مطالب پر بازدید
طرز تهیه کباب تابه ای گردویی ساده و خوشمزه به روش شمالی

طرز تهیه کباب تابه ای گردویی ساده و خوشمزه به روش شمالی

طرز تهیه کباب تابه ای گردویی کباب تابه ای گردویی یکی از انواع کباب های ساده و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه شله ماش خوشمزه و مجلسی به روش سنتی اصفهانی

طرز تهیه شله ماش خوشمزه و مجلسی به روش سنتی اصفهانی

طرز تهیه شله ماش شله ماش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با دستورهای متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی …

مدل طراحی ناخن شیک و باکلاس با رنگ های خاص و زیبا

مدل طراحی ناخن شیک و باکلاس با رنگ های خاص و زیبا

طرح ناخن شیک و باکلاس طراحی ناخن شیک و باکلاس نه تنها نمادی از زیبایی است بلکه بیانگر شخصیت و سلیقه فردی نیز محسوب می‌شود. در جهان مدرن امروز، طراحی‌های نوآورانه و …

طرز تهیه آش پیاز خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

طرز تهیه آش پیاز

آش پیاز , طرز تهیه آش پیاز گیلکی , دستور پخت آش پیاز

آش پیاز یکی از انواع آش های خوشمزه و سنتی کشور عزیزمان ایران است که در شهرهای مختلف کشور با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش پیاز در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر
جو پوست کنده۱ لیوان
عدس۱ پیمانه
اسفناج۱ پیمانه
تره۱ پیمانه
پیاز ریز۱۲ عدد
ماست۱ پیمانه
قره غوروت۱ قاشق چایخوری
هویج۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه آش پیاز

مرحله اول

برای تهیه آش پیاز خوشمزه به روش سنتی ابتدا جو و عدس را به صورت جداگانه از چند ساعت قبل در یک کاسه آب می خیسانیمن تا نفخ شان برطرف شود. در ادامه جو و عدس را آبکشی می کنیم و داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله ۶ پیمانه آب به قابلمه اضافه می کنیمف سپس آنرا روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم جو و عدس به خوبی بپزند و جو لعاب بیندازد. پس از اینکه جو و عدس پختند، اسفناج و تره را خدر کرده و به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا پیاز را پوست می گیریم و به صورت کامل در ون قابلمه می ریزیم. در ادامه هویج را به صورت نگینی خرد کرده و به قابلمه می افزاییم. در ادامه کمی زمان می دهیم تا سبزی آش، پیاز و هویج به خوبی بپزند و نرم شوند.

مرحله چهارم

پس از اینکه آش جا افتاد چند قاشق روغن به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم آش به غلظت مناسب برسد. در ۲۰ دقیقه پایانی پخت آش باید ماست را به قابلمه اضافه کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله کشک را با کمی آب ترکیب می کنیم و به خوبی هم می زنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس به همراه قره غوروت به قابلمه آش اضافه می کنیم و آش را به خوبی هم می زنیم تا کشک و قره غوروت با دیگر مواد ترکیب شوند.

مرحله ششم

حالا اجازه می دهیم آش به مدت ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا جا بیفتد. پس از اینکه آش به خوبیب روغن انداخت، انرا از روی حرارت کنار می گذاریم و در ظرف مناسب می کشیم، سپس با مواد دلخواه تزیین کرده و سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 24 شهریور 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.