طرز تهیه قرابیه سیب پرتقالی خوشمزه به روش تبریزی
طرز تهیه کوکی ذرت خوشمزه و مجلسی با فیلینگ نوتلا
طرز تهیه کوکی ذرت کوکی ذرت یکی از انواع کوکی های ساده و خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه اسلایس فندقی خوشمزه و مخصوص به روش بازاری
طرز تهیه اسلایس فندقی اسلایس فندقی یک شیرینی تقریبا تر است که به صورت دسر تهیه می شود. این شیرینی از سه لایه تشکیل شده است. لایه اول خمیری است. لایه دوم …
طرز تهیه شیرینی برنجی قزوین خوشمزه به روش سنتی بازاری
طرز تهیه شیرینی برنجی قزوین شیرینی برنجی یا به عبارتی نان برنجی یکی از شیرینی های سنتی ترد و خوشمزه ایرانی است که به عنوان سوغات کرمانشاه و قزوین معروف است. دستور …
طرز تهیه قرابیه سیب پرتقالی
قرابیه سیب پرتقالی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ساده تبریزی است که معمولا برای سرو در کنار چای درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قرابیه سیب پرتقالی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم قرابیه سیب پرتقالی | |
مارگارین یا کره در دمای اتاق | ۱۰۰ گرم |
شکر | دو و نیم قاشق غذا خوری |
روغن | ۱ استکان |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
ماست | ۲ قاشق سوپ خوری سر پر |
آب | نصف استکان |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چای خوری |
وانیل | کمی |
آرد | سه و نیم لیوان |
پوست پرتقال رنده شده | ۱ قاشق چای خوری |
مواد لازم برای داخل قرابیه | |
سیب بزرگ | ۳ عدد |
شکر دانه ریز | ۴ قاشق غذا خوری |
پوست پرتقال رنده شده | ۱ قاشق چای خوری |
دارچین | ۳ قاشق چای خوری |
مواد لازم برای روی قرابیه | |
سفیده تخم مرغ | ۱ عدد |
فندق خرد شده | ۱ لیوان |
طرز تهیه قرابیه سیب پرتقالی
مرحله اول
برای تهیه قرابیه سیب پرتقال در ابتدای کار، کره یا مارگارین را نیم ساعت زودتر از یخچال خارج می کنیم تا هم دمای محیط شود. سپس شکر و مارگارین را مخلوط می کنیم، به جز آرد، باقی مواد خمیر را هم اضافه می کنیم.
مرحله دوم
آرد را کم کم و با احتیاط اضافه می کنیم تا یک خمیر نرم و لطیف ایجاد شود که به دست نچسبد. برای تهیه مواد داخلی قرابیه، سیب ها را رنده می کنیم و با شکر مخلوط می کنیم و روی اجاق قرار می دهیم تا به طور کامل بپزد.
مرحله سوم
باید اجازه دهیم آب سیب ها گرفته شود و شکر جذب سیب ها شود. وقتی حرارت را خاموش کردیم، پوست پرتقال رنده شده و دارچین را به آن، اضافه می کنیم. در حین پخت و پز، دارچین اضافه نمیکنیم چون تلخ می شود.
مرحله چهارم
در این مرحله روی سطح کار را آرد پاشی می کنیم. در ادامه خمیر را به صورت یکدست با وردنه باز می کنیم و با دهانه یک لیوان آن را به صورت دایرهای برش میدهیم. درون هر دایره را با مخلوط سیب کاراملی پر می کنیم.
مرحله پنجم
سپس خمیر را به شکل نیم دایره (ماه) می بندیم. در ادامه لبه های خمیر را کاملاً فشار می دهیم تا باز نشود. یک کاسه برداشته و سفیده تخم مرغ را درون آن می ریزیم و با چنگال کمی هم می زنیم تا از لختگی خارج شود.
مرحله ششم
سپس سطح قرابیه ها را با سفیده تخم مرغ رومال می کنیم و فندق خرد شده را به صورت پخش روی آن میپاشیم. در ادامه کف سینی فر را کاغذ روغنی می پوشانیم. سپس قرابیه ها را درون آن با کمی فاصله می چینیم.
مرحله هفتم
قرابیه ها را درون فر با دمای ۱۶۰ درجه که از قبل گرم شده به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه به صورت کنترل شده قرار می دهیم تا بپزد. به طوری که ته آن قهوهای شود و روی قرابیه هاکمی صورتی شود. وقتی شیرینی ها خنک شد، سرو می کنیم.
- منبع :
- kurabiye_tariflerimm_