طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی خوشمزه و حرفه ای رستورانی

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی خوشمزه و حرفه ای رستورانی

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی سوپ پیاز فرانسوی یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه و بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور فرانسه می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی …

طرز تهیه سیب زمینی پیتزایی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه سیب زمینی پیتزایی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه سیب زمینی پیتزایی سیب زمینی یکی از مواد غذایی است که طرفداران زیادی دارد. از دیر باز سیب زمینی ذغالی و کباب شده همیشه مورد توجه بوده است. در زندگی …

طرز تهیه پیراشکی تره خوشمزه و مخصوص برای پیش غذا

طرز تهیه پیراشکی تره خوشمزه و مخصوص برای پیش غذا

طرز تهیه پیراشکی تره پیراشکی یک غذای ساندویچی است که از یک خمیر و یک مایه گوشتی یا سبزیجاتی تهیه می شود. در این دستور، خمیر با ترکیب پیاز و تره و …

طرز تهیه آش پیاز

آش پیاز , طرز تهیه آش پیاز گیلکی , دستور پخت آش پیاز

آش پیاز یکی از انواع آش های خوشمزه و سنتی کشور عزیزمان ایران است که در شهرهای مختلف کشور با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش پیاز در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر
جو پوست کنده۱ لیوان
عدس۱ پیمانه
اسفناج۱ پیمانه
تره۱ پیمانه
پیاز ریز۱۲ عدد
ماست۱ پیمانه
قره غوروت۱ قاشق چایخوری
هویج۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه آش پیاز

مرحله اول

برای تهیه آش پیاز خوشمزه به روش سنتی ابتدا جو و عدس را به صورت جداگانه از چند ساعت قبل در یک کاسه آب می خیسانیمن تا نفخ شان برطرف شود. در ادامه جو و عدس را آبکشی می کنیم و داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله ۶ پیمانه آب به قابلمه اضافه می کنیمف سپس آنرا روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم جو و عدس به خوبی بپزند و جو لعاب بیندازد. پس از اینکه جو و عدس پختند، اسفناج و تره را خدر کرده و به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا پیاز را پوست می گیریم و به صورت کامل در ون قابلمه می ریزیم. در ادامه هویج را به صورت نگینی خرد کرده و به قابلمه می افزاییم. در ادامه کمی زمان می دهیم تا سبزی آش، پیاز و هویج به خوبی بپزند و نرم شوند.

مرحله چهارم

پس از اینکه آش جا افتاد چند قاشق روغن به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم آش به غلظت مناسب برسد. در ۲۰ دقیقه پایانی پخت آش باید ماست را به قابلمه اضافه کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله کشک را با کمی آب ترکیب می کنیم و به خوبی هم می زنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس به همراه قره غوروت به قابلمه آش اضافه می کنیم و آش را به خوبی هم می زنیم تا کشک و قره غوروت با دیگر مواد ترکیب شوند.

مرحله ششم

حالا اجازه می دهیم آش به مدت ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا جا بیفتد. پس از اینکه آش به خوبیب روغن انداخت، انرا از روی حرارت کنار می گذاریم و در ظرف مناسب می کشیم، سپس با مواد دلخواه تزیین کرده و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 24 شهریور 1400
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.