طرز تهیه بیسکویت زیره خوشمزه و ساده به روش اصلی بازاری
طرز تهیه بیسکویت زیره
بیسکویت زیره یک بیسکوییت ساده با طعم متفاوت است. زیره درون بیسکوییت باعث ایجاد طعم خوب و متفاوت می شود. این بیسکوییت را با کاتر دلخواه برش داده و درون فر می پزند که می توان در ظروف در دار در یخچال نگه داری کرد. این بیسکوییت ها را می توان به عنوان یک میان وعده سالم و خوشمزه برای کودکان و نوجوانان تهیه نمود و در کنار چای یا قهوه سرو کرد. نشاسته ذرت در این بیسکوییت باعث ایجاد بافت منسجم و پوک می شود. در این بیسکوییت از دانه های زیره استفاده شده است که در هنگام خوردن، زیر دندان حس می شود و طعم آن آزاد می شود. زیره علاوه بر طعم و بوی خاصی که ایجاد می کند، خواص زیادی برای سلامتی سیستم گوارشی و خون سازی بدن دارد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بیسکوییت زیره در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم بیسکویت زیره | |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر قند | ۴۵ گرم |
وانیل | مقداری |
دانه زیره | نصف قاشق غذا خوری |
آرد سفید | ۱۶۶ گرم |
نشاسته ذرت | ۲۲ گرم |
روغن مایع | ۴۵ گرم |
طرز تهیه بیسکویت زیره
مرحله اول
برای تهیه بیسکویت خوشمزه و ساده با طعم زیره در ابتدای کار، یک کاسه بر می داریم و تخم مرغ و وانیل را درون آن می ریزیم. سپس با قاشق آن را مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس پودر قند و روغن را روی آن می ریزیم و مجددا مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
سپس نشاسته ذرت و زیره را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا یک دست شود. در ادامه آرد را کم کم و در چند مرحله اضافه می کنیم تا خمیری نچسب بدست آید. این خمیر را ورز نمی دهیم و نیازی به استراحت ندارد.
طرز تهیه بیسکویت زیره
خمیر را روی یک نایلون می ریزیم. سپس یک نایلون دیگر روی آن قرار می دهیم و با وردنه آن را باز می کنیم تا ضخامت آن به ۳ الی ۴ میلی متر برسد. وقتی خمیر یکدست باز شد، نایلون روی آن را کنار می گذاریم و با کاتر برش می دهیم.
مرحله چهارم
کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن می کنیم و با روغن کمی روی آن را چرب می کنیم. سپس خمیر های برش خورده را در سینی فر می چینیم. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کرده و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم.
مرحله پنجم
بیسکوییت ها انقدر باید درون فر باشد تا کف شیرینی طلایی شود. سپس از فر خارج کرده و می گذاریم تا از حرارت بیفتد. سپس بیسکوییت ها را به آرامی از روی کاغذ جدا کرده و در ظرف مناسب سرو می کنیم یا در ظرف در بسته در یخچال نگه داری می کنیم.