طرز تهیه اشکنه عدس خوشمزه و سنتی به روش بیرجندی
طرز تهیه اشکنه عدس اشکنه عدس یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. همانطور که می دانید اشکنه از قدیمی ترین …
17 مورد از مهم ترین خواص و مضرات ماهی قزل آلا برای سلامتی
خواص ماهی قزل آلا در دنیای غذایی امروز، ماهی قزل آلا با نام علمی Rainbow Trout، به عنوان یکی از محبوبترین انواع ماهیهای آب شیرین شناخته میشود. این ماهی، که با ذائقه …
طرز تهیه پلو مرغ بهشهری خوشمزه و مجلسی با رب انار
طرز تهیه پلو مرغ بهشهری پلو مرغ بهشیری یکی از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به بهشهر می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی بهشهری در ادامه با …
طرز تهیه گل کلم سوخاری خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی
طرز تهیه گل کلم سوخاری
گل کلم سوخاری یکی از انواع غذاهای خوشمزه فست فودی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
گل کلم | ½ گل کلم متوسط |
تخم مرغ | ۲ عدد |
جوش شیرین | ½ قاشق چایخوری |
آرد سفید | ۱ لیوان |
آرد سوخاری | ۱ لیوان |
پودر سیر و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت گل کلم سوخاری
مرحله اول
برای تهیه گل کلم سوخاری خوشمزه ابتدا گل کلم را به تکه های کوچک تقسیم می کنیم و پس از شستشو کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه ۱ لیوان آب به همراه جوش شیرین داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و ۱ قاشق چایخوری نمک اضافه می کنیم. پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، گل کلم های خرد شده را به آب جوش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم ۳ دقیقه درون آب جوش بمانند.
مرحله سوم
پس از گذشت ۳ دقیقه گل کلم ها را آبکشی می کنیم و اجازه می دهیم آب اضافی شان خارج شود. حالا آرد سفید را به همراه مقداری پودر سیر، فلفل قرمز، فلفل سیاه، زردچوبه و نمک ترکیب می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله چهارم
در این مرحله آرد سوخاری را و تخم مرغ ها را نیز به صورت جداگانه داخل دو کاسه می ریزیم. در ادامه تخم مرغ ها را با یک چنگال به خوبی ترکیب می کنیم تا از حالت لختگی خارج شوند، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله پنجم
حالا به اندازه ای روغن داخل تابه می ریزیم که گل کلم ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند. در ادامه گل کلم ها را به ترتیب در آرد سفید می غلطانیم، سپس در تخم مرغ می زنیم و در پایان در آرد سوخاری می غلطانیم.
مرحله ششم
حالا در روغن داغ می اندازیم تا به طور کامل سرخ شوند. پس از اینکه گل کلم ها کاملا طلایی شدند، آنها را از روغن خارج می کنیم و روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود، سپس به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.
- منبع :
- img from negin.foodstories