مطالب پر بازدید
طرز تهیه نان رول زعفرانی خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه نان رول زعفرانی خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه نان رول زعفرانی نان رول زعفرانی یکی از انواع نان های خوشمزه و شیک بین المللی است که برای عصرانه یا صبحانه گزینه مناسبی می باشد، برای مشاهده آموزش شیرینی …

طرز تهیه پنکیک جو دو سر مقوی برای میان وعده ورزشکاران

طرز تهیه پنکیک جو دو سر مقوی برای میان وعده ورزشکاران

طرز تهیه پنکیک جو دو سر پنکیک جو دو سر یکی از انواع صبحانه های خوشمزه و ساده بین المللی است که معمولا برای میان وعده استفاده می شود، برای مشاهده آموزش …

بررسی خواص دارویی و عوارض ناشی از مصرف ریوند چینی

بررسی خواص دارویی و عوارض ناشی از مصرف ریوند چینی

خواص ریوند چینی گیاه ریوند چینی به دلیل خواص فراوانی که دارد در زمینه‌های مختلفی مانند تقویت سیستم ایمنی، اثرات ضدباکتریایی، افزایش اشتها، کمک به رفع کم‌خونی، تقویت اعصاب و افزایش نشاط، …

طرز تهیه کیک لاوا چاکلت خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه کیک لاوا

کیک لاوا , طرز تهیه کیک لاوا , دستور پخت کیک لاوا چاکلت

کیک لاوا یک دسر فرانسوی است. گرچه آمریکایی‌ ها ادعای درست کردن این دسر را دارند. دلیل نامگذاری این کیک این است که بعد از پخت با اولین برش مایه داخل کیک مانند مواد مذاب کوه آتشفشان سرازیر می ‌شود. به همین دلیل به آن کیک آتشفشان هم می ‌گویند. لاوا به معنی مواد مذاب است. زمان بودن در فر‌ خیلی‌ مهم است، چون اگر زیاد در فر‌ بماند، وسط کیک هم سفت می‌شود و وقتی‌ کیک را برش داده می‌شود شکلات آب شده از کیک بیرون نمی‌ ریزد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک لاوا در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک لاوا
آرد سفید۱۲۰ گرم
شکرنصف پیمانه
تخم مرغ۲ عدد
زرده تخم مرغ۲ عدد
کره۱۰۰ گرم
شکلات تلخ۶۰ گرم
شکلات شیری۶۰ گرم
کاکائو۲۰ گرم

طرز تهیه کیک لاوا

مرحله اول

برای تهیه کیک خوشمزه و مخصوص لاوا ابتدا شکلات تلخ را به همراه شکلات شیری و کره درون یک کاسه می ریزیم و به روش بن ماری روی بخار کتری، ذوب می‌کنیم بعد چند دقیقه صبر می‌کنیم تا به خوبی خنک شوند.

مرحله دوم

در این مرحله کف و دیواره قالب مورد نظرمان را با کره به خوبی چرب می ‌کنیم و با پودر کاکائو می ‌پوشانیم و حدود ۱۰ دقیقه داخل یخچال می‌ گذاریم. شکر را با زرده ها و تخم مرغ ها می ‌زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.

مرحله سوم

روی مخلوط تخم مرغ، آرد را الک می‌ کنیم و با لیسک مخلوط می‌ کنیم. شکلات ها و کره را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم و داخل قالب می‌ریزیم و به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد، قرار می ‌دهیم.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 5 مرداد 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.