طرز تهیه بریانی اصفهان خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه بریانی اصفهان خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه بریانی اصفهان بریانی اصفهان یکی از انواع غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به اصفهان می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی اصفهانی در ادامه با …

طرز تهیه حمص هوموس خوشمزه و ساده غذای معروف لبنانی

طرز تهیه حمص هوموس خوشمزه و ساده غذای معروف لبنانی

طرز تهیه حمص حمص یا هوموس یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار کشور لبنان است، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حمص در ادامه با …

طرز تهیه کبه خوشمزه با گوشت و برنج به روش اصیل بوشهری

طرز تهیه کبه خوشمزه با گوشت و برنج به روش اصیل بوشهری

طرز تهیه کبه عربی کبه یکی از انواع غذاهای معروف و پرطرفدار کشورهای عربی است که در جنوب کشورمان طرفداران بسیار دارد، برای مشاهده این آموزش اشپزی در ادامه با چی شی …

طرز تهیه پیتزا حلزونی

طرز تهیه پیتزا حلزونی , دتسور پخت پیتزا حلزونی

پیتزا یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی است. این غذا ابتدا به صورت ساده و با خمیر و سس گوجه و پنیر پیتزا طبخ می شده است. به مرور، مواد مختلفی روی پیتزا اضافه شده است که بنابر مخلفاتی که اضافه می شود نام متفاوتی روی آن می گذارند. یکی از این پیتزاها، پیتزا حلزونی است. همانطور که از اسمش پیداست، به صورت حلزون پیچیده می شود. این پیتزا یک نوع پیتزای پپرونی است ولی می توان برای این که پیتزای سالم تری داشته باشیم از گوشت چرخ کرده سرخ شده با مرغ پخته ریش ریش به جای پپرونی استفاده کرد. برای مشاهده آموزش کامل و محله به مرحله طرز تهیه پیتزا حلزونی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای خمیر پیتزا
آرد۴ فنجان
نمککمی
شکر۲ قاشق غذا خوری
مخمر۱ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر۱ قاشق غذا خوری
شیر خشک۴ قاشق غذا خوری
روغنیک چهارم فنجان
شیر گرمیک و نیم فنجان
مواد داخل پیتزا
سس مارینارابه مقدار لازم
پپرونیبه مقدار لازم
پنیر موزارلابه مقدار لازم
ادویه پیتزابه مقدار دلخواه

طرز تهیه پیتزا حلزونی

مرحله اول

برای تهیه پیتزای خوشمزه و مخصوص به روش حلزونی ابتدا یک کاسه کوچک برداشته و مخمر و آب ولرم و شکر را با هم مخلوط کرده درب ظرف را می بندیم تا ۱۰ دقیقه استراحت می دهیم. بعد از آن که کف کرد و خمیر مایه به عمل آمد،

مرحله دوم

در یک کاسه بزرگ با شیر خشک و بکینگ پودر و نمک و روغن مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر نچسب و یکدست و نرمی بدست آید. سپس کاسه را چرب کرده خمیر را داخل آن قرار می دهیم. روی ظرف را با سلفون می پوشانیم.

مرحله سوم

سپس در جای گرم قرار می دهیم تا حجم آن دو برابر شود. حدود ۱ ساعت استراحت می کند. پف خمیر را می گیریم و با دست ورز می دهیم. سپس سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیر را روی سطح کار با وردنه پهن می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله خمیر را با عرض دو الی سه سانتی متری برش می زنیم. سپس روی خمیر را از سس مارینارا می پوشانیم. سپس پپرونی را روی آن می ریزیم. می توان پپرونی ها را ریز برش زد یا رنده درشت کرد.

مرحله پنجم

سپس پنیر و ادویه پیتزا را روی آن می ریزیم. سپس خمیر را به صورت حلزونی می پیچیم. وقتی خمیر تمام شد از خمیر بعدی برای ادامه آن استفاده می کنیم تا یک حلزون بزرگ بدست آید.کف سینی فر را چرب می کنیم.

مرحله ششم

سپس کاغذ روغنی کف آن قرار می دهیم. خمیر حلزونی را به آرامی روی سینی فر قرار می دهیم. درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار می دهیم تا بپزد. سپس از فر خارج کرده و در ظرف مناسب سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 27 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.