طرز تهیه کاپ کیک عسلی خوشمزه و مجلسی به روش قنادی

طرز تهیه کاپ کیک عسلی خوشمزه و مجلسی به روش قنادی

طرز تهیه کاپ کیک عسلی کیک عسلی یک کیک بسیار خوشمزه و مقوی است که به راحتی در فر تهیه می شود. این کیک را در قالب های کاپ کیک تهیه می …

طرز تهیه شیرینی مربایی مشهدی خانگی خوشمزه به روش آلمانی

طرز تهیه شیرینی مربایی مشهدی خانگی خوشمزه به روش آلمانی

طرز تهیه شیرینی مربایی شیرینی مربایی یکی از شیرینی های محبوب ایرانی است که مانند شیرینی نخودچی در عید نوروز برای پذیرایی استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در …

طرز تهیه پنکیک اتریشی خوشمزه و مخصوص به سبک کلاسیک

طرز تهیه پنکیک اتریشی خوشمزه و مخصوص به سبک کلاسیک

طرز تهیه پنکیک اتریشی حتما می دانید که نحوه آغاز کردن روز، تاثیر بسیاری در بالارفتن کیفیت آن دارد. یک بشقاب پن کیک داغ با رویه عسل و میوه های تازه، همراه …

طرز تهیه نان بابکا

طرز تهیه نان بابکا یهودی لهستان اروپایی امریکایی

نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. نان بابکا مانند نان های حجیم است با این تفاوت که فیلینگ آن، شکلات صبحانه و خرده های شکلات تخته ای، است. این نان را می توان به تنهایی و در کنار چای یا قهوه سرو نمود. بابکا یک نوع نان مغز دار است که اصالتا مربوط به یهودی های لهستانی است ولی به مرور داخل اروپا و آمریکا نیز طرفدارانی پیدا کرده است. داخل بابکا می توان از هر نوع ماده ای مانند مربا و پنیر و مغزیجات استفاده کرد، برای مشاهده آموزش طرز تهیه نان بابکا در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم نان بابکا
آرد۵۳۰ گرم
شکر۱۰۰ گرم
نمکیک چهارم قاشق چای خوری
خمیر مایه فوری۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ۳ عدد
شیر۶۰ گرم
آب۶۰ گرم
کره۱۵۰ گرم
نوتلا یا شکلات صبحانه۳۰۰ گرم
شکلات خرد شده۱ پیمانه
مواد لازم برای شربت
شکر۱۰۰ گرم
آب۸۰ گرم

طرز تهیه نان بابکا

مرحله اول

برای تهیه نان بابکا در ابتدای کار، آرد و شکر و نمک و خمیر مایه را داخل یک کاسه می ریزیم. کره را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون می آوریم تا نرم شود. همراه تخم مرغ و شیر و آب به مواد خشک اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا یک خمیر بدست آید.

مرحله دوم

سپس خمیر را حدود ۵ دقیقه ورز می دهیم. در ادامه کره را کم کم به خمیر اضافه می کنیم و سپس با کره حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز می دهیم تا لطیف و یک دست شود. خمیر را توی سلفون می پیچیم و شب تا صبح یا حدود ۶ ساعت درون یخچال می گذاریم تا بماند و استراحت کند.

مرحله سوم طرز تهیه نان بابکا

روی سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیری که به مقدار کافی استراحت داده ایم را با وردنه به ابعاد ۲۵ در ۵۰ سانتی متر باز می کنیم. سپس شکلات صبحانه را روی سطح باز شده می ریزیم. شکلات خرد شده را هم روی آن می پاشیم. سپس خمیر را رول می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله رول را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم. هر رول یک نان می شود. سپس رول را در هم می پیچیم. یک قالب را چرب کرده و نان را درون آن قرار می دهیم. سپس اجازه می دهیم در محیط استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.

مرحله پنجم

فر را از قبل در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده ایم، نان ها را درون آن قرار داده و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه می گذاریم تا بپزد. وقتی نان ها درون فر است، شربت را تهیه می کنیم. برای این کار، شکر و آب را درون یک قابلمه ریخته و می گذاریم تا به جوش آید.

مرحله ششم طرز تهیه نان بابکا

حالا اجازه می دهیم شکر به طور کامل حل شود. پس از ۵ دقیقه، شربت آماده است. در ادامه نان ها را که از فر خارج کردیم، شربت را روی نان های داغ می ریزیم و می گذاریم تا نان سرد شود. سپس نان را از قالب خارج کرده و برش می زنیم و در ظرف مناسب، سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 16 فروردین 1400
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.