طرز تهیه بامیه هندی خوشمزه و مخصوص به صورت حلقه ای

طرز تهیه بامیه هندی خوشمزه و مخصوص به صورت حلقه ای

طرز تهیه بامیه هندی بامیه هندی یکی از شیرینی های خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه همانطور که از نامش مشخص است اصالتی هندی …

طرز تهیه کیک شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه کیک شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه کیک شکلاتی کیک شکلاتی یکی از انواع کیک های پر طرفدار در جهان است که معمولا به عنوان میان وعده یا عصرانه سرو می شود، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی …

طرز تهیه شیرینی کشمشی مرحله به مرحله نرم و خشک با پیمانه

طرز تهیه شیرینی کشمشی مرحله به مرحله نرم و خشک با پیمانه

طرز تهیه شیرینی کشمشی شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی ها بسیار پر طرفدار ایرانی است که مانند انواع کیک به همراه چای سرو می شود. برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه قرابیه کره ای

طرز تهیه قرابیه کره ای خوشمزه ترکیه ای

این شیرینی جزو شیرینی های پذیرایی و برای عید نوروز توصیه می شود. این شیرینی یک شیرینی اصیل مربوط به شهر تبریز است. این شیرینی علاوه بر خوشمزگی، بسیار ترد و خوشمزه است و در سه رنگ و طعم ساده کرم و کاکائویی و پسته ای تهیه می شود. همچنین این شیرینی بدون تخم مرغ طبخ می شود که به همین علت، بسیار سبک است. این شیرینی را حتما باید در ظرف در پوشیده در یخچال نگهداری کرد. این شیرینی بافت نرمی دارد و اگر زیاد داخل فر بماند، سفت می شود.

مواد لازم قرابیه کره ای
کره نرم شده۲۵۰ گرم
پودر شکر۱ لیوان
نشاسته سیب زمینی یا گندم۱ لیوان
آرد۲ لیوان
وانیل۵ گرم
کاکائو۱ قاشق مربا خوری
پودر پسته۳ قاشق غذا خوری

دستور پخت قرابیه کره ای

مرحله اول

برای تهیه قرابیه کره ای در ابتدای کار، کره را حدود نیم ساعت از یخچال خارج می کنیم تا نرم شود. سپس یک کاسه بزرگ بر می داریم. کره و پودر شکر را درون آن می ریزیم و با همزن برقی آن قدر می زنیم تا رنگ آن روشن شود و مخلوط کشدار شود.

مرحله دوم

در این مرحله، نشاسته سیب زمینی و آرد را با هم به مخلوط اضافه کرده و ورز می دهیم تا خمیر یک دست و لطیفی بدست آید. خمیر را به سه قسمت تقسیم می کنیم. به یک قسمت پودر کاکائو می زنیم و دوباره ورز می دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله به قسمت دوم، پودر پسته می زنیم و ورز می دهیم. قسمت سوم را همانطور ساده باقی می گذاریم. خمیر ها را به اندازه یک گردو برداشته و در کف دست فشار می دهیم. سپس با چنگال شکل می دهیم.

مرحله چهارم

حالا کف سینی را کاغذ روغنی پهن کرده و با کمی روغن چرب می کنیم. شیرینی ها را درون سینی فر می چینیم. سپس درون فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا زمانی که کمی رنگ آن تغییر کند و طلایی شود.

مرحله پنجم

حدود ۱۰ دقیقه برای پخت شیرینی کافی است. نباید بیشتر بپزد چون سفت می شود. بعد از ۱۰ دقیقه سینی فر را از فر خارج کرده و کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتد. سپس آن را به آرامی از سینی فر و کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مناسب می چینیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 12 فروردین 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.