طرز تهیه کباب ترکی دونر کباب خوشمزه و مخلوط رستورانی

طرز تهیه کباب ترکی دونر کباب خوشمزه و مخلوط رستورانی

طرز تهیه کباب ترکی کباب ترکی که با نام دونر کباب هم شناخته می شود یکی از غذاهای بسیار مشهور کشور ترکیه می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی ترکی در ادامه …

طرز تهیه حلوا شیر خوشمزه و مجلسی با رنگ فوق العاده زیبا

طرز تهیه حلوا شیر خوشمزه و مجلسی با رنگ فوق العاده زیبا

طرز تهیه حلوا شیر حلوا شیر یکی از انواع حلواهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که شباهت ظاهری زیادی به حلوای آرد گندم دارد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه پیراشکی مرغ حرفه ای و خوشمزه با خمیر جادویی

طرز تهیه پیراشکی مرغ حرفه ای و خوشمزه با خمیر جادویی

طرز تهیه پیراشکی مرغ پیراشکی مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که در سراسر جهان به عنوان یک غذای بین المللی شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه …

طرز تهیه خورش کرفس با لوبیا

طرز تهیه خورش کرفس با لوبیا قرمز و لوبیا چیتی بدون گوشت

این خورش، یک خورش اصیل ایرانی است که از ترکیب گوشت ، کرفس و لوبیا تهیه می شود. چاشنی های مورد استفاده در این خورش، رب گوجه و رب نارنج است. عطر و بوی سبزی و کرفس در خورش، طعم فوق العاده ای به غذا می دهد. این خورش بسیار خوشمزه را می توان با تکه های مرغ هم تهیه نمود. این خورش را با برنج زعفرانی یا کته سرو می کنیم.

مواد لازم برای ۴ نفر
کرفس۵۰۰ کیلو
مخلوط نعنا و جعفری۲۵۰ گرم
پیاز۱ عدد درشت
گوشت گوسفندی تکه شده۲۰۰ گرم
زردچوبهبه مقدار لازم
لوبیا چیتی یا لوبیا قرمزیک و نیم پیمانه
رب گوجه فرنگی۱ قاشق مربا خوری
رب نارنج۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم

دستور پخت خورش کرفس با لوبیا

مرحله اول

برای تهیه خورش کرفس با لوبیا ابتدا کرفس ها را می شوییم و برگ های آن را خرد می کنیم. ساقه ها را به اندازه یک بند انگشت خرد می کنیم. سپس یک تابه بر می داریم و با کمی روغن روی شعله ملایم قرار می دهیم تا گرم شود.

مرحله دوم

در این مرحله کرفس های خرد شده را به آن اضافه می کنیم. سپس جعفری و نعنا را ریز خرد کرده و به کرفس ها اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا آب آن کشیده شود و رنگ آن تیره شود. پیاز را شسته و ریز خرد می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله یک ماهی تابه برداشته و با کمی روغن تفت می دهیم تا به طور کامل طلایی و سبک شود. سپس گوشت تکه شده گوسفندی را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند. سپس زردچوبه را هم به آن اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه زردچوبه هم تفت خورد، دو لیوان آب جوش به آن اضافه کرده و می گذاریم تا گوشت به طور کامل پخته شود. در ادامه لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی را که از شب قبل خیس کرده ایم، در اواسط پخت گوشت به خورش اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

مخلوط کرفس و نعنا و جعفری را اضافه کرده و رب گوجه را به آن می افزاییم. حدود ۱ ساعت می پزیم و اجازه می دهیم تا خورش جا بیفتد. بیست دقیقه آخر پخت، رب نارنج و نمک و فلفل را به خورش اضافه می کنیم. اضافه کردن لوبیا دلخواه است و می توان اضافه نکرد اما باعث لعاب دادن خورش می شود.

مطالب پیشنهادی

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 20 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.