طرز تهیه میگو پلو خوشمزه و مجلسی به روش اصیل بوشهری

طرز تهیه میگو پلو خوشمزه و مجلسی به روش اصیل بوشهری

طرز تهیه میگو پلو میگو پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه یکی از معورف ترین غذاهای استان …

طرز تهیه میگو سوخاری خوشمزه و کریپسی با سس مخصوص

طرز تهیه میگو سوخاری خوشمزه و کریپسی با سس مخصوص

طرز تهیه میگو سوخاری میگو سوخاری یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که می توانید از آن به عنوان پیش غذا هم استفاده کنید، برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه شله زرد خوشمزه و مجلسی به روش نذری تهرانی

طرز تهیه شله زرد خوشمزه و مجلسی به روش نذری تهرانی

طرز تهیه شله زرد شله زرد یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که به عنوان دسر هم شناخته می شود، البته امروزه بیشتر به عنوان پیش غذا تهیه می شود. …

طرز تهیه کباب مجارستانی

طرز تهیه کباب مجارستانی خوشمزه و مخصوص

کباب یکی از غذاهای اصیل ایرانی، ترکی و عربی است. اما در کشورهای دیگر نیز گوشت را به روش های مختلف طبخ می کنند که یکی از این غذاها کباب مجارستانی است. این غذا در اصل گوشت پخته شده همراه با سبزیجات مانند سیب زمینی و بادمجان است که با پنیر چدار و سس بشامل کاور می شود و در فر طبخ می شود. این غذا را در کنار نان می توان سرو نمود. گوشت ها قبل از این که در فر قرار گیرد، زودتر پخته شده است. در کباب مجارستانی از سیر و فلفل چیلی به عنوان ادویه استفاده می شود. این غذا را می توان به عنوان یک غذای شیک و مجلسی و خوشمزه تهیه نمود و در مهمانی های خاص سرو کرد.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت فیله شده۵۰۰ گرم
سیر۴ حبه
گوجه فرنگی۳ عدد
نخود فرنگی آب پز۱ کاسه
روغن۱ قاشق چای خوری
کره۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و فلفل چیلیبه مقدار لازم
آب۱ لیوان
بادمجان۳ عدد
سیب زمینی۲ عدد
روغن مایعبه مقدار لازم
مواد لازم برای سس بشامل
کره۲ قاشق غذا خوری
آرد۳ قاشق غذا خوری
شیر۳ لیوان
نمک و فلفلبه مقدار لازم
پنیر چدار رنده شدهبه مقدار لازم

دستور پخت کباب مجارستانی

مرحله اول

برای تهیه کباب مجارستانی در ابتدای کار یک ماهی تابه بر می داریم و روی حرارت می گذاریم. روغن و کره را درون آن می ریزیم و صبر می کنیم تا ذوب شود. سپس گوشت ها را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله درب تابه را می بندیم و می گذاریم به پختن ادامه دهد. سیر را پوست می کنیم و رنده می کنیم. رنده های سیر را به گوشت اضافه می کنیم و مجددا درب تابه را می بندیم. گوجه فرنگی ها را شسته و به صورت مکعبی ریز خرد می کنیم.

مرحله سوم

سپس به گوشت اضافه می کنیم. نخود هم در این مرحله اضافه کرده و مخلوط می کنیم. به مخلوط گوشت، یک لیوان آب اضافه کرده و هم می زنیم تا با هم به خوبی مخلوط شود. سپس درب ظرف را می بندیم تا گوشت ها پخته و نرم شود.

مرحله چهارم

در این مرحله ادویه را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. سپس از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. سیب زمینی ها را شسته پوست می کنیم و به صورت نگینی و مکعبی خرد می کنیم. سپس یک تابه بر می داریم.

مرحله پنجم

با روغن مایع روی حرارت قرار می دهیم تا روغن داغ شود. سپس سیب زمینی ها را درون روغن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. بادمجان ها را هم شسته و به صورت مکعبی برش می زنیم. سپس در روغن سرخ می کنیم.

مرحله ششم

یک قابلمه بر می داریم و کره را درون آن می اندازیم و می گذاریم روی حرارت تا ذوب شود. سپس آرد را به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا کمی آرد تفت بخورد و بوی خامی آن گرفته شود. سپس شیر را به آن اضافه کرده و مرتب هم می زنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله نمک و فلفل را به سس بشامل اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا سس به خوبی طعم دار شود، در صورت تمایل می توانیم از ادویه های مورد علاقه خود نیز استفاده کنیم. آنقدر هم می زنیم تا غلیظ شود.

مرحله هشتم

سپس از روی حرارت بر می داریم. یک سینی یا ظرف مناسب فر بر می داریم. ابتدا مخلوط گوشت را کف ظرف می ریزیم. سیب زمینی ها را روی آن می ریزیم. لایه آخر بادمجان ها است که به آن اضافه می کنیم. سس بشامل را کامل روی آن می ریزیم.

مرحله نهم

در آخر پنیر چدار رنده شده را اضافه کرده و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار می دهیم تا پنیر ها آب و روی مواد طلایی یا قهوه ای روشن شود. سپس از فر خارج می کنیم و در ظرف مناسب سرو می نماییم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 7 فروردین 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.