طرز تهیه فرنی خوشمزه و مجلسی با دو روش آرد برنج و نشاسته

طرز تهیه فرنی خوشمزه و مجلسی با دو روش آرد برنج و نشاسته

طرز تهیه فرنی فرنی یکی از غذاهای سبک و بسیار خوشمزه ایرانی است که بیشتر در مناسبت های خاص مثل ماه مبارک رمضان طبخ می شود. البته فرنی به طور معمول برای …

طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی

طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی

طرز تهیه خورش فسنجان خورش فسنجان یکی از غذاهای سنتی و بسیار پرطرفدار استان های شمالی کشور ( گیلان و مازندران ) می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه خورش بامیه خوشمزه و مجلسی حرفه ای به روش جنوبی

طرز تهیه خورش بامیه خوشمزه و مجلسی حرفه ای به روش جنوبی

طرز تهیه خورش بامیه خورش بامیه یکی از انواع غذاهای اصیل ایرانی است که از خورش های مجلسی استان های جنوبی کشور محسوب می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه …

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری فست فودی پولکی پفکی رژیمی xvc jidi tdgi lvy s ohvd

فیله مرغ سوخاری یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه که در دسته بندی غذاهای فست فودی قرار می گیرد، امروزه به عنوان یکی از پر طرفدارترین غذاهای بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود. فیله مرغ سوخاری را در کشورهای مختلف با طعم های بسیار متنوعی درست می کنند، مثلا در کشوری مثل هند در تهیه این غذا از ادویه های بسیار تند و تیز استفاده می شود که باعث می شود این غذا طعمی بسیار تند و آتشین داشته باشد. جالب است بدانید در روش حرفه ای درست کردن فیله مرغ سوخاری از پودر سوخاری استفاده نمی شود و تنها از آرد استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی فست فودی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
فیله مرغ600 گرم
زنجبیل تازه1 تکه کوچک
سیر2 حبه
آب لیمو ترش3 قاشق غذاخوری
آرد سفید1 پیمانه
تخم مرغ1 عدد
سس کچاپ2 قاشق غذاخوری
آب سرد1 پیمانه
پاپریکا1 قاشق چایخوری
آویشن1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغن مخصوص سرخ کردنیبه مقدار کافی
مواد لازم سس سوخاری
سس مایونز2 قاشق غذاخوری
سس کچاپ1 قاشق غذاخوری
سس خردل½ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت فیله مرغ سوخاری

مرحله اول

برای تهیه فیله مرغ سوخاری خوشمزه ابتدا سینه مرغ را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و با چاقو تیز روی آن برش های نواری و طولی می زنیم. ضخامت عرض آن ها نه زیاد نازک باشد و نه خیلی ضخیم در حد نیم سانتیمتر مناسب است.

مرحله دوم

زنجبیل تازه را پوست می گیریم و برش می زنیم به اندازه 1 قاشق چایخوری و آن را داخل کاسه ای بزرگ رنده ریز می کنیم. سیرها را نیز پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و به زنجبیل می افزاییم.

مرحله سوم

لیمو تازه را از وسط نصف می کنیم و آب آن را داخل پیاله ای می گیریم و هسته های آن را خارج می کنیم و به طعم دهنده ها اضافه می کنیم.همچنین فلفل و نمک را نیز اضافه می کنیم و با قاشق همگی مواد را مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

سپس برش های مرغ را داخل کاسه محتوی مواد می گذاریم و آنها را زیر و رو می کنیم تا کاملا با طعم دهنده ها آغشته شوند و بعد روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت 3 الی 4 ساعت برش های مرغ مزه دار شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله قابلمه ای کوچک ترجیحا با عمق زیاد را روی حرارت کم می گذاریم و روغن سرخ کردنی در حد 2 الی 3 سانتیمتر داخل آن می ریزیم (تا کاملا مواد داخل آن شناور باشند)و اجازه می دهیم تا به مرور زمان با حرارت کم داغ شود.

مرحله ششم

تخم مرغ را داخل کاسه ای می شکنیم و آرد را همراه با آویشن، پاپریکا، کمی فلفل و نمک به مواد اضافه می کنیم (اگر از فیله اسپایسی خوشتون می یاد می تونید کمی سس چیلی نیز به این ترکیب اضافه کنید)

مرحله هفتم

سپس با چنگال خوب مواد را مخلوط می کنیم و آب سرد را کم کم اضافه می کنیم و همان طور به مخلوط کردن مواد ادامه می دهیم تا مایه به قوامی در حد ماست برسد و دیگر از ریختن آب خودداری می کنیم. (مهم نیست اگر از آب اضافه بیاید)

مرحله هشتم

در این مرحله سس کچاپ یا سس چیلی را نیز می افزاییم و خوب همگی مواد را مخلوط می کنیم و کاسه را کنار دستمان قرار می دهیم.مقداری آرد داخل بشقابی می ریزیم و کنار کاسه قبلی می گذاریم.

مرحله نهم

فیله ها را از داخل یخچال بیرون می آوریم و هر کدام را ابتدا داخل مایه فرو می کنیم تا آغشته به آن شود و بعد داخل آرد قرار می دهیم و می غلطانیم و مجددا داخل مایه و بعد هم داخل آرد می کنیم تا آغشته به آن شود

مرحله دهم

بعد آرام داخل قابلمه روغن داغ قرار می دهیم تا سرخ شود. زمانیکه خودش را گرفت آن را با قاشق در روغن چپ و راست می کنیم تا همه نقاط فیله ها سوخاری شود.حدودا 4 دقیقه زمان می برد تا کاملا مغز پخت و سوخاری شوند.

مرحله یازدهم

همگی برش های مرغ را بعد از کاور کردن با مایه و آرد به همین شکل که بیان کردیم داخل روغن سوخاری می کنیم.در آخر فیله های سوخاری شده را از داخل روغن بیرون می آوریم و در توری قرار می دهیم تا روغن اضافه آن ها خارج شود.

مرحله دوازدهم

در این مرحله برای تهیه سس مخصوص فیله سوخاری 2 قاشق غذاخوری سس مایونز را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس 1 قاشق غذاخوری سس کچاپ به آن اضافه می کنیم و کمی سس خردل، فلفل و نمک نیز به این ترکیب می افزاییم.

مرحله سیزدهم

سپس با قاشق خوب مواد را مخلوط می کنیم و داخل پیاله ای می ریزیم، سپس فیله های سوخاری را در دیس می چینیم و با سیب زمینی سرخ کرده تزئین می کنیم و فیله ها را داخل سس می زنیم و نوش جان می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 23 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.