طرز تهیه کبه خوشمزه با گوشت و برنج به روش اصیل بوشهری

طرز تهیه کبه خوشمزه با گوشت و برنج به روش اصیل بوشهری

طرز تهیه کبه عربی کبه یکی از انواع غذاهای معروف و پرطرفدار کشورهای عربی است که در جنوب کشورمان طرفداران بسیار دارد، برای مشاهده این آموزش اشپزی در ادامه با چی شی …

طرز تهیه خورش کدو سبز مجلسی و خوشمزه به روش شمالی

طرز تهیه خورش کدو سبز مجلسی و خوشمزه به روش شمالی

طرز تهیه خورش کدو سبز خورش کدو سبز یکی از انواع خورش های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با روش های متنوعی پخته می شود، این خورش خوشمزه با دستورهای متنوعی …

طرز تهیه کوفته تبریزی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی

طرز تهیه کوفته تبریزی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی

طرز تهیه کوفته تبریزی کوفته تبریزی یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار قدیمی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر تبریز می باشد. این کوفته خوشمزه همانظطور که از نامش …

طرز تهیه کوکو سیب زمینی پیتزایی

طرز تهیه کوکو سیب زمینی پیتزایی , دستور پخت کوکو سیب زمینی پیتزایی

کوکو یکی از غذاهای رایج است که از ترکیب سبزیجات مختلف با تخم مرغ بدست می آید. کوکو سیب زمینی پیتزایی با استفاده از ترکیب سیب زمینی پخته و تخم مرغ و سبزیجات دیگر مانند ذرت و نخود فرنگی و هویج بدست می آید که با پنیر پیتزا بافت منسجمی به خود می گیرد. این غذا بسیار شیک و مجلسی و در عین حال خوشمزه است که می توان به عنوان پیش غذا در مهمانی ها یا جشن های تولد تهیه نمود. طبخ آن ساده است و به راحتی بدون کمترین زمان ممکن، به غذا تنوع می دهد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو سیب زمینی پیتزایی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۱۵ عدد
هوبج پخته۱ لیوان
قارچ خرد شده۱ لیوان
ذرت پختهنصف لیوان
فلفل دلمه ای خرد شدهنصف لیوان
نخود فرنگینصف لیوان
تخم مرغ۳ عدد کوچک یا دو عدد بزرگ
پنیر پیتزا رنده شده۱ لیوان
فلفل۱ قاشق چای خوری
پودر سیر۱ قاشق چای خوری
آویشن۱ قاشق چای خوری
نمک۲ قاشق چای خوری
آرد۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه کوکو سیب زمینی پیتزایی

مرحله اول

برای تهیه کوکو سیب زمینی خوشمزه با طعم پیتزایی در ابتدای کار، سیب زمینی ها را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت نگینی خرد کرده و درون قابلمه می ریزیم. روی آن را آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا پخته شود.

مرحله دوم

وقتی که سیب زمینی ها پخته شد، آن را آبکش کرده و کنار می گذاریم. هویج را با کمی آب پخته و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه نخود فرنگی و ذرت را هم با آب می پزیم و آبکش می کنیم. تمامی مواد کوکو باید خشک و بدون آب باشد.

مرحله سوم

به همین دلیل تمام مواد آبکش شده را روی دستمال می ریزیم تا آب آن کشیده شود. قارچ و فلفل دلمه ای را هم به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. درون یک کاسه، تخم مرغ ها را شکسته و با چنگال می زنیم تا از لختگی خارج شود.

مرحله چهارم

به آن آرد و ادویه و نمک اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس کمی پنیر پیتزا به آن اضافه می کنیم. مواد کوکو را هم اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا تمام مواد یکدست و مزه دار شود. یک تابه نچسب بر می داریم.

مرحله پنجم

سپس با کمی روغن کف آن را چرب می کنیم. برای این کوکو روغن زیاد نباید استفاده کرد وگرنه کوکو وا می رود. در ادامه تابه را روی حرارت قرار می دهیم و مواد کوکو را درون آن می ریزیم و روی آن را صاف می کنیم تا صاف شود.

مرحله ششم

حرارت را حدود ۲ تا ۳ دقیقه زیاد می کنیم تا تخم مرغ کف آن بسته شود. سپس شعله را کم کرده و درب تابه را می بندیم تا کوکو مغز پخت شود. بعد از نیم ساعت، وقتی که یک طرف کوکو برشته و طلایی شد، آن را برش می زنیم.

مرحله هفتم

سپس بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز برشته شود. این کوکو را می توان در فر و کف قالب یا سینی فر چرب شده ریخت و داخل فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت می گذاریم تا پخته شود. پنج دقیقه آخر هم گریل را روشن می کنیم تا طلایی شود.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 30 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.