طرز تهیه کیک فنجانی خانگی خوشمزه و مجلسی بدون فر

طرز تهیه کیک فنجانی خانگی خوشمزه و مجلسی بدون فر

طرز تهیه کیک فنجانی کیکی فنجانی یکی از انواع کیک های خوشمزه و مجلسی است که معمولا برای میان وعده استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با …

طرز تهیه نان خامه ای خوشمزه و خانگی مثل قنادی با پیمانه

طرز تهیه نان خامه ای خوشمزه و خانگی مثل قنادی با پیمانه

طرز تهیه نان خامه ای نان خامه ای یکی از شیرینی های محبوب و پرطرفدار ایرانی است که پر مصرف ترین شیرینی خامه ای هم محسوب می شود، برای مشاهده این آموزش …

طرز تهیه کیک یخچالی خوشمزه و فوری قالبی با بیسکوییت

طرز تهیه کیک یخچالی خوشمزه و فوری قالبی با بیسکوییت

طرز تهیه کیک یخچالی کیکی یخچالی یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که به جای استفاده از فر در یخچال درست می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی …

طرز تهیه چیز کیک سن سباستین

چیز کیک سن سباستین , طرز تهیه چیز کیک سن سباستین , دستور پخت چیز کیک سن سباستین

چیز کیک یکی از کیک های مورد علاقه در سراسر جهان است. روش های مختلفی برای تهیه چیز کیک ارائه شده است. یکی از این روش ها، در دستور چیز کیک سن سباستین ارائه شده است. در این دستور چیز کیک پایه ندارد و تمام آن از مواد پنیری تهیه می شود که فر طبخ و در یخچال استراحت داده می شود. این کیک دارای بافت و طعم فوق العاده ای است و می توان به عنوان دسر یا عصرانه آن را به همراه چای یا قهوه سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیز کیک سن سباستین در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم چیز کیک سن سباستین
تخم مرغ۴ عدد
شکریک و نیم لیوان
پنیر تازه پر چرب۴۰۰ گرم
پنیر لبنه۴۰۰ گرم
سرشیر۲۰۰ گرم
خامه۲ پاکت
آرد۳ قاشق غذا خوری سر پر
نشاسته۱ قاشق غذا خوری
وانیل۱ پاکت معادل ۵ گرم

طرز تهیه چیز کیک سن سباستین

مرحله اول

برای تهیه چیز کیک خوشمزه و مخصوص به روش سن سباستین در ابتدای کار؛ یک کاسه بزرگ انتخاب می کنیم، سپس تخم مرغ ها را به همراه شکر درون کاسه می ریزیم و با همزن آن قدر مخلوط می کنیم تا پف کند.

مرحله دوم

سپس پنیر سفید پرچرب، پنیر لبنه، سرشیر و خامه را به آن اضافه کرده و با همزن دستی می زنیم تا یکدست شود. آرد را الک می کنیم. سپس به همراه نشاسته و وانیل به مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا با هم مخلوط شده و کمی غلیظ شود.

مرحله سوم

یک قالب کمربندی با قطر ۳۶ سانتی متر را برداشته و تمام کف و اطراف آن را کاغذ روغنی قرار می دهیم. سپس از مواد درون آن می ریزیم. فر را با دمای ۲۵۰ درجه گرم می کنیم. قالب را درون فر در طبقه دوم قرار می دهیم و اجاز می دهیم ۲۰ دقیقه بپزد.

مرحله چهارم

سپس بالای فر را روشن کرده و حدود ۱ تا ۲ دقیقه زمان می دهیم تا گریل شود و روی کیک برشته شود. وقتی چیز کیک را تکان می دهیم باید وسط آن تکان بخورد. اگر بیشتر بپزیم سن سباستیم ویژگی خود را از دست می دهد و به قوام خامه نمی شود.

مرحله پنجم

در این مرحله کیک را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا روی پیشخوان به دمای محیط برسد. سپس ۱ شب تا صبح در یخچال استراحت می دهیم. آن را از قالب خارج کرده و با شکلات بن ماری شده تزیین و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 25 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.