طرز تهیه شیرینی بهشتی خانگی ترد و خوشمزه مثل قنادی

طرز تهیه شیرینی بهشتی خانگی ترد و خوشمزه مثل قنادی

طرز تهیه شیرینی بهشتی شیرینی بهشتی یکی از شیرینی های محبوب ایرانی است که از شیرینی های مخصوص عید نوروز هم محسوب می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه …

طرز تهیه کلوچه فومن خوشمزه و مغزدار به روش سنتی شمالی

طرز تهیه کلوچه فومن خوشمزه و مغزدار به روش سنتی شمالی

طرز تهیه کلوچه فومن کلوچه فومنی یکی از انواع گلوچه های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر فومن می باشد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در …

طرز تهیه کیک هویج و گردوی خوشمزه و مخصوص به روش امریکایی

طرز تهیه کیک هویج و گردوی خوشمزه و مخصوص به روش امریکایی

طرز تهیه کیک هویج کیک هویج یکی از انواع کیک های بسیار خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. یکی از متداول ترین دستورهای …

طرز تهیه نان فرانسوی

انواع نان فرانسوی طرز تهیه نان فرانسوی ساده خانگی حجیم در منزل

نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. یکی از این نان ها نان فرانسوی است که مشابه نان باگت تهیه می شود. این نان بافت نرم و لطیفی دارد و می توان به تنهایی یا در کنار پنیر به عنوان عصرانه و یا در کنار غذاهای نانی و سوپ ها، برای وعده های ناهار و شام سرو نمود. این نان را می توان برای ساندویچ های مختلف نیز استفاده نمود. برای مشاهده آموزش طرز تهیه نان فرانسوی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم نان فرانسوی
آرد۴ پیمانه
آبیک و نیم پیمانه
شکر۱ قاشق غذا خوری
نمک۱ قاشق غذا خوری
خمیر مایه۲ قاشق چای خوری
روغن زیتون۱ قاشق غذا خوری
کنجدمقداری
سفیده تخم مرغ۱ عدد

طرز تهیه نان فرانسوی

مرحله اول

برای تهیه نان خوشمزه به روش فرانسوی در ابتدای کار، نمک و شکر و مخمر را با هم کمی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. آرد هم اضافه می کنیم. سپس آب و روغن زیتون را اضافه کرده و با دست یا همزن حدود ۵ دقیقه ورز می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله روی خمیر را می پوشانیم و می گذاریم حدود یک تا دو ساعت استراحت کند و حجم آن دو برابر شود. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم. سطح کار را آرد پاشی کرده و یکی از چانه ها را با دست باز می کنیم.

مرحله سوم

سپس از کنار رول می کنیم. خمیر دوم نیز به همین صورت رول می کنیم. سینی فر را برداشته و کف آن کاغذ روغنی پهن می کنیم. خمیر ها را روی کاغذ روغنی قرار می دهیم. با تیغ روی آن را به صورت اوریب برش می زنیم. روی آن را با یک پارچه می پوشانیم.

مرحله چهارم

سپس ۴۵ دقیقه دیگر زمان می دهیم. یک کاسه برداشته و سفیده تخم مرغ را درون آن می ریزیم و با چنگال کمی مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس روی نان را رومال کرده و کنجد می پاشیم. فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم.

مرحله پنجم

خمیر ها را درون آن قرار داده و به مدت نیم ساعت طبخ می کنیم تا روی نان نیز طلایی شود. نان ها را از فر خارج کرده و روی آن را با یک پارچه تمیز می پوشانیم. سپس می گذاریم تا از دما بیفتد و آن را از سینی فر جدا کرده و در ظرف مناسب سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 25 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.