مطالب پر بازدید
راهنمای جامع درمان بیماری گواتر + از روش‌های سنتی تا مدرن

راهنمای جامع درمان بیماری گواتر + از روش‌های سنتی تا مدرن

درمان بیماری گواتر بیماری گواتر که بزرگ شدن غده تیروئید را نشان می‌دهد، عمدتاً به دلیل نوسانات عملکردی این غده ایجاد می‌شود و می‌تواند به کم کاری یا پرکاری تیروئید مرتبط باشد. …

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی خوشمزه و مخصوص با پنیر پیتزا

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی خوشمزه و مخصوص با پنیر پیتزا

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی سمبوسه پیتزایی یکی از انواع غذاهای فوری بسیار خوشمزه و پر طرفدار در کشورمان می باشد که از نظر ظاهری شبیه سمبوسه معمولی می باشد ولی مواد داخل …

طرز تهیه قیمه قاطی خوشمزه و مخصوص به روش تهرانی

طرز تهیه قیمه قاطی خوشمزه و مخصوص به روش تهرانی

طرز تهیه قیمه قاطی قیمه یک خورش اصیل ایرابا طعم فوق العاده خوشمزه است. قیمه قاطی یا درهم که به قیمه شاه عباسی هم معروف است، یک روش برای تهیه خورشت قیمه …

طرز تهیه کباب لاری با گوشت خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه کباب لاری

طرز تهیه کباب لاری با گوشت , بهترین کباب لاری در لار قزوین

کباب لاری یکی از انواع کباب های محبوب ایرانی است که با دستورها و طعم های بسیار متنوعی تهیه می شود. این کباب خوشمزه با نام کباب ماستی هم شناخته می شود و به همین دلیل رنگ این کباب سفید می باشد و به واسطه وجود ماست چکیده بسیار ترد می شود. در شهر لار گوشت را به مدت ۲ روز داخل کیسه برنج آویزان می کنند و این باعث نرمی گوشت و بیات شدن آن می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب لاری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کباب لاری
فیله یا راسته گوساله۵۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
سیرنصف بوته
فلفل سیاه۱ قاشق چای خوری
نمکنصف قاشق چای خوری
ماست چکیده۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه کباب لاری

مرحله اول

برای تهیه کباب خوشمزه به روش لاری در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس آن را به صورت خلالی خرد می کنیمو سیر را هم به صورت حلقه حلقه و درشت خرد می کنیم به صورتی که موقع کباب کردن بتوانیم سیر ها را از گوشت جدا کنیم.

مرحله دوم

گوشتی که در این کباب استفاده می کنیم فیله یا راسته گوساله و یا حتی مرغ می توانیم با همین مرینیت استفاده کنیم. چربی و پوسته داخل گوشت را جدا می کنیم، چون بافت سفتی دارد. بعد گوشت را به صورت مربعی برش می زنیم.

مرحله سوم

در این مرحله فلفل سیاه و نمک را به پیاز اضافه می کنیم و با دست مقداری آن را چنگ می زنیم تا آب پیاز بیرون بیاد و با فلفل سیاه و نمک مخلوط شود. سپس گوشت را به آن اضافه می کنیم و حالا مهم ترین ماده کباب لاری یعنی ماست چکیده را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مواد را به خوبی مخلوط می‌کنیم. بهترین زمان برای استراحت کباب یک تا دو روز است بعد از آن گوشت درون دست براحتی از هم باز می شود و بافت نرم و لطیف و پفکی دارد و با دست به راحتی متلاشی می شود.

مرحله پنجم

بعد از این که گوشت ها استراحت کرد، گوشت ها را به سیخ می کنیم. باید توجه کرد که بین گوشت ها فاصله نباشد تا رطوبت گوشت خارج نشود و کباب ما خشک نشود. همه سیخ ها را به یک اندازه می گیریم و بعد با لبه تیز چاقو روی گوشت ها به صورت ساطوری میزنیم.

مرحله ششم

هدف ما از اینکار نرم کردن گوشت نیست بلکه این است که مواد مرینیت گوشت به داخل گوشت هم نفوذ کند تا مزه بهتری داشته باشد. مواد مرینیت هم داخل ظرف مانده است را می توانیم داخل تابه بریزیم و کمی تفت بدهیم تا کمی پخته شود.

مرحله هفتم

سپس در کنار غذا سرو کنیم. منقل را روشن می کنیم و اول گوجه را روی منقل می گذاریم. این کباب باید با حرارت کم پخته شود. وقتی ذغال ها را خاکستر گرفت کباب ها را روی منقل می چینیم و اصلا باد نمی‌زنیم تا با حرارت ملایم منقل مغز گوشت هم پخته شود.

مرحله هشتم

چون گوشت ما نرم و پفکی است، خیلی زود پخته می شود و اگر عجله کنیم روی گوشت می سوزد و مغز آن خام می ماند. در نهایت در صورت تمایل می توان کمی کره و زعفران را آماده کنیم و در انتهای کباب استفاده می کنیم.

مرحله نهم

برای تهیه این کباب خوشمزه می توانیم از انواع طعم دهنده ها و ادویه های مورد پسند خود استفاده کنیم. این کباب خوشمزه به دلیل اینکه قبل از پخت در مقدار زیادی ماست خوابانده می شود، بسیار لطیف و نرم است و طعم بسیار خوبی دارد.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 8 تیر 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.