طرز تهیه کیک یخچالی خوشمزه و فوری قالبی با بیسکوییت

طرز تهیه کیک یخچالی خوشمزه و فوری قالبی با بیسکوییت

طرز تهیه کیک یخچالی کیکی یخچالی یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که به جای استفاده از فر در یخچال درست می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی …

طرز تهیه کیک زعفرانی اسفنجی خوشمزه و مخصوص خانگی

طرز تهیه کیک زعفرانی اسفنجی خوشمزه و مخصوص خانگی

طرز تهیه کیک زعفرانی کیک زعفرانی یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که معمولا به عنوان عصرانه سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

طرز تهیه قطاب ساده خانگی خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

طرز تهیه قطاب ساده خانگی خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

طرز تهیه قطاب قطاب یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای یزد و کرمان می باشد. از این شیرینی خوشمزه می توانیم …

طرز تهیه شیرینی سه آرد

طرز تهیه شیرینی سه آرد با پیمانه با روغن مایع بدون فر

شیرینی سه آرد یک شیرینی ساده است اما بسیار خوشمزه و مقوی. از آن جا که از مخلوط سه نوع آرد تهیه می شود بسیار مقوی و برای سلامتی مفید است. ساختار این شیرینی مانند حلوا است البته در روند پخت آن، تفاوت هایی وجود دارد. در این شیرینی نیازی به فر نیست و تنها روی حرارت مستقیم گاز پخته می شود. این شیرینی را درون قالب های کوچک شکلات قرار داده و درون یخچال می گذارند تا خودش را بگیرد. از آنجا که در این شیرینی نیز مانند حلوا، آرد تفت می خورد، شیرینی طعم خاصی به خود می گیرد و برای سلامتی مخصوصا کودکان و نوجوانان مفید است.

مواد لازم شیرینی سه آرد
آرد قنادی۱۱۰ گرم
آرد برنج۸۰ گرم
آرد نخودچی۹۰ گرم
پودر قند۱۱۰ گرم
هل آسیاب شده۱ قاشق چای خوری
کره۱۰۰ گرم
روغن جامد یا مایع۱ قاشق غذا خوری
زعفران غلیظ دم کرده۱ قاشق غذا خوری
گلابیک پنجم لیوان

دستور پخت شیرینی سه آرد

مرحله اول

برای تهیه شیرینی سه آرد مجلسی در ابتدای کار، آرد سفید را الک می کنیم.در ادامه یک تابه بر می داریم و روی حرارت قرار می دهیم. سپس آرد را درون آن با حرارت ملایم تفت می دهیم تا خامی آن گرفته شود.

مرحله دوم

زمان تفت دادن حدود ۱۰ دقیقه کافی است. سپس آرد برنج و آرد نخودچی را به آن اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر تفت می دهیم تا خامی بقیه آرد ها هم گرفته شود. از روی حرارت بر می داریم و آرد ها را مجددا الک می کنیم.

مرحله سوم

سپس دوباره به تابه بر می گردانیم و روی حرارت قرار می دهیم. این بار کره و روغن مایع را اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر آرد ها را با کره و روغن تفت می دهیم. در این مرحله، هل و پودر قند را با هم الک کرده و به مخلوط سه آرد اضافه می کنیم

مرحله چهارم

سپس مجددا ۲ دقیقه دیگر نیز تفت می دهیم. زیر گاز را خاموش می کنیم. پس از دم کردن زعفران، آنرا اضافه کرده و مخلوط می کنیم. بعد از آن، گلاب را کم کم اضافه می کنیم. یک باره نباید گلاب را اضافه کرد وگرنه شل می شود.

مرحله پنجم

کم کم گلاب که اضافه شد مرتب هم می زنیم و وقتی خمیر خودش را جمع کرد آماده است. آن را درون قالب می ریزیم و درون یخچال قرار می دهیم تا شیرینی ها خودش را بگیرد. سپس از قالب جدا کرده و در ظرف مناسب سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 11 فروردین 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.