طرز تهیه شیرینی پادرازی خوشمزه و مخصوص به روش قزوینی

طرز تهیه شیرینی پادرازی خوشمزه و مخصوص به روش قزوینی

طرز تهیه شیرینی پادرازی شیرینی پادرازی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با روش های متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه به دلیل اینکه ظاهری شبیه …

طرز تهیه کیک زبرا دو رنگ امتحان شده مخصوص و خوشمزه

طرز تهیه کیک زبرا دو رنگ امتحان شده مخصوص و خوشمزه

طرز تهیه کیک زبرا کیک زبرا یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه در سراسر جهان است که به دلیل اینکه در طرح های دو یا سه رنگ تهیه می شود …

طرز تهیه شیرینی مربایی مشهدی خانگی خوشمزه به روش آلمانی

طرز تهیه شیرینی مربایی مشهدی خانگی خوشمزه به روش آلمانی

طرز تهیه شیرینی مربایی شیرینی مربایی یکی از شیرینی های محبوب ایرانی است که مانند شیرینی نخودچی در عید نوروز برای پذیرایی استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در …

طرز تهیه تافی قهوه

طرز تهیه تافی قهوه , دستور تهیه تافی قهوه بازاری

تافی یک نوع آبنبات یا شکلات است که برای پذیرایی در کنار چای یا قهوه سرو می شود. تافی ها در طعم های مختلف قابل تهیه هستند. در این دستور، تافی قهوه با طعم قهوه از نسکافه یا پودر قهوه آماده تهیه می شود. برای تهیه تافی ها نیاز به فر نیست و روی اجاق گاز پخته و در فریزر یا یخچال می بندد و آماده می شود. این تافی از خامه و عسل تهیه می شود که به دلیل عدم وجود شکر، شیرینی آن از عسل است که نسبت به شکر و پودر قند سالم تر است. این تافی ها را می توان به عنوان تنقلات برای کودکان و نوجوانان تهیه نمود و از سلامت آن اطمینان داشت، برای مشاهده آموز طرز تهیه تافی قهوه در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم تافی قهوه
خامه پر چرب (خامه صبحانه)۱ فنجان معادل ۲۳۰ گرم
قهوه فوری۱ قاشق غذا خوری
نمکیک هشتم قاشق چای خوری
عسل۱ فنجان معادل ۳۵۰ گرم

طرز تهیه تافی قهوه

مرحله اول

برای تهیه تافی قهوه خوشمزه و مخصوص در ابتدای کار، یک قابلمه یا تابه بر می داریم. خامه و پودر نسکافه الک شده و نمک را روی هم درون آن می ریزیم. سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مدام مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

وقتی کناره های ظرف کمی به حال جوشیدن در آمد، عسل را اضافه می کنیم. و مجددا هم می زنیم تا دوباره به جوش آید. حرارت را کم می کنیم به قدری که از قل نیفتد. سپس حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه مداوم هم می زنیم تا بجوشد و غلیظ شود.

مرحله سوم

سپس از روی حرارت بر می داریم. قالب های شکلات سیلیکونی را بر می داریم و کمی با برس آن را چرب می کنیم. می توان از روغن برای چرب کردن قالب استفاده کرد یا از اسپری جدا کننده سیلیکون که در لوازم قنادی فروشی ها موجود است.

مرحله پنجم

در این مرحله مواد داغ آماده شده را به آرامی و کم کم درون قالب های سیلیکونی می ریزیم. سپس در فریزر قرار می دهیم تا خودش را بگیرد. در ادامه پس از اینکه خودش را گرفت، به آرامی از قالب جدا کرده و در ظرف مناسب سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 15 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.