طرز تهیه پیاز داغ ترد و کریپسی با رنگ کاراملی برای فریز کردن

طرز تهیه پیاز داغ ترد و کریپسی با رنگ کاراملی برای فریز کردن

طرز تهیه پیاز داغ پیاز داغ یکی از انواع طعم دهنده های بسیار محبوب در آشپزی ایرانی است که در انواع غذاهای اصیل ایرانی مثل آش رشته، عدسی و .. مورد استفاده …

طرز تهیه سوپ شلغم خوشمزه به دو روش رژیمی و مجلسی

طرز تهیه سوپ شلغم خوشمزه به دو روش رژیمی و مجلسی

طرز تهیه سوپ شلغم سوپ شلغم یکی از انواع سوپ های خوشمزه و مقوی بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه شامی کباب کوبیده خانگی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه شامی کباب کوبیده خانگی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه شامی کباب کوبیده شامی کباب کوبیده که با نام کتلت کباب کوبیده شناخته می شود، یکی از انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی است. به این دلیل به این کتلت …

طرز تهیه پیتزا خانگی در توستر

طرز تهیه پیتزا خانگی در توستر فیلم طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ در توستر پخت پیتزا در توستر پیتزا خانگی در توستر فیلم پیتزا کالباس در توستر پیتزا مرغ در توستر پیتزا در توستر نوبل کینگ نی نی سایت

در میان غذا های فست ‌فودی و انتخاب‌ های متنوعی که در این زمینه وجود دارند، پیتزا همیشه حرف اول و آخر را می‌ ز‌ند و طرفداران پر و پا قرصی نیز در میان گروه‌ های سنی مختلف دارد. برای درست کردن پیتزای خانگی در مواقعی که دسترسی به فر وجود ندارد و برای پخت پیتزا می توان از توستر استفاده کرد. در این دستور العمل طرز تهیه پیتزا خانگی در توستر آموزش داده شده است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا خانگی در توستر در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم پیتزا خانگی در توستر
خمیر پیتزا۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده یا مرغ۳۰۰ گرم
قارچ۲۰۰ الی ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ای۱ عدد
پیاز۱ عدد
نمک و فلفل و آویشنبه میزان لازم
پنیر پیتزابه مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا خانگی در توستر

مرحله اول

برای تهیه پیتزای خوشمزه و خانگی با توستر در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت نگینی ریز خرد می ‌کنیم. در ادامه یک تابه مناسب برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا روغن داغ شود.

مرحله دوم

سپس پیاز ها را به روغن اضافه کرده و تفت می دهیم تا پیاز ها سبک و طلایی شود. در ادامه گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند. سپس نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کرده و خوب تفت می ‌دهیم.

مرحله سوم

سپس قارچ ‌ها را شسته و به صورت ورقه ‌ای خرد می ‌کنیم. در ادامه قارچ‌ های خرد شده را درون یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می ‌دهیم تا آب قارچ ها به طور کامل تبخیر شود. شعله را زیاد می‌کنیم تا قارچ آب نیندازد.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که برای حرارت دادن قارچ‌ ها از ظرف تفلون استفاده نمی‌ کنیم، زیرا ظروف تفلون اگر بدون روغن در معرض حرارت قرار بگیرند، آسیب خواهند دید. سپس فلفل دلمه ای های نگینی یا حلقه شده را نیز تفت می‌ دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله ظرف مخصوص آون توستر را با کمی روغن چرب کرده و خمیر پیتزا را روی آن قرار می ‌دهیم. مقداری پودر آویشن روی خمیر می‌ پاشیم. بعد مقداری سس پیتزا روی خمیر می ‌زنیم و کمی پنیر پیتزا روی سس می‌ ریزیم.

مرحله ششم

گوشت سرخ شده را به پیتزا اضافه می‌ کنیم. قارچ ‌ها و فلفل دلمه ای ها را نیز روی سطح پیتزا قرار می ‌دهیم. می ‌توان از چند عدد زیتون سیاه حلقه شده نیز برای روی پیتزا استفاده کرد. در لایه آخر پنیر پیتزا را اضافه می‌ کنیم.

مرحله هفتم

حدود سه چهار دقیقه قبل از قرار دادن پیتزا در توستر آن را روشن می‌ کنیم تا فضای آن گرم شود. المنت بالا و پایین آون توستر را روشن می ‌کنیم و روی ۱۵۰ درجه سانتی گراد قرار می ‌دهیم. اگر قدرت توستر بالاست ۱۳۰ درجه کافی است.

مرحله هشتم

سپس المنت بالا را خاموش کرده و فقط المنت پایین را روشن می ‌گذاریم. حالا سینی مخصوص توستر را که حاوی پیتزاست داخل طبقه وسط توستر می‌ گذاریم. بسته به نوع خمیر پیتزا، بین ۱۵ تا ۳۰ دقیقه زمان برای آماده شدن پیتزا لازم است.

مرحله نهم

پس از پخت پیتزا، المنت پایین را خاموش و المنت بالا را روشن می ‌کنیم تا روی پیتزا گریل شود. یک تا دو دقیقه برای این کار کافی است. اگر نمی ‌خواهیم پیتز خشک شود، می‌توان یک لیوان آب هم داخل توستر قرار داد تا بخار آن از خشک شدن پیتزا جلوگیری کند.

مرحله دهم

توجه داشته باشید که در صورت تمایل برای کش آمدن بیشتر پنیر پیتزا می ‌توان روی پنیر پیتزا را با اسپری کمی آب بپاشیم. اگر توستر کانوِکشن یا فن گردش هوا دارد آن را روشن می ‌کنیم و در این صورت نیازی به روشن کردن المنت بالا نخواهد بود.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 5 شهریور 1400
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.