مطالب پر بازدید
طرز تهیه لوبیا پلو خوشمزه و مجلسی با گوشت قلقلی

طرز تهیه لوبیا پلو خوشمزه و مجلسی با گوشت قلقلی

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت قلقلی لوبیا پلو با گوشت قلقلی یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این دستور با لوبیا پلو …

طرز تهیه ته چین فیروزکوهی خوشمزه و مخصوص با گوشت

طرز تهیه ته چین فیروزکوهی خوشمزه و مخصوص با گوشت

طرز تهیه ته چین فیروز کوهی ته چین فیروز کوهی که به ته چین گرمساری هم معروف است، یکی از غذا های محبوب در دماوند و استان گرمسار محسوب می ‌شود. این …

خواص برگ به + مضرات ناشناخته برگ به که باید بدانید!

خواص برگ به + مضرات ناشناخته برگ به که باید بدانید!

خواص برگ به برگ به، با خواص چشمگیر خود در زمینه‌های متعدد سلامتی، به عنوان یک مکمل طبیعی مورد توجه قرار گرفته است. از کاربردهای برجسته‌ی آن می‌توان به بهبود مشکلات ریوی، …

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ در فر، یک غذای خوشمزه و فوری

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ در فر

کباب مرغ در فر , طرز تهیه کباب کوبیده مرغ در فر , دستور پخت کباب کوبیده مرغ در فر

کباب یکی از غذاهای سنتی ایرانی و ترکی است. یکی از انواع کباب ها، کباب کوبیده مرغ است که از گوشت چرخ کرده مرغ استفاده شده است. در این دستور، مرغ با سبزیجات مختلف ترکیب می شود و در فر تهیه می گردد. این روش پخت آسان تر از پخت روی منقل است و برای مهمانی ها و تعداد زیاد راحت تر تهیه و طبخ می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب کوبیده مرغ در فر در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز بزرگ۱ عدد
جعفری ساطوری شدهنصف پیمانه
فلفل دلمه ای دو رنگنصف ۱ عدد
مرغ بدون استخوان۵۰۰ گرم
سیر۲ حبه
پودر نان۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
زردچوبه و پاپریکا و ادویه کباببه مقدار لازم
زعفران دم کردهبه مقدار لازم

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ در فر

مرحله اول

برای تهیه کباب مرغ خوشمزه در فر پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس آن را رنده می کنیم وآب پیاز را با دست، می گیریم. فلفل دلمه ای ها را هم شسته و بسیار ریز خرد می کنیم. گوشت مرغ را هم با چرخ گوشت یا غذاساز چرخ می کنیم.

مرحله دوم

سپس در یک کاسه بزرگ، مرغ چرخ کرده، سیر رنده شده، پیاز آب گرفته شده، فلفل دلمه ای های خرد شده و جعفری ساطوری شده را با هم مخلوط می کنیم. پودر نان، نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا و ادویه کباب را به آن اضافه می کنیم.

مرحله سوم

سپس مواد را با هم به خوبی ورز می دهیم تا کامل و یکدست مخلوط شود. روی آن را با سلفون می پوشانیم و یک ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا مزه ها با هم ترکیب شود. کف قالب مخصوص فر را با روغن چرب می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مواد گوشتی را کف یک تابه یا سینی مناسب فر به ضخامت یک و نیم سانتی متر پهن به صورت کاملا یکدست  با قطر یکسان می کنیم. اگر نازک باشد خشک می شود و اگر کلفت باشد پخته نمی شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه مایه کباب را کف تابه پهن کردیم، آنرا به عرض ۲ تا دو و نیم سانتی متر برش می زنیم. با برس روغن و زعفران را روی کباب ها رومال می کنیم. روی آن را فویل کشیده و به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد داخل فر قرار می دهیم تا بپزد.

مرحله ششم

در پایان پخت کباب و در ۵ دقیقه آخر فوبل را از روی تابه برداشته و دوباره با فرچه روغن و زعفران دم کرده روی آن رومال کرده و گریل فر را روشن می کنیم تا کباب ها برشته و طلایی شود. سپس در ظرف مناسب سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 25 مرداد 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.