طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی آسان و خوشمزه مثل قنادی

طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی آسان و خوشمزه مثل قنادی

طرز تهیه زولبیا و بامیه زولبیا و بامیه از انواع شیرینی های سنتی و محبوب در میان ایرانیان هستند که به صورت متداول در ماه مبارک رمضان پخته می شوند. در گذشته …

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خوشمزه و مجلسی به روش بازاری

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خوشمزه و مجلسی به روش بازاری

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی شیرینی ناپلئونی یکی از انواع شیرینی های تَر خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. همچنین …

طرز تهیه نان خامه ای خوشمزه و خانگی مثل قنادی با پیمانه

طرز تهیه نان خامه ای خوشمزه و خانگی مثل قنادی با پیمانه

طرز تهیه نان خامه ای نان خامه ای یکی از شیرینی های محبوب و پرطرفدار ایرانی است که پر مصرف ترین شیرینی خامه ای هم محسوب می شود، برای مشاهده این آموزش …

طرز تهیه بیسکویت شکری

طرز تهیه بیسکویت شکری خوشمزه خانگی دو رنگ کره ای بدون فر

بیسکویت شکری یکی از انواع بیسکویت های پر مصرف در سراسر جهان است که معمولا در کنار چای سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بیسکویت شکری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم بیسکویت شکری
کره۱۰۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
آرد۲۲۵ گرم
پودر قند۵۰ گرم
وانیلنوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر½ قاشق چایخوری
نمک۱ پنس
شکر دانه درشتبرای تزیین

طرز تهیه بیسکویت شکری

مرحله اول

برای تهیه بیسکویت شکری ابتدا کره و تخم مرغ را از ۳۰ دقیقه قبل از یخچال خارج می کنیم تا با دمای محیط هماهنگ شوند. در ادامه کره را به همراه پودر قند داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن به مدت ۵ دقیقه مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

پس از اینکه کره و پودر قند به خوبی ترکیب شدند، تخم مرغ و وانیل را به کاسه اضافه می کنیم و به مدت ۲ دقیقه دیگر مواد را ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه آرد را با بکینگ پودر و نمک به خوبی ترکیب می کنیم.

مرحله سوم

سپس دو مرتبه الک می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه مخلوط آرد را به کاسه اضافه می کنیم و با لیسک مواد را به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه خمیر آماده شده را درون سلفون می پیچیم.

مرحله چهارم

در این مرحله خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا به خوبی استراحت کند. پس از گذشت این زمان خمیر را از یخچال خارج می کنیم، سپس آنرا روی سطح کار با وردنه به قطر نیم سانتی متر پهن می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم، سپس خمیر را با کاتر و مهر دلخواه قالب می زنیم و درون سینی فر می چینیم.

مرحله ششم

حالا روی خمیرها شکر دانه درشت می پاشیم و در فر قرار می دهیم تا به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزند. اگر برای پخت بیسکویت ها از فر برقی یا توستر استفاده می کنیم باید دما را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 26 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.