طرز تهیه بستنی موزی خانگی خوشمزه و معجونی در منزل

طرز تهیه بستنی موزی خانگی خوشمزه و معجونی در منزل

طرز تهیه بستنی موزی بستنی موزی یکی از انواع بستنی های بسیار پرطرفدار در سراسر جهان است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده این اموزش در ادامه با سایت …

طرز تهیه دسر موس لبو خوشمزه و خوشرنگ برای شب یلدا

طرز تهیه دسر موس لبو خوشمزه و خوشرنگ برای شب یلدا

طرز تهیه دسر موس لبو دسر موس لبو یکی از انواع دسرهای خوشمزه بین المللی است که با چغندر قرمز یا همان لبو تهیه می شود. این دسر خوشمزه و مجلسی را …

طرز تهیه بستنی عربی خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه بستنی عربی خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه بستنی عربی بستنی عربی یکی از بستنی های سنتی مغز دار است. این بستنی را بدون درد سر یا زمان زیادی به راحتی می توان در خانه تهیه کرد. در …

طرز تهیه رنگینک سلطنتی

طرز تهیه رنگینک سلطنتی , دستور تهیه رنگینک سلطنتی

رنگینک یکی از دسر های قدیمی ایرانی و مربوط به جنوب کشور است. این دسر تقریبا مشابه حلوا تهیه می شود. در رنگینک سلطنتی از آرد استفاده نشده و از ارده و کره بادام زمینی و شیر عسلی و بیسکوییت تهیه می شود که روی خرماها ریخته شده و سرو می شود. رنگینک به دلیل وجود مغزیجات و ارده و کره بادام زمینی خیلی پر خاصیت است و برای سلامتی مخصوصا کودکان و نوجوانان مفید است. از رنگینک در وعده افطار نیز استفاده می شود. از آن جا که مقوی است می تواند ویتامین های مورد نیاز را به بدن برساند. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رنگینک سلطنتی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم رنگینک سلطنتی
ارده کنجد۵ قاشق غذا خوری
شیر عسلی۳ قاشق غذا خوری
کره بادام زمینی۳ قاشق غذا خوری
بیسکوییت دایجستیو۲ عدد
ارده حلوا شکری۲ قاشق غذا خوری
خرما۴۰۰ گرم
غنچه گل و خلال بادامبه مقدار لازم
خلال پستهبه مقدار لازم

طرز تهیه رنگینک سلطنتی

مرحله اول

برای تهیه رنگینک خوشمزه به روش سلطنتی در ابتدای کار، خرماها را شسته و بعد از این که آب آن کامل رفت و خشک شد، پوست آن ها را به طور کامل جدا می کنیم، سپس خرماها را از وسط نصف می کنیم و هسته آن ها را جدا می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله یک کاسه مناسب برداشته و ارده کنجد را به همراه شیر عسلی و کره بادام زمینی درون آن می ریزیم. در ادامه بیسکوییت را هم داخل کیسه فریزر می ریزیم و با یک جسم سنگین به طور کامل پودر می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله بیسکویت پودر شده را با ارده حلوا شکری، خوب مخلوط می کنیم. مواد را دداخل قیف می ریزیم. سپس وسط خرماها را از این مواد پر می کنیم. می توان گردو هم روی آن گذاشت و با غنچه گل و خلال بادام و خلال پسته تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 18 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.