مطالب پر بازدید
بررسی خواص دارویی و عوارض ناشی از مصرف ریوند چینی

بررسی خواص دارویی و عوارض ناشی از مصرف ریوند چینی

خواص ریوند چینی گیاه ریوند چینی به دلیل خواص فراوانی که دارد در زمینه‌های مختلفی مانند تقویت سیستم ایمنی، اثرات ضدباکتریایی، افزایش اشتها، کمک به رفع کم‌خونی، تقویت اعصاب و افزایش نشاط، …

طرز تهیه شیرینی صدفی خوشمزه و مخصوص به روش فرانسوی

طرز تهیه شیرینی صدفی خوشمزه و مخصوص به روش فرانسوی

طرز تهیه شیرینی صدفی شیرینی صدفی، یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید مورد استفاده قرار می گیرد. این شیرینی را می توان با ساده ترین مواد تهیه نمود. این …

طرز تهیه تارت خرما خوشمزه و ساده با طعم گردو و دارچین

طرز تهیه تارت خرما خوشمزه و ساده با طعم گردو و دارچین

طرز تهیه تارت خرما تارت خرما یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه کیک اسفناج پنبه ای خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه کیک اسفناج پنبه ای

کیک اسفناج پنبه ای , طرز تهیه کیک اسفناج پنبه ای , دستور پخت کیک اسفناج پنبه ای

کیک اسفناج پنبه ای یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک اسفناج پنبه ای در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک اسفناج پنبه ای
تخم مرغ۳ عدد
پودر شکر۱ لیوان
روغننصف لیوان
اسفناج۱۵۰ گرم
وانیل۱ قاشق چای خوری
بکینگ پودر۱ قاشق غذا خوری
آرد۲ لیوان

طرز تهیه کیک اسفناج پنبه ای

مرحله اول

برای تهیه کیک اسفناج پنبه ای خوشمزه در ابتدای کار، یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم، سپس تخم مرغ را به همراه شکر درون آن می ریزیم و با همزن به خوبی مخلوط می کنیم تا کرم رنگ و خامه ای شود.

مرحله دوم

در این مرحله اسفناج را شسته و درون غذا ساز می ریزیم، سپس به صورت کامل خرد می کنیم. در ادامه اسفناج و روغن را به تخم مرغ ها اضافه کرده و با همزن یکی دو دور می زنیم تا مواد با هم یکدست شود.

مرحله سوم

در این مرحله آرد را دو مرتبه الک کرده و به همراه بکینگ پودر و وانیل به مواد درون کاسه اضافه می کنیم، سپس با لیسک مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا بافت شان یکدست شود و هیچ گلوله آرد باقی نماند.

مرحله چهارم

حالا با استفاده از کاغذ روغنی کف قالب را به طور کامل می پوشانیم. در ادامه فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا هب طور کامل گرم شود. در ادامه مواد را به آرامی درون قالب می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا قالب را در فر گرم شده قرار می دهیم و اجازه می دهیم به طور کامل بپزد. بعد از ۳۰ دقیقه، با خلال دندان مرتب تست می کنیم تا از پخته شدن آن اطمینان حاصل کنیم. معمولا حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه زمان لازم است تا کیک کامل پخته شود.

مرحله ششم

در مرحله پایانی وقتی که کیک به طور کامل پخته شد، از فر خارج کرده و کنار می گذاریم تا خنک شود. سپس از قالب خارج کرده و روی توری قرار می دهیم تا خنک شود. سپس در ظرف مورد نظر سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : شنبه 13 آذر 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.