طرز تهیه استرامبولی ایتالیایی خوشمزه و مخصوص رستورانی
طرز تهیه استرامبولی
استرامبولی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و اصیل ایتالیایی است. ساختار آن شبیه اشترودل است. از یک خمیر تازه تهیه می شود که بین آن را با ژامبون یا گوشت سرخ شده و پنیر و سبزیجات دلخواه پر می کنند و به صورت رول شده داخل فر قرار می دهند تا پخته شود. سپس به صورت لقمه های کوچک برش می زنند. برش ها کوچک و تک نفره است بنابراین می توان به عنوان یک نوع فینگر فود نیز در منوی غذایی جشن های تولد و مهمانی ها از آن استفاده کرد یا به صورت پیش غذا در مجالس سرو نمود. اما به تنهایی می تواند به عنوان یک وعده شام در خانواده سرو شود. برای خمیر آن می توان از خمیر جادویی یا خمیر نان بربری و باگت نیز استفاده کرد. اما مواد درون آن را باید زیاد ریخت چون رول می شود و اگر مواد کمی استفاده شود، به صورت نان پخته می شود و طعم خاصی نمی گیرد. این غذا علاوه بر لذیذ بودن، بسیار ساده تهیه می شود. برای مشاهده آموزش طرز تهیه استرامبولی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم استرامبولی | |
مواد لازم برای خمیر | |
آب گرم | ۱ پیمانه |
مخمر | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
روغن مایع یا زیتون | ۲ قاشق غذا خوری |
آرد | ۳ الی ۴ پیمانه |
مواد استرامبولی | |
ژامبون | ۳۰۰ گرم |
پپرونی | ۳۰۰ گرم |
پنیر | ۲۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
فلفل و آویشن | به مقدار لازم |
طرز تهیه استرامبولی
مرحله اول
برای تهیه غذای ایتالیایی خوشمزه به نام استرامبولی در ابتدای کار، یک کاسه نسبتا کوچک برداشته و مخمر و شکر را با هم درون آن می ریزیم. سپس آب گرم را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه به عمل آید.
مرحله دوم
در این مرحله یک کاسه دیگر بر می داریم. روغن و مایه مخمر را درون آن می ریزیم. کمی هم می زنیم. سپس آرد را کم کم به آن اضافه می کنیم تا یک خمیر نچسب و نرمی بدست آید. با سلفون یا نایلون روی آن را می پوشانیم و در جای گرم استراحت می دهیم.
مرحله سوم
حدود ۱ ساعت به خمیر استراحت می دهیم تا ور بیاید. سپس پف خمیر را با دست گرفته و مجددا حدود ۱۰ دقیقه ورز می دهیم. سپس به دو قسمت تقسیم می کنیم و درون یک ظرف مناسب قرار می دهیم. روی آن را می پوشانیم و مجددا ۱۵ دقیقه استراحت می دهیم.
مرحله چهارم
روی سطح کار را با آرد آغشته می کنیم. خمیر را به شکل مستطیل باز می کنیم. سپس سطح خمیر را با سس گوجه پوشش می دهیم. سپس ژامبون، پپرونی و پنیر پیتزا را روی آن می ریزیم. سپس خمیر را به صورت لوله، رول می کنیم.
مرحله پنجم
خمیر را به طوری رول می کنیم که محتویاتش درون خمیر قرار گیرد. انتهای دو طرف لوله را هم می بندیم تا مواد بیرون نزند. سینی فر را بر می داریم و کف آن را کاغذ روغنی پهن می کنیم. روی کاغذ را با کمی روغن چرب می کنیم.
مرحله ششم
سپس ساندویچ ها یا رول ها را درون سینی قرار می دهیم و با چاقو به صورت کج برش می دهیم تا بخار داخل خمیر ها نیز بتواند خارج شود. سپس فر را با حرارت ۲۰۰ درجه از قبل می گذاریم تا گرم شود. تخم مرغ را درون یک کاسه کوچک می شکنیم.
مرحله هفتم
سپس با چنگال آن را هم می زنیم تا از لختگی خارج شود. کمی آب هم به آن اضافه می کنیم. سپس با برس، روی ساندویچ ها را رومال کرده و در فر گرم شده با همان دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه تا بپزد.
مرحله هشتم
در این مرحله بعد از پخت سینی فر را از فر خارج کرده و حدود ۲۰ دقیقه زمان می دهیم تا خنک شود و از داغی بیفتد. سپس با عرض ۳ تا ۴ سانتی متر برش می دهیم سپس درون ظرف مناسب در کنار سس های دلخواه سرو می کنیم.