طرز تهیه شیرینی فلوگر

طرز تهیه شیرینی فلوگر با مارمالاد مخصوص پذیرایی

شیرینی فلوگر، یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید مورد استفاده قرار می گیرد. این شیرینی را می توان با ساده ترین مواد تهیه نمود. این شیرینی یکی از شیرینی های ساده و خوشمزه و مغزدار محسوب می شود. که از ژله بریلو یا ژله مغزی برای درون آن استفاده شده است. این شیرینی یکی از شیرینی های خشک ولی در عین حال مرطوب محسوب می شود و می توان در ظرف در دار به مدت یک ماه در فریزر نگهداری کرد، برای مشاهده آموزش طرز تهیه شیرینی فلوگر در ادامه با سایت آموزش چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی فلوگر
آرد۱۲۵ گرم
پودر قند۵۰ گرم
زرده تخم مرغ۱ عدد
کره گیاهی۱۰۰ گرم
بکینگ پودرنصف قاشق چای خوری
وانیلیک چهارم قاشق چای خوری
اسانس دلخواه۲ تا ۳ قطره
ژله مغزی یا بریلونصف پیمانه
پودر پسته یا ترافلبرای تزیین

طرز تهیه شیرینی فلوگر

مرحله اول

برای تهیه شیرینی فلوگر در ابتدای کار، نیم ساعت قبل از شروع شیرینی پزی، کره را از یخچال  خارج کرده و در دمای محیط قرار می دهیم تا نرم شود. توجه داشته باشید که کره نباید گرم شود به گونه ای که سرمای آن حس شود.

مرحله دوم

در ادامه یک کاسه بر می داریم و زرده تخم مرغ و نیمی از پودر قند و وانیل و اسانس را با هم درون کاسه می ریزیم و با همزن می زنیم تا سفت و سفید شود. همزن را کنار گذاشته و سپس بقیه پودر قند را اضافه می کنیم.

مرحله سوم طرز تهیه شیرینی فلوگر

در این مرحله با قاشق مواد را مخلوط می کنیم. سپس کره نرم شده را هم اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود. در این مرحله آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرد و کم کم به مایه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

سپس به خوبی مخلوط می کنیم تا خمیر به دست نچسبد. در ادامه خمیر را درون همان کاسه در یخچال می گذاریم تا به مدت یک ربع ساعت استراحت کند. یک کاغذ روغنی بر می داریم و روی سطح کار قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله خمیر را روی کاغذ روغنی گذاشته و یک کاغذ دیگر را روی خمیر می گذاریم و با وردنه خمیر را باز می کنیم. ضخامت خمیر باید حدود ۳ میلی متر شود. سپس کاغذ رویی را برداشته و با کاتر گل پنج پر، قالب می زنیم

مرحله ششم طرز تهیه شیرینی فلوگر

سپس روی همان کاغذ روغنی درون فریزر قرار می دهیم تا ۵ دقیقه دیگر استراحت کند و کاملا سرد شود. قالب های کوچک مافین یا تارت را برداشته و کف آن را کاغذ روغنی قرار می دهیم. خمیر را که از فریزر خارج کردیم درون آن قرار می دهیم.

مرحله هفتم

فر را با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم و خمیر را درون آن قرار می دهیم و می گذاریم تا ۲۰ دقیقه بپزد و لبه های گل، طلایی کم رنگ شود. سپس از فر خارج می کنیم و می گذاریم تا خنک شود و از حرارت بیفتد.

مرحله هشتم

وقتی شیرینی ها سرد شد به آرامی از قالب خارج کرده و داخل آن را با بریلو یا ژله مغزی پر می کنیم. سپس روی آن را ترافل یا پودر پسته می پاشیم. این شیرینی را می توان به مدت ۱۵ روز در ظرف در بسته درون یخچال نگه داری کرد.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 15 فروردین 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.