طرز تهیه قطاب ساده خانگی خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

طرز تهیه قطاب ساده خانگی خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

طرز تهیه قطاب قطاب یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای یزد و کرمان می باشد. از این شیرینی خوشمزه می توانیم …

طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی خوشمزه و ساده به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی خوشمزه و ساده به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی شیرینی پفکی گردویی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با وبسایت چی …

طرز تهیه شیرینی کشمشی مرحله به مرحله نرم و خشک با پیمانه

طرز تهیه شیرینی کشمشی مرحله به مرحله نرم و خشک با پیمانه

طرز تهیه شیرینی کشمشی شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی ها بسیار پر طرفدار ایرانی است که مانند انواع کیک به همراه چای سرو می شود. برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه نان رول بادمجان

نان رول بادمجان , طرز تهیه نان رول بادمجان , دستور پخت نان رول بادمجان

نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. نان رول بادمجان مانند نان های حجیم است با این تفاوت که درون آن، از بادمجان و پنیر خامه ای استفاده شده است. این نان در فر پخته می شود. این نان را می توان به تنهایی به عنوان عصرانه و یا پیش غذا استفاده کرد یا در کنار غذاهای نانی و سوپ ها، برای وعده های ناهار و شام سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان رول بادمجان در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم نان رول بادمجان
آرد۳۵۰ گرم
شیر۱۸۰ گرم
شکر۱۵ گرم
نمک۱ قاشق چای خوری
خمیر مایه۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ۱ عدد
کره۳۵ گرم
مواد میانی
بادمجان۳ عدد
سیر۲ حبه
پنیر خامه ای۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل و پودر سیربه مقدار لازم
رومال
تخم مرغ۱ عدد
پودر سیربه مقدار لازم

طرز تهیه نان رول بادمجان

مرحله اول

برای تهیه نان خوشمزه ولی با بادمجان در ابتدای کار، یک کاسه برداشته و خمیر مایه و ۱ قاشق چای خوری شکر را با یک لیوان شیر ولرم ترکیب می کنیم. تا خمیر مایه فعال شود. آرد و خمیر مایه فعال شده و بقیه شکر و شیر و نمک را با میکسر یا دست هم می زنیم.

مرحله دوم

سپس کره را به آن اضافه کرده و حدود ۱۵ دقیقه خمیر را ورز می دهیم. تست می کنیم اگر خمیر کش بیاید کافی است. یک ظرف را چرب کرده و خمیر را درون آن قرار می دهیم و روی آن را می پوشانیم و می گذاریم حداقل ۱ ساعت استراحت کند و به عمل آید.

مرحله سوم

در این مدت مواد میانی را تهیه می کنیم. برای این کار، بادمجان ها را پوست کرده و به صورت نگینی خرد می کنیم. سپس در ظرفی با کمی آب و نمک و فلفل و پودر سیر درون یک قابلمه می ریزیم و می گذاریم روی حرارت تا بپزد.

مرحله چهارم

وقتی که بادمجان ها کامل نرم شد، سیر را با کره تفت داده تا طلایی شود، سپس به آن اضافه می کنیم. در ادامه پنیر خامه را هم به آن اضافه کرده و همه را با هم له می کنیم. همه مواد را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

مرحله پنجم

خمیر را بعد از این که استراحت کرد، روی سطح کار آرد پاشی شده، به صورت مستطیل باز می کنیم. سپس از مواد میانی داخل خمیر می ریزیم و رول می کنیم. یک سینی فر را برداشته و کف آن را کاغذ روغنی پهن می کنیم.

مرحله ششم

سپس رول ها را برش زده و درون سینی فر به صورت عمودی در کنار هم به ترتیب می چینیم. روی آن را با یک پارچه تمیز می پوشانیم و حدود ۱ ساعت استراحت می دهیم. یک کاسه برداشته و تخم مرغ را درون آن می شکنیم.

مرحله هفتم

پودر سیر را به آن اضافه کرد و با چنگال مخلوط می کنیم تا از لختگی خارج شود و یک دست شود. بعد از استراحت دوم، از مواد تخم مرغی روی نان را رومال می کنیم. فر را که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده ایم،

مرحله هشتم

سینی فر را درون آن قرار می دهیم و به مدت ۲۵ دقیقه اجازه می دهیم تا نان ها پخته و روی آن طلایی شود. سپس از فر خارج می کنیم. صبر می کنیم تا نان ها از دما بیفتد. سپس از سینی فر جدا کرده و در ظرف مناسب سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 14 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.