مطالب پر بازدید
خواص فلفل سیاه برای رحم، قاعدگی و دستگاه تناسلی!

خواص فلفل سیاه برای رحم، قاعدگی و دستگاه تناسلی!

خواص فلفل سیاه برای رحم فلفل سیاه، که به عنوان یکی از قدیمی‌ترین و رایج‌ترین ادویه‌ها در جهان شناخته شده، نه تنها طعم دلنشینی به غذاها می‌بخشد، بلکه دارای خواص شگفت‌انگیزی برای …

طرز تهیه شیرینی برفی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی هندی

طرز تهیه شیرینی برفی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی هندی

طرز تهیه شیرینی برفی شیرینی برفی، یک شیرینی بسیار ساده است که سریع و بدون نیاز به پخت و فر تهیه می شود. پایه این شیرینی از بیسکوییت های کرم دار استفاده …

طرز تهیه شیرینی مربایی مشهدی خانگی خوشمزه به روش آلمانی

طرز تهیه شیرینی مربایی مشهدی خانگی خوشمزه به روش آلمانی

طرز تهیه شیرینی مربایی شیرینی مربایی یکی از شیرینی های محبوب ایرانی است که مانند شیرینی نخودچی در عید نوروز برای پذیرایی استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در …

طرز تهیه نان فرانسوی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه نان فرانسوی

انواع نان فرانسوی طرز تهیه نان فرانسوی ساده خانگی حجیم در منزل

نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. یکی از این نان ها نان فرانسوی است که مشابه نان باگت تهیه می شود. این نان بافت نرم و لطیفی دارد و می توان به تنهایی یا در کنار پنیر به عنوان عصرانه و یا در کنار غذاهای نانی و سوپ ها، برای وعده های ناهار و شام سرو نمود. این نان را می توان برای ساندویچ های مختلف نیز استفاده نمود. برای مشاهده آموزش طرز تهیه نان فرانسوی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم نان فرانسوی
آرد۴ پیمانه
آبیک و نیم پیمانه
شکر۱ قاشق غذا خوری
نمک۱ قاشق غذا خوری
خمیر مایه۲ قاشق چای خوری
روغن زیتون۱ قاشق غذا خوری
کنجدمقداری
سفیده تخم مرغ۱ عدد

طرز تهیه نان فرانسوی

مرحله اول

برای تهیه نان خوشمزه به روش فرانسوی در ابتدای کار، نمک و شکر و مخمر را با هم کمی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. آرد هم اضافه می کنیم. سپس آب و روغن زیتون را اضافه کرده و با دست یا همزن حدود ۵ دقیقه ورز می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله روی خمیر را می پوشانیم و می گذاریم حدود یک تا دو ساعت استراحت کند و حجم آن دو برابر شود. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم. سطح کار را آرد پاشی کرده و یکی از چانه ها را با دست باز می کنیم.

مرحله سوم

سپس از کنار رول می کنیم. خمیر دوم نیز به همین صورت رول می کنیم. سینی فر را برداشته و کف آن کاغذ روغنی پهن می کنیم. خمیر ها را روی کاغذ روغنی قرار می دهیم. با تیغ روی آن را به صورت اوریب برش می زنیم. روی آن را با یک پارچه می پوشانیم.

مرحله چهارم

سپس ۴۵ دقیقه دیگر زمان می دهیم. یک کاسه برداشته و سفیده تخم مرغ را درون آن می ریزیم و با چنگال کمی مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس روی نان را رومال کرده و کنجد می پاشیم. فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم.

مرحله پنجم

خمیر ها را درون آن قرار داده و به مدت نیم ساعت طبخ می کنیم تا روی نان نیز طلایی شود. نان ها را از فر خارج کرده و روی آن را با یک پارچه تمیز می پوشانیم. سپس می گذاریم تا از دما بیفتد و آن را از سینی فر جدا کرده و در ظرف مناسب سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 25 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.