طرز تهیه کیک آلو خوشمزه و مخصوص به روش سنتی فرانسوی

طرز تهیه کیک آلو خوشمزه و مخصوص به روش سنتی فرانسوی

طرز تهیه کیک آلو فرانسوی کیک ها از خوراکی های عالی هستند که معمولاً به عنوان میان وعده، صبحانه و عصرانه تهیه و نوش جان می شوند. کیک فرانسوی را می‌ توان …

طرز تهیه نان پنجه کش افغانستانی ساده و خوشمزه برای صبحانه

طرز تهیه نان پنجه کش افغانستانی ساده و خوشمزه برای صبحانه

طرز تهیه نان پنجه کش نان پنجه کش یکی از انواع نان های سنتی و بسیار خوشمزه کشور افغانستان است که با روش های متنوعی تهیه می شود. این نان خوشمزه شباهت …

طرز تهیه گلت سیب خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه گلت سیب خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه گلت سیب گلت سیب یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه بیسکویت شکری

طرز تهیه بیسکویت شکری خوشمزه خانگی دو رنگ کره ای بدون فر

بیسکویت شکری یکی از انواع بیسکویت های پر مصرف در سراسر جهان است که معمولا در کنار چای سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بیسکویت شکری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم بیسکویت شکری
کره۱۰۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
آرد۲۲۵ گرم
پودر قند۵۰ گرم
وانیلنوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر½ قاشق چایخوری
نمک۱ پنس
شکر دانه درشتبرای تزیین

طرز تهیه بیسکویت شکری

مرحله اول

برای تهیه بیسکویت شکری ابتدا کره و تخم مرغ را از ۳۰ دقیقه قبل از یخچال خارج می کنیم تا با دمای محیط هماهنگ شوند. در ادامه کره را به همراه پودر قند داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن به مدت ۵ دقیقه مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

پس از اینکه کره و پودر قند به خوبی ترکیب شدند، تخم مرغ و وانیل را به کاسه اضافه می کنیم و به مدت ۲ دقیقه دیگر مواد را ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه آرد را با بکینگ پودر و نمک به خوبی ترکیب می کنیم.

مرحله سوم

سپس دو مرتبه الک می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه مخلوط آرد را به کاسه اضافه می کنیم و با لیسک مواد را به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه خمیر آماده شده را درون سلفون می پیچیم.

مرحله چهارم

در این مرحله خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا به خوبی استراحت کند. پس از گذشت این زمان خمیر را از یخچال خارج می کنیم، سپس آنرا روی سطح کار با وردنه به قطر نیم سانتی متر پهن می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم، سپس خمیر را با کاتر و مهر دلخواه قالب می زنیم و درون سینی فر می چینیم.

مرحله ششم

حالا روی خمیرها شکر دانه درشت می پاشیم و در فر قرار می دهیم تا به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزند. اگر برای پخت بیسکویت ها از فر برقی یا توستر استفاده می کنیم باید دما را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 26 شهریور 1400
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.