طرز تهیه کیک زعفرانی اسفنجی خوشمزه و مخصوص خانگی

طرز تهیه کیک زعفرانی اسفنجی خوشمزه و مخصوص خانگی

طرز تهیه کیک زعفرانی کیک زعفرانی یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که معمولا به عنوان عصرانه سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

طرز تهیه باسلوق مخصوص خوشمزه و کشدار به روش بازاری

طرز تهیه باسلوق مخصوص خوشمزه و کشدار به روش بازاری

طرز تهیه باسلوق باسلوق یکی از انواع دسرهای بسیار سنتی و قدیمی ایران است که بیشتر در کنار نوشیدنی های داغ سرو می شود. باسلوق در برخی شهرها به صورت سنتی تهیه …

طرز تهیه شیرینی نارگیلی پفکی و ترد خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی پفکی و ترد خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی شیرینی نارگیلی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که شباهت زیادی به شیرینی گردویی دارد. این شیرینی خوشمزه هم تقریبا با روشی که شیرینی گردویی …

طرز تهیه کیک سیب خامه ای

طرز تهیه کیک سیب خامه ای , دستور پخت کیک سیب خامه ای

کیک سیب خامه ای یک کیک سه لایه است که به سادگی تهیه می شود و بسیار خوشمزه و زیباست. این کیک به خاطر زیبایی و شکل خاصی که دارد نیاز به تزیین ندارد. یک لایه کیک از اسلایس های سیب تهیه می شود. لایه دوم مواد کیک است. و لایه سوم یک کرم است که تهیه می شود و به همراه کیک در فر پخته می شود. این کیک را می توان به عنوان عصرانه در کنار چای یا قهوه سرو نمود. همچنین این کیک جزو کیک های کافی شاپی محسوب می شود. که می تواند در منوی کافی شاپ ها اضافه شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک سیب خامه ای در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک سیب خامه ای
تخم مرغ۲ عدد
وانیل۱ بسته ۵گرمی معادل یک چهارم قاشق چای خوری
شکر۱ استکان
بکینگ پودر۲ قاشق چای خوری
کره۱ قاشق غذا خوری
شیر۱ استکان
آرد۲۵۰ گرم
مواد لازم برای کرم
تخم مرغ۱ عدد
نشاسته۱ قاشق غذا خوری
شکر۱ قاشق غذا خوری
شیر۲۵۰ میلی لیتر
سیب۲ عدد اسلایس شده

طرز تهیه کیک سیب خامه ای

مرحله اول

برای تهیه کیک خوشمزه با طعم سیب و خامه در ابتدای کار، کرم را تهیه می کنیم. برای این کار، یک قابلمه مناسب برداشته و تمام مواد کرم را درون آن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم، سپس به خوبی هم می زنیم تا به قوام آید.

مرحله دوم

وقتی به قوام لازم رسید، قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم. یک کاسه برداشته و تخم مرغ و شکر و وانیل را درون آن می ریزیم. آنقدر هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس کره و شیر را به آن اضافه کرده و در حد مخلوط شدن می زنیم.

طرز تهیه کیک سیب خامه ای

در آخر بکینگ پودر و آرد را الک کرده و به مایه اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا صاف و یک دست شود. سیب ها را برش زده به صورت اسلایسی خرد می کنیم. یک قالب را چرب کرده و سیب ها را می چینیم. مایه کیک را به آرامی روی آن می ریزیم.

مرحله چهارم

کرمی که در مرحله اول تهیه کرده ایم را درون یک قیف ریخته و به صورت دایره روی کیک می ریزیم. فر را از قبل گرم کرده ایم قالب کیک را درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم و حدود ۳۰ تا۳۵ دقیقه زمان می دهیم تا بپزد. در آخر روی کیک را با پودر قند تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 10 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.