طرز تهیه شله خرمایی اصیل بوشهری خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه شله خرمایی اصیل بوشهری خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه شله خرمایی شله خرمایی یکی از دسرهای سنتی و بسیار خوشمزه شهرهای جنوب کشورمان می باشد که به صورت داغ سرو می شود. این دسر خوشمزه به دلیل اینکه با …

طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی خوشمزه یک دسر شیک و لاکچری

طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی خوشمزه یک دسر شیک و لاکچری

طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی پاناکوتا یک دسر خوشمزه ایتالیایی است که بدون بدون پودر ژلاتین یا مواد مصنوعی دیگر تهیه می شود. از آن جا که این دسر، از تخم مرغ …

طرز تهیه بستنی شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه بستنی شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه بستنی شکلاتی بستنی شکلاتی یکی از انواع بستنی های خوشمزه و پر طرفدار در سراسر جهان است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این اموزش در ادامه …

طرز تهیه اسنک موز شکلاتی

طرز تهیه اسنک موز شکلاتی , دستور تهیه اسنک موز شکلاتی

یکی از اسنک های بسیار سالم و خوشمزه که می توان به عنوان دسر یا تنقلات در مهمانی ها و منزل تهیه کرد، اسنک موز شکلاتی است که با چند ماده اصلی کم می توان مقدار زیادی از آن را تهیه کرد. این دسر نیاز به فر ندارد و بسیار خوشمزه و مقوی است. توصیه می شود اسنک های موز شکلاتی را برای کودکان و نوجوانان و ورزشکاران قبل از ورزش تهیه نمود تا نیروی لازم را بدست آورند. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسنک موز شکلاتی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم اسنک موز شکلاتی
موز۲ عدد
کره بادام زمینییه مقدار لازم
شکلات تخته ای تلخبه مقدار لازم
پودر نارگیلبه مقدار دلخواه

طرز تهیه اسنک موز شکلاتی

مرحله اول

برای تهیه اسنک موز خوشمزه و مخصوص با طعم شکلاتی در ابتدای کار موز ها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم. سپس بین دو موز را کره بادام زمینی می مالیم و دو حلقه موز را بهم می چسبانیم. سپس درون یک بشقاب قرار می دهیم.

مرحله دوم

سپس داخل فریزر استراحت می دهیم تا یخ بزند و سفت شود. تقریبا نیم ساعت لازم است داخل فریزر بماند. شکلات تلخ را به روش بن ماری روی بخار کتری ذوب می کنیم. سپس موز ها را از فریزر خارج کرده و با کمک خلال دندان داخل شکلات تلخ فرو می کنیم.

مرحله سوم

در مرحله پایانی این کار باید سریع انجام شود قبل از این که موز ها از حالت فریز در آید. موز که شکلاتی شر درون پودر نارگیل می غلتانیم. همه که آماده شد مجدد داخل فریزر به مدت ۱ ساعت قرار می دهیم تا شکلات ها ببندد.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 20 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.