طرز تهیه رنگینک بندری خوشمزه و مخصوص به روش سنتی بوشهری

طرز تهیه رنگینک بندری خوشمزه و مخصوص به روش سنتی بوشهری

طرز تهیه رنگینک رنگینک یکی از انواع دسرهای اصیل ایرانی است که امروزه بیشتر به عنوان میان وعده یا عصرانه استفاده می شود. این دسر خوشمزه و بسیار مقوی از خوراکی هایی …

طرز تهیه دسر آب هویج بستنی خوشمزه و مجلسی برای مهمانی

طرز تهیه دسر آب هویج بستنی خوشمزه و مجلسی برای مهمانی

طرز تهیه دسر آب هویج بستنی دسر آب هویج بستنی یکی از بهترین دسرهای فصل تابستان به حساب می آید. با توجه به خواص هویج که سرشار از ویتامین A و انتی …

طرز تهیه بستنی شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه بستنی شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه بستنی شکلاتی بستنی شکلاتی یکی از انواع بستنی های خوشمزه و پر طرفدار در سراسر جهان است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این اموزش در ادامه …

طرز تهیه دسر کاراملی

طرز تهیه دسر کاراملی , دستور تهیه دسر کاراملی

دسر کاراملی یک دسر ساده و در عین حال خوشمزه است که به صورت لایه ای در قالب مافین و به صورت تک نفره درست می شود. لایه اول از بیسکوییت آماده است. لایه دوم بافتی شبیه به دسر عربی دارد و لایه سوم کرم کارامل کاکائویی است که زیبایی دسر را چندین برابر می کند. این دسر به صورت لایه ای با پایه بیسکوییت تهیه می شود.. این دسر بسیار شیک و زیبا است و به صورت تک نفره سرو می شود که می توان در مهمانی ها و مجالس استفاده نمود. برای مشاهده آموزش طرز تهیه دسر کاراملی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم دسر کاراملی
بیسکوییت پتی بور۱ بسته
کره۱۰۰ گرم
شیر عسلییک و نیم پیمانه
کرم کاراملیک و نیم بسته
شیر خشک۲ قاشق غذا خوری
خامه۱ بسته ۲۰۰ گرمی
بیسکوییت۸ عدد
پودر کاکائو۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه دسر کاراملی

مرحله اول

برای تهیه دسر کاراملی در ابتدای کار، بیسکوییت های پتی بور را آسیاب می کنیم. سپس درون یک کاسه می ریزیم. کره را روی بخار کتری ذوب می کنیم و به بیسکوییت ها اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

مرحله دوم

سپس داخل قالب مافین قرار داده و فشار می دهیم تا منسجم و یکدست شود و داخل یخچال قرار می دهیم. یک قابلمه برداشته و شیر عسلی را با خامه و ۱ بسته کرم کارامل مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید.

مرحله سوم

سپس می گذاریم تا خنک شود. ۸ عدد بیسکوییتی که جدا گانه پودر کرده ایم را به آن اضافه کرده ایم مخلوط می کنیم. سپس همه مواد را به آرامی روی بیسکوییت هایی که در قالب های مافین قرار دارد می ریزیم و ۱۵ دقیقه داخل یخچال قرار می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله نصف بسته کرم کارامل خامه ای را با یک پیمانه آرد و شیر خشک و پودر کاکائو مخلوط می کنیم تا با هم به خوبی ترکیب شوند، سپس روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد. سپس از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا خنک شود.

مرحله پنجم

در مرحله پایانی لایه کاراملی را در قالب های مافین می ریزیم و مجدد داخل یخچال قرار می دهیم تا خنک شود و خودش را بگیرد. سپس از قالب خارج کرده و طبق سلیقه خود آن را با خلال پسته و میوه های تازه، تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 15 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.