طرز تهیه خورش ریواس خوشمزه و مجلسی به روش کردی

طرز تهیه خورش ریواس خوشمزه و مجلسی به روش کردی

طرز تهیه خورش ریواس خورش ریواس یکی از خورش های خوشمزه و پرطرفدار فصل بهار است که با روش های متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این دستور آشپزی ساده در ادامه …

طرز تهیه پیتزا مخلوط خوشمزه ایتالیایی به روش رستورانی

طرز تهیه پیتزا مخلوط خوشمزه ایتالیایی به روش رستورانی

طرز تهیه پیتزا مخلوط پیتزا مخلوط به عنوان محبوب ترین پیتزا در سراسر جهان شناخته می شود که با مواد بسیار متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی ایتالیایی در …

طرز تهیه آلبالو پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ

طرز تهیه آلبالو پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ

طرز تهیه آلبالو پلو آلبالو پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش های تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه حلوای دارچینی

حلوای شیر دارچین حلوای دارچین حلوای دارچین و زنجبیل خانوم گل با ارد برنج جهرمی با آرد گندم

حلوا یکی از دسر های قدیمی و سنتی ایرانی است. این دسر بیشتر برای افطار ماه رمضان و در مجالس عزاداری و محرم استفاده می شود. یکی از انواع حلواهای مجلسی، حلوای دارچینی است که از آرد گندم تهیه می شود. از آن جا که در حلوا، آرد تفت می خورد، به عنوان یک دسر مقوی و مفید مورد استفاده قرار می گیرد. حلوا را می توان به صورت تک نفره و در روی نان بستنی یا نان شیرینی میکادو، سرو نمود. بوی غالب حلوای دارچینی را دارچین تشکیل می دهد. می توان به جای زعفران از گلاب استفاده کرد. در این صورت باید از مقدار آب مورد نیاز کم کرد و به جای آن گلاب اضافه کرد.

مواد لازم حلوا دارچینی
آرد گندم یا آرد سفید۴ لیوان
شکر۲ لیوان
آبدو و نیم لیوان
روغن مایع۲ لیوان
دارچین۲ قاشق مربا خوری سر پر
زعفران ساییده شدهنصف قاشق چای خوری
کره۲۵ گرم

دستور پخت حلوا دارچینی

مرحله اول

برای تهیه حلوای مجلسی با طعم دارچین ابتدا یک قابلمه بر می داریم. آب و شکر و زعفران سابیده شده را درون آن می ریزیم. سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم. گاهی هم می زنیم تا وقتی که شکر کامل حل شود و محلول به نقطه جوش برسد.

مرحله دوم

سپس از روی حرارت بر می داریم. نیازی نیست که محلول بجوشد. فقط کافی است که به دمای جوش برسد و وقتی دیدیم از کناره ها شروع به جوشیدن کرد شعله گاز را خاموش می کنیم. در ادامه یک تابه بزرگ بر می داریم.

مرحله سوم

آرد را داخل آن الک می کنیم. سپس روی حرارت کم قرار می دهیم. مرتب آرد را هم می زنیم تا بوی خامی آن از بین برود و آرد بو داده شود. حدودا نیم ساعت زمان می برد که آرد تغییر رنگ پیدا کند و تیره شود. سپس از روی حرارت بر می داریم.

مرحله چهارم

دوباره الک می کنیم و به تابه بر می گردانیم. در این مرحله روغن و کره را به آرد اضافه می کنیم و آرد را با روغن به مدت ۱۰ دقیقه تفت می دهیم تا تیره تر شود. سپس در این مرحله دارچین را به حلوا اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

مرحله پنجم

سپس شهد را به آرامی به آرد اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا شهد به خورد آرد برود و حلوا جمع شود و از ظرف جدا شود. حلوا که در تابه جمع شد از روی حرارت بر می داریم و همین طور که داغ است داخل ظرف مناسب می کشیم.

مرحله ششم

سپس طبق سلیقه آن را تزیین می کنیم. می توان حلوا را در داخل نان های بستنی یا نان میکادو و یا نان تارت شیرین، به صورت لقمه ای تهیه کرد. می توان حلوا را با گل محمدی یا گردو خرد شده و نارگیل به سلیقه خود تزیین نمود.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 5 فروردین 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.