طرز تهیه شیرینی سیب و دارچین خوشمزه مناسب پذیرایی
طرز تهیه شیرینی سیب
شیرینی سیب، یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید مورد استفاده قرار می گیرد. این شیرینی را می توان با ساده ترین مواد تهیه نمود. این شیرینی یکی از شیرینی های ساده و خوشمزه و مغز دار محسوب می شود. از آن جا که فیلینگ این شیرینی از سیب و میوه های خشک و دارچین تهیه شده است علاوه بر طعم فوق العاده ای که دارد، بسیار مفید است. این شیرینی را می توان حدود دو هفته در یک ظرف در دار در یخچال نگه داری کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی سیب در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم شیرینی سیب | |
سیب | ۲ عدد |
میوه خشک شده | ۱ پیمانه |
دارچین | ۱ قاشق غذا خوری |
شکر | ۲ قاشق غذا خوری |
کره | ۲۵۰ گرم |
پودر قند | ۱ پیمانه |
آرد | ۳ پیمانه |
تخم مرغ کوچک | ۲ عدد |
بکینگ پودر | نصف قاشق چای خوری |
وانیل شکری | ۱ قاشق چای خوری |
پسته و فندق ریز خرد شده | برای تزیین |
شربت بار قنادی یا عسل رقیق شده | به مقدار لازم |
پودر قند | برای تزیین |
طرز تهیه شیرینی سیب
مرحله اول
برای تهیه شیرینی خوشمزه و ساده با سیب در ابتدای کار، سیب ها را شسته و پوست کنده و ریز خرد می کنیم. پر زرد آلو، کشمش یا هر میوه خشکی را با قیچی به مکعب های ریز تقسیم می کنیم وهمراه با سیب درون یک قابلمه می ریزیم.
مرحله دوم
سپس روی حرار ت می گذاریم. در اواسط پخت، شکر و دارچین را هم اضافه کرده و با هم به خوبی ترکیب می کنیم و صبر می کنیم تا سیب ها به طور کامل پخته و نرم شود. یک کاسه را برداشته و کره نرم شده را درون آن می ریزیم.
مرحله سوم
پودر قند را به آن اضافه کرده و با همزن می زنیم تا کرمی و پفکی و سبک شود. تخم مرغ ها و وات=نیل را به آن اضافه کرده و با همزن می زنیم. بکینگ پودر و آرد را کم کم اضافه کرده و با همزن می زنیم تا کاملا یک دست شود.
مرحله چهارم
سپس با نوک انگشت آن را ورز داده و بین دو نایلون فریزری آن را با وردنه باز می کنیم. ضخامت خمیر حدود ۳ میلیم متر در نظر گرفته شود. سپس با کاتر آن را قالب می زنیم. کاتر آن شکل دایره یا دایره کنگره دار است. کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن کرده و شیرینی ها را درون آن می چینیم.
مرحله پنجم
در نصف هر کدام از مایه درونی که با سیب و میوه خشک تهیه شده است و خنک شده قرار می دهیم و نصف دیگر خمیر را روی آن قرار می دهیم. سپس روی آن را با شربت بار یا عسل مرطوب کرده و فندق و پسته خرد شده را روی آن می پاشیم.
مرحله ششم
سینی فر را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه می گذاریم تا بپزد اما تغییر رنگ ندهد. سپس سینی فر را از فر خارج کرده و می گذاریم تا خنک شود. به آرامی آن را از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف در بسته نگه داری می کنیم.
- منبع :
- elhams.kitchen.no