طرز تهیه شیرینی کشمشی مرحله به مرحله نرم و خشک با پیمانه

طرز تهیه شیرینی کشمشی مرحله به مرحله نرم و خشک با پیمانه

طرز تهیه شیرینی کشمشی شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی ها بسیار پر طرفدار ایرانی است که مانند انواع کیک به همراه چای سرو می شود. برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه شیرینی دانمارکی مخصوص و خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی مخصوص و خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی شیرینی دانمارکی که با نام شیرینی گل محمدی هم شناخته می شود یکی از انواع شیرینی های مجلسی و محبوب ایرانی است که معمولا برای پذیرایی در مجالس …

طرز تهیه پنکیک موزی خوشمزه و مخصوص به روش هتلی

طرز تهیه پنکیک موزی خوشمزه و مخصوص به روش هتلی

طرز تهیه پنکیک موزی پنکیک موزی یکی از انواع پنکیک های بسیار پر طرفدار و خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این پنکیک خوشمزه هم مانند دیگر …

طرز تهیه قرابیه بوشناک

طرز تهیه قرابیه بوشناک , دستور پخت قرابیه بوشناک

این شیرینی جزو شیرینی های پذیرایی و برای عید نوروز توصیه می شود. این شیرینی یک شیرینی اصیل مربوط به شهر تبریز است. این شیرینی علاوه بر خوشمزگی، بسیار ترد و خوشمزه است. قرابیه بوشناک خیلی ساده و بدون مواد خاصی تهیه می شود. این قرابیه مغز دار نیست و با کمی شکر تزیین می شود. این شیرینی را می توان در خارج از یخچال و به مدت چند روز تا چند هفته در ظرف در دار قرار داد و نگه داری کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قرابیه بوشناک در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم قرابیه بوشناک
تخم مرغ۳ عدد
روغن مایع۱ لیوان
ماست۱ لیوان
شکر۱ لیوان
وانیل۱ پاکت معادل ۵ گرم
بکینگ پودر۱ پاکت معادل ۱۰ گرم
آرد۶ لیوان
مواد لازم برای روی قرابیه ها
شکر۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه قرابیه بوشناک

مرحله اول

برای تهیه قرابیه خوشمزه بوشناک یک کاسه بزرگ برداشته و تخم مرغ و روغن مایع و ماست و شکر و وانیل را با هم درون کاسه اضافه می کنیم و با همزن بریقی یا همزن دستی مواد را به خوبی هم می زنیم تا یکدست شود.

مرحله دوم

سپس آرد و بکینگ پودر را کم کم اضافه می کنیم تا جایی که یک خمیر نرمی بدست آید و به دست نچسبد. در ادامه یک سینی فر برداشته و کاغذ روغنی را کف سینی پهن می کنیم. از خمیر به اندازه نارنگی برداشته و در دست گرد می کنیم.

مرحله سوم

سپس روی سینی فر قرار می دهیم. سپس روی خمیر های گلوله شده، شکر می پاشیم. فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم. سینی فر را درون فر گرم شده قرار می دهیم و حدود ۲۰ دقیقه اجازه می دهیم تا بپزد.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که زمان پخت با توجه به دمای متفاوت فرها متغیر است. بنابراین زمانی که شیرینی ها را درون فر قرار دادیم، باید به صورت مدام شیرینی های درون فر را چک شود که شیرینی ها پخته شده باشد و نسوزد.

مرحله پنجم

توجه داشته باشید که قرابیه ها نباید زیاد بپزد چون خشک می شود. در ادامه سینی فر را از فر خارج کرده و کنار می گذاریم تا از داغی بیفتد. سپس به آرامی از سینی فر خارج کرده و در ظرف مناسب قرار می دهیم و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 11 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.