مطالب پر بازدید
بررسی خواص دارویی و عوارض ناشی از مصرف ریوند چینی

بررسی خواص دارویی و عوارض ناشی از مصرف ریوند چینی

خواص ریوند چینی گیاه ریوند چینی به دلیل خواص فراوانی که دارد در زمینه‌های مختلفی مانند تقویت سیستم ایمنی، اثرات ضدباکتریایی، افزایش اشتها، کمک به رفع کم‌خونی، تقویت اعصاب و افزایش نشاط، …

طرز تهیه میگو بندری خوشمزه و سالم به روش جنوبی

طرز تهیه میگو بندری خوشمزه و سالم به روش جنوبی

طرز تهیه میگو بندری میگو بندری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر بوشهر می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه کوفته قلقلی با مرغ خوشمزه و مخصوص به روش ترکی

طرز تهیه کوفته قلقلی با مرغ خوشمزه و مخصوص به روش ترکی

طرز تهیه کوفته قلقلی با مرغ کوفته قلقلی مرغ یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است. همیشه نباید همه کوفته ها با گوشت چرخ کرده تهیه شود با مرغ …

طرز تهیه فیله مرغ با رزماری، یک غذای خوشمزه و رژیمی

طرز تهیه فیله مرغ با رزماری

فیله مرغ با رزماری , طرز تهیه فیله مرغ با رزماری , دستور پخت فیله مرغ با رزماری

برای پخت هر نوع غذایی باید چاشنی های خوش طعم کننده غذا را شناخت. طبخ مرغ نیز از این موضوع مستثنی نیست. گیاه رزماری نه تنها از مزه و عطر فوق العاده ای برخوردار است، بلکه در صورت استفاده منظم در رژیم غذایی مجموعه ای از آثار سودمند را برای سلامت انسان به ارمغان می ‌آورد که عطر و طعم فوق العاده ای به سوپ ها، سس ها، خورش ها، کباب ها و چاشنی ها می ‌بخشد. تقویت حافظه، کاهش استرس، تقویت سیستم ایمنی و…. از خواص رزماری هستند. فیله مرغ مزه دار شده با رزماری طعمی استثنایی دارد. طعم رزماری همراه با سیر فوق ‌العاده می‌ شود و آبلیمو هم این طعم خوب را تکمیل می ‌کند و به مرغ طعم تازگی و طراوت می ‌دهد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فیله مرغ با رزماری در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم فیله مرغ با رزماری
فیله مرغ۱۰ عدد
ماست۱ قاشق غذا خوری
پودر سیر۱ قاشق چای خوری
پودر فلفل سیاه۱ قاشق چای خوری
پودر پاپریکانصف قاشق چای خوری
زعفرانبه میزان لازم
رزماریچند شاخه

طرز تهیه فیله مرغ با رزماری

مرحله اول

برای اینکه فیله ها ترد و خوشمزه و کمی آبدار باشند و خشک نباشند، باید بگذاریم در مواد طعم دهنده به مدت نیم ساعت استراحت کند. به همین منظور، ابتدا فیله مرغ را میان کیسه فریزر می‌ گذاریم و با بیفتک کوب کمی پهن می ‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم و ماست و پودر سیر و پودر فلفل سیاه، پودر پاپریکا، زعفران و مقداری رزماری را با هم مخلوط کرده تا یک دست شود. سپس مرغ ها را به آن اضافه کرده و می‌ گذاریم بماند تا طعم بگیرد.

مرحله سوم

در مرحله پایانی یک تابه گریل روی حرارت قرار می دهیم و صبر می کنیم تا داغ شودف سپس کمی روغن اسپری می کنیم و فیله ها درون تابه می چینیم تا بپزند. ماست باعث می‌شود که فیله ها ترد و نرم باشند.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 10 شهریور 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.