مطالب پر بازدید
طرز تهیه کوفته هویج خوشمزه و مخصوص به روش کرمانشاهی

طرز تهیه کوفته هویج خوشمزه و مخصوص به روش کرمانشاهی

طرز تهیه کوفته هویج کوفته هویج یکی از انواع کوفته های خوشمزه ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه که اصالتا متعلق به شهر کرمانشاه می …

طرز تهیه صبحانه انگلیسی خوشمزه و مخصوص به روش کافه

طرز تهیه صبحانه انگلیسی خوشمزه و مخصوص به روش کافه

طرز تهیه صبحانه انگلیسی صبحانه یکی از وعده های غذایی است که باید به آن اهمیت داد. این موضوع در خارج از کشور بیشتر مطرح است. صبحانه انگلیسی یکی از این صبحانه …

خواص بی‌نظیر نارنگی یافا در پیشگیری از بیماری‌ها

خواص بی‌نظیر نارنگی یافا در پیشگیری از بیماری‌ها

خواص نارنگی یافا نارنگی یافا، حاصل تلفیق پرتقال شیرین و ماندارین، با پوستی نرم و طعمی شیرین، سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند کلسیم، منیزیم، پتاسیم و ویتامین‌های C و B …

طرز تهیه خوراک نخود فرنگی هندی با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه خوراک نخود فرنگی هندی

طرز تهیه خوراک نخود فرنگی با مرغ خوراک نخود فرنگی با سویا طرز تهیه خوراک نخود فرنگی با گوشت

خوراک نخود فرنگی هندی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار کشور هند است که در تهیه آن از ادویه های متنوعی استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک نخود فرنگی هندی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ شده۴۰۰ گرم
نخود سبز پخته شده۱ فنجان
سیب زمینی۲ عدد متوسط
پیاز نگینی خرد شده۲ عدد
پودر سیر۱ قاشق چای خوری
پودر زنجبیل۱ قاشق چای خوری
پودر زیره۱ قاشق چای خوری
پودر تخم گشنیز۱ قاشق چای خوری
زردچوبه۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز۱ قاشق چای خوری
پودر دارچین۱ قاشق چای خوری
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذا خوری
گشنیز خرد شده۲ قاشق غذا خوری
نمکبه مقدار کافی

طرز تهیه خوراک نخود فرنگی هندی

مرحله اول

برای تهیه خوراک نخود فرنگی خوشمزه به روش هندی ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن به ان اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس پودر سیر را به همراه پودر زنجبیل، پودر زیره، پودر تخم گشنیز، زردچوبه، فلفل قرمز، پودر دارچین و مقداری نمک به تابه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا ادوبه ها را چند دقیقه به همراه پیاز تفت می دهیم تا عطرشان خارج شده و خامی شان گرفته شود. در ادامه گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کرده و کمی سرخ شود.

مرحله چهارم

وقتی رنگ گوشت دیگر عوض شد، رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم، سپس ۱ لیوان آب به آن اضافه می کنیم تا سطح روی گوشت را بگیرد. درب ظرف را می گذاریم تا با حرارت ملایم پخته شود.

مرحله پنجم

سیب زمینی ها را به دو صورت می توانیم به این غذا اضافه کنیم. می توانیم آنها را به صورت جداگانه سرخ کرده و به غذا اضافه کنیم، یا اینکه آنها را به صورت خام بدون سرخ کردن به غذا اضافه کرده و اجازه دهیم درون غذا بپزند.

مرحله ششم

سیب زمینی ها را شسته و پوست می کنیم، سپس به صورت مکعبی خرد می کنیم. سپس در اواخر طبخ، سیب زمینی و نخود فرنگی و گشنیز خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خوراک به روغن بیفتد؛ سپس با نان یا برنج می توانیم سرو کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 24 آذر 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.