طرز تهیه کیک لاوا چاکلت خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه کیک لاوا

کیک لاوا , طرز تهیه کیک لاوا , دستور پخت کیک لاوا چاکلت

کیک لاوا یک دسر فرانسوی است. گرچه آمریکایی‌ ها ادعای درست کردن این دسر را دارند. دلیل نامگذاری این کیک این است که بعد از پخت با اولین برش مایه داخل کیک مانند مواد مذاب کوه آتشفشان سرازیر می ‌شود. به همین دلیل به آن کیک آتشفشان هم می ‌گویند. لاوا به معنی مواد مذاب است. زمان بودن در فر‌ خیلی‌ مهم است، چون اگر زیاد در فر‌ بماند، وسط کیک هم سفت می‌شود و وقتی‌ کیک را برش داده می‌شود شکلات آب شده از کیک بیرون نمی‌ ریزد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک لاوا در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک لاوا
آرد سفید۱۲۰ گرم
شکرنصف پیمانه
تخم مرغ۲ عدد
زرده تخم مرغ۲ عدد
کره۱۰۰ گرم
شکلات تلخ۶۰ گرم
شکلات شیری۶۰ گرم
کاکائو۲۰ گرم

طرز تهیه کیک لاوا

مرحله اول

برای تهیه کیک خوشمزه و مخصوص لاوا ابتدا شکلات تلخ را به همراه شکلات شیری و کره درون یک کاسه می ریزیم و به روش بن ماری روی بخار کتری، ذوب می‌کنیم بعد چند دقیقه صبر می‌کنیم تا به خوبی خنک شوند.

مرحله دوم

در این مرحله کف و دیواره قالب مورد نظرمان را با کره به خوبی چرب می ‌کنیم و با پودر کاکائو می ‌پوشانیم و حدود ۱۰ دقیقه داخل یخچال می‌ گذاریم. شکر را با زرده ها و تخم مرغ ها می ‌زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.

مرحله سوم

روی مخلوط تخم مرغ، آرد را الک می‌ کنیم و با لیسک مخلوط می‌ کنیم. شکلات ها و کره را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم و داخل قالب می‌ریزیم و به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد، قرار می ‌دهیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوستی داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.