طرز تهیه بامیه هندی خوشمزه و مخصوص به صورت حلقه ای

طرز تهیه بامیه هندی خوشمزه و مخصوص به صورت حلقه ای

طرز تهیه بامیه هندی بامیه هندی یکی از شیرینی های خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه همانطور که از نامش مشخص است اصالتی هندی …

طرز تهیه شیرینی کشمشی مرحله به مرحله نرم و خشک با پیمانه

طرز تهیه شیرینی کشمشی مرحله به مرحله نرم و خشک با پیمانه

طرز تهیه شیرینی کشمشی شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی ها بسیار پر طرفدار ایرانی است که مانند انواع کیک به همراه چای سرو می شود. برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه کیک ماست خوشمزه با بافت نرم اسفنجی و پف زیاد

طرز تهیه کیک ماست خوشمزه با بافت نرم اسفنجی و پف زیاد

طرز تهیه کیک ماست کیک ماست یکی از انواع کیک نرم و خوشمزه بین المللی است که معمولا برای میان وعده تهیه می شود. این کیک خوشمزه بافتی پنبه ای دارد و …

طرز تهیه کیک لاوا

کیک لاوا , طرز تهیه کیک لاوا , دستور پخت کیک لاوا چاکلت

کیک لاوا یک دسر فرانسوی است. گرچه آمریکایی‌ ها ادعای درست کردن این دسر را دارند. دلیل نامگذاری این کیک این است که بعد از پخت با اولین برش مایه داخل کیک مانند مواد مذاب کوه آتشفشان سرازیر می ‌شود. به همین دلیل به آن کیک آتشفشان هم می ‌گویند. لاوا به معنی مواد مذاب است. زمان بودن در فر‌ خیلی‌ مهم است، چون اگر زیاد در فر‌ بماند، وسط کیک هم سفت می‌شود و وقتی‌ کیک را برش داده می‌شود شکلات آب شده از کیک بیرون نمی‌ ریزد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک لاوا در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک لاوا
آرد سفید۱۲۰ گرم
شکرنصف پیمانه
تخم مرغ۲ عدد
زرده تخم مرغ۲ عدد
کره۱۰۰ گرم
شکلات تلخ۶۰ گرم
شکلات شیری۶۰ گرم
کاکائو۲۰ گرم

طرز تهیه کیک لاوا

مرحله اول

برای تهیه کیک خوشمزه و مخصوص لاوا ابتدا شکلات تلخ را به همراه شکلات شیری و کره درون یک کاسه می ریزیم و به روش بن ماری روی بخار کتری، ذوب می‌کنیم بعد چند دقیقه صبر می‌کنیم تا به خوبی خنک شوند.

مرحله دوم

در این مرحله کف و دیواره قالب مورد نظرمان را با کره به خوبی چرب می ‌کنیم و با پودر کاکائو می ‌پوشانیم و حدود ۱۰ دقیقه داخل یخچال می‌ گذاریم. شکر را با زرده ها و تخم مرغ ها می ‌زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.

مرحله سوم

روی مخلوط تخم مرغ، آرد را الک می‌ کنیم و با لیسک مخلوط می‌ کنیم. شکلات ها و کره را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم و داخل قالب می‌ریزیم و به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد، قرار می ‌دهیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 5 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.