طرز تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه نرگسی اسفناج نرگسی اسفناج یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی …

طرز تهیه کوکو سبزی پفکی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه کوکو سبزی پفکی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه کوکو سبزی کوکو سبزی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. کوکو سبزی از غذاهایی است که هم می توانیم …

لیست آموزش تهیه غذا با گوشت چرخ کرده برای شام و ناهار

لیست آموزش تهیه غذا با گوشت چرخ کرده برای شام و ناهار

غذا با گوشت چرخ کرده گوشت چرخ کرده یکی از مواد غذایی بسیار پر مصرف در سراسر جهان است که با آن غذاهای بسیار خوشمزه و متنوعی تهیه می شود. گوشت چرخ …

طرز تهیه همبرگر مرغ

طرز تهیه همبرگر مرغ و سویا و قارچ رستورانی برگر مرغ رستورانی دونفره آپارات رژیمی ادویه همبرگر مرغ

همبرگر یکی از ساندویچ های جذاب و فست فودی است که در سراسر دنیا مخصوصا امریکا طرفداران زیادی دارد. یکی از این همبرگر ها، همبرگر مرغ است که از گوشت سینه چرخ شده تهیه می شود. در این دستور، طرز تهیه سس قارچ نیز اموزش داده شده است که در کنار همبرگر سرو می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه همبرگر مرغ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم همبرگر مرغ
سینه مرغ۴۰۰ گرم
فلفل سیاهنصف قاشق چای خوری
نمک۱ قاشق چای خوری
پودر سیر۱ قاشق چای خوری
مواد لازم برای سس قارچ
قارچ۶ تا ۷ عدد
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم
شیرنصف فنجان
پنیر پارمزان یا خامهبه مقدار لازم
کاهو، گوجه، خیارشور و پیازبرای داخل همبرگر
نان همبرگربه تعداد دلخواه

طرز تهیه همبرگر مرغ

مرحله اول

برای تهیه همبرگر خوشمزه و مخصوص با مرغ در ابتدای کار، سینه مرغ را خرد می کنیم. درون غذا ساز یا چرخ گوشت، چرخ می کنیم. سپس نمک و فلفل سیاه و پودر سیر را به آن اضافه کرده و خوب ورز می دهیم تا طعم ها مخلوط شود.

مرحله دوم

سپس مایه برگر را با قالب یا با دست به صورت گرد شکل می دهیم. در ادامه یک تابه مناسب را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا روغن به خوبی داغ شود. در ادامه برگر ها را بهآرامی درون روغن داغ قرار می دهیم تا به خوبی سرخ شود.

مرحله سوم

وقتی یک طرف همبرگرها به طور کامل سرخ شد، آنها را به آرایم بر می گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود. در همان تابه، قارچ را شسته و خرد کرده و اضافه می کنیم و تفت می دهیم. سپس شیر و پنیر رنده شده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کرده و وقتی کمی غلیظ شد، سس را از روی حرارت بر می داریم. در ادامه نان همبرگر را دولایه می کنیم. روی لایه زیرین، به مقدار دلخواه کاهوی خرد شده می ریزیم.

مرحله پنجم

برگر مرغ را روی آن قرار داده و یک لایه گوجه فرنگی برش خورده و یک لایه خیار شور و پیاز حلقه شده قرار می دهیم و نان را روی آن می گذاریم. سس قارچ را کنار برگر سرو می کنیم. می توان سس قارچ را روی خود همبرگر نیز ریخت.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 24 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.