طرز تهیه خوراک نخود فرنگی هندی با گوشت چرخ کرده
طرز تهیه خوراک نخود فرنگی هندی
خوراک نخود فرنگی هندی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار کشور هند است که در تهیه آن از ادویه های متنوعی استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک نخود فرنگی هندی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ شده | ۴۰۰ گرم |
نخود سبز پخته شده | ۱ فنجان |
سیب زمینی | ۲ عدد متوسط |
پیاز نگینی خرد شده | ۲ عدد |
پودر سیر | ۱ قاشق چای خوری |
پودر زنجبیل | ۱ قاشق چای خوری |
پودر زیره | ۱ قاشق چای خوری |
پودر تخم گشنیز | ۱ قاشق چای خوری |
زردچوبه | ۱ قاشق چای خوری |
فلفل قرمز | ۱ قاشق چای خوری |
پودر دارچین | ۱ قاشق چای خوری |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذا خوری |
گشنیز خرد شده | ۲ قاشق غذا خوری |
نمک | به مقدار کافی |
طرز تهیه خوراک نخود فرنگی هندی
مرحله اول
برای تهیه خوراک نخود فرنگی خوشمزه به روش هندی ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن به ان اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به تابه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس پودر سیر را به همراه پودر زنجبیل، پودر زیره، پودر تخم گشنیز، زردچوبه، فلفل قرمز، پودر دارچین و مقداری نمک به تابه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا ادوبه ها را چند دقیقه به همراه پیاز تفت می دهیم تا عطرشان خارج شده و خامی شان گرفته شود. در ادامه گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کرده و کمی سرخ شود.
مرحله چهارم
وقتی رنگ گوشت دیگر عوض شد، رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم، سپس ۱ لیوان آب به آن اضافه می کنیم تا سطح روی گوشت را بگیرد. درب ظرف را می گذاریم تا با حرارت ملایم پخته شود.
مرحله پنجم
سیب زمینی ها را به دو صورت می توانیم به این غذا اضافه کنیم. می توانیم آنها را به صورت جداگانه سرخ کرده و به غذا اضافه کنیم، یا اینکه آنها را به صورت خام بدون سرخ کردن به غذا اضافه کرده و اجازه دهیم درون غذا بپزند.
مرحله ششم
سیب زمینی ها را شسته و پوست می کنیم، سپس به صورت مکعبی خرد می کنیم. سپس در اواخر طبخ، سیب زمینی و نخود فرنگی و گشنیز خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خوراک به روغن بیفتد؛ سپس با نان یا برنج می توانیم سرو کنیم.