طرز تهیه شیرینی نعلی یا اشکی خوشمزه و ساده به روش بازاری

طرز تهیه شیرینی نعلی یا اشکی خوشمزه و ساده به روش بازاری

طرز تهیه شیرینی نعلی شیرینی نعلی یکی از انواع شیرینی ها خوشمزه و مجلسی ایرانی است که مانند شیرینی مربایی برای عید نوروز تهیه می شود، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل …

طرز تهیه نان خامه ای خوشمزه و خانگی مثل قنادی با پیمانه

طرز تهیه نان خامه ای خوشمزه و خانگی مثل قنادی با پیمانه

طرز تهیه نان خامه ای نان خامه ای یکی از شیرینی های محبوب و پرطرفدار ایرانی است که پر مصرف ترین شیرینی خامه ای هم محسوب می شود، برای مشاهده این آموزش …

طرز تهیه شیرینی دانمارکی مخصوص و خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی مخصوص و خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی شیرینی دانمارکی که با نام شیرینی گل محمدی هم شناخته می شود یکی از انواع شیرینی های مجلسی و محبوب ایرانی است که معمولا برای پذیرایی در مجالس …

طرز تهیه نان تمیس

طرز تهیه نان تمیس , دستور پخت نان تمیس

نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. نان تمیس یک نان سنتی مربوط به کشور افغانستان است که کمی حجیم تر از نان های ایرانی است. این نان فیلینگ خاصی ندارد و با روغن رومال می شود. این نان را می توان به تنهایی یا در کنار پنیر به عنوان صبحانه و عصرانه و یا در کنار غذاهای نانی و سوپ ها، برای وعده های ناهار و شام سرو نمود. این نان به علت وجود زیتون و روغن آن، بسیار مقوی و مفید است. برای مشاهده آموزش طرز تهیه نان تمیس در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم نان تمیس
شکر۱ قاشق غذا خوری
مایه خمیر۱ قاشق غذا خوری
آب گرم۲ پیمانه
آرد سفید۴ پیمانه
نمک۱ قاشق چای خوری
ماست۲ قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ۱ عدد
کره یا روغن جهت رومالبه مقدار لازم

طرز تهیه نان تمیس

مرحله اول

برای تهیه نان خوشمزه در ابتدای کار، مایه خمیر و آب ولرم و شکر را درون یک کاسه مناسب می ریزیم. سپس کمی مخلوط کرده و درب کاسه را می بندیم تا خمیر مایه به عمل آید و پف کند. حدود ۱۰ دقیقه زمان می دهیم تا پف کند.

مرحله دوم

سپس در یک کاسه ماست و خمیر مایه عمل آمده و نمک و زرده تخم مرغ را می ریزیم و مخلوط می کنیم تا یکدست شود. آرد را کم کم اضافه کرده تا خمیر یک گوشه جمع شود. سپس کمی ورز می دهیم و درون یک کاسه قرار می دهیم.

مرحله سوم

روی آن را سلفون می کشیم و حدود ۴۵ دقیقه زمان می دهیم تا استراحت کند و به عمل آید. سپس به ۶ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و چانه می کنیم. کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن می کنیم. خمیر را روی سطح کار با وردنه باز می کنیم.

مرحله چهارم

سپس روی کاغذ روغنی قرار داده و روی آن را با چنگال سوراخ می کنیم. با کره یا روغن آن را رومال می کنیم. سپس در فری که با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم شده است حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار می دهیم. تا بپزد. فقط مدام باید چک شود تا نسوزد.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 4 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.