیه پیراشکی کرم دار خوشمزه و پفکی به روش بازاری

طرز تهیه پیراشکی کرم دار خوشمزه و پفکی به روش بازاری

طرز تهیه پیراشکی پیراشکی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که به عنوان یک میان وعده بین المللی شناخته می شود. این شیرینی خوشمزه با دستورهای متنوعی تهیه می …

طرز تهیه کیک زعفرانی اسفنجی خوشمزه و مخصوص خانگی

طرز تهیه کیک زعفرانی اسفنجی خوشمزه و مخصوص خانگی

طرز تهیه کیک زعفرانی کیک زعفرانی یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که معمولا به عنوان عصرانه سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

طرز تهیه کیک عید پاک

طرز تهیه کیک عید پاک طرز تهیه کیک پاسکا عید پاک

کیک عید پاک یکی از انواع کیک های مناسبتی است که در روز عید پاک تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک عید پاک در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک عید پاک
تخم مرغ۲ عدد
روغن نباتی۱۰۰ میلی لیتر
شکر۱۰۰ گرم
آرد گندم۱۶۰ گرم
پودر کاکائو۴۰ گرم
وانیل شکری۱۰ گرم
بکینگ پودر۱۰ گرم
موز بدون پوست۳۶۰ گرم
میوه های شیرین۱۰۰ گرم
پودر هل۲ گرم
شکلات تله۱۰۰ گرم
خامه۱۰۰ گرم

طرز تهیه کیک عید پاک

مرحله اول

برای تهیه کیک مخصوص عید پاک ابتدا موز را داخل یک کاسه مناسب با چنگال له می کنیم، سپس تخم مرغ ها را به همراه روغن نباتی، شکر و وانیل شکری به آن اضافه می کنیم و با همزن به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله آرد را به همراه پودر کاکائو، پودر هل، زنجبیل و بکینگ پودر با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس به کاسه حاوی مخلوط موز و تخم مرغ اضافه می کنیم و با هم به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله سوم

در این مرحله میوه های شیرین را خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم. در ادامه خمیر را به سه قسمت تقسیم می کنیم. حالا قالب ها را با روغن جداکننده چرب می کنیم، سپس مایه کیک را درون قالب ها می ریزیم.

مرحله چهارم

برای این کیک باید از قالب هایی با قطر ۹ تا ۱۰ سانتی متر استفاده کنیم. فر را باید از ۱۰ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا به خوبی گرم شود، سپس قالب ها را در طبقه وسط فر قرار می دهیم.

مرحله پنجم

حدود یک ساعت زمان برای پخت کیک ها لازم است. بعد از ۴۵ دقیقه کیک ها را با سیخ چوبی تست می کنیم و در صورتی که پخته بودند، می توانیم آنها را از فر خارج کنیم. در پایان کیک ها را پس از اینکه پخت روی صفحه توری قرار می دهیم تا خنک شوند.

مرحله ششم

در این مرحله شکلات را به همراه خامه به روش بن ماری (آموزش کامل روش بن ماری) ذوب می کنیم، سپس در یخچال قرار می دهیم تا قوام یابد. در پایان کیک ها را با خامه شکلاتی به سلیقه خود تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 26 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.