طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه ته چین مرغ ته چین مرغ یکی از انواع غذاهای محبوب ایرانی است که به عنوان یک غذای مجلسی برای مجالس مهم نیز شناخته می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی …

طرز تهیه سوپ مرغ مقوی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سوپ مرغ مقوی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سوپ مرغ سوپ مرغ یکی از انواع سوپ های خوشمزه و مقوی بین المللی است که در کشورهای مختلف با رسپی های متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش …

طرز تهیه املت گوجه فرنگی خوشمزه و ساده به روش قهوه خانه ای

طرز تهیه املت گوجه فرنگی خوشمزه و ساده به روش قهوه خانه ای

طرز تهیه املت گوجه فرنگی املت گوجه فرنگی یکی از انواع املت های پر طرفدار ایرانی است که به خاطر محبوبیت زیادش در قهوه خانه ها هم سرو می شود. این املت …

طرز تهیه ماهی کنجدی

طرز تهیه ماهی کنجدی بدون فر در تابه ماهیتابه

ماهی ها و غذاهای دریایی خواص زیادی برای سلامتی دارند و از گوشت قرمز مفیدتر هستند. ماهی های کوچک به خاطر ریز بودن آن ها، می توان به طور درسته آن ها را سرخ کرد. در این دستور ماهی ها را در کنجدو پودر سوخاری غلتانده و با کنجد سرخ می کنیم که کنجد به خاطر طبع گرمی که دارد طبع سرد ماهی را تعدیل می کند. همچنین کنجد خواص زیادی دارد که در کنار ماهی، طعم فوق العاده ای به غذا می دهد.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماهی کوچک۸ تا ۱۲ عدد
روغن زیتون۲ قاشق غذا خوری
سرکهنصف استکان
آبلیمو۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
آرد سوخاری۲ قاشق غذا خوری
کنجد۳ قاشق غذا خوری
پودر پاپریکابه مقدار لازم

دستور پخت ماهی کنجدی

مرحله اول

برای تهیه خوراک ماهی کنجدی خوشمزه ابتدا پولک های ماهی ها را به آرامی با یک کارد تیز می گیریم. سپس شکم ماهی را شکاف داده و برش می زنیم و محتویات شکم ماهی ها را خارج می کنیم و با آب تمیز می شوییم.

مرحله دوم

در این مرحله یک کاسه مناسب بر می داریم. در ادامه سرکه و روغن زیتون و آبلیمو و نمک و فلفل سیاه را با هم اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا با هم ترکیب و یکدست شود. سپس ماهی ها را به آن اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا روی کاسه را می پوشانیم و به مدت دو ساعت در این سس در یخچال، استراحت می دهیم تا مزه دار شود. یک بشقاب بر می داریم. آرد سوخاری و کنجد و کمی نمک و پودر پاپریکا را اضافه می کنیم. سپس با یک قاشق مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

مرحله چهارم

در این مرحله ماهی ها را در این مخلوط می غلتانیم. یک تابه بر می داریم و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا روغن داغ شود. سپس ماهی ها را درون تابه سرخ می کنیم. ماهی ها را می توان در کنار سبزی پلو یا کته، سرو نمود.

مطالب پیشنهادی

آخرین بروز رسانی در : جمعه 22 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.