طرز تهیه سر شیر خانگی خوشمزه و مخصوص به روش محلی

طرز تهیه سر شیر خانگی خوشمزه و مخصوص به روش محلی

طرز تهیه سر شیر سر شیر یکی از انواع صبحانه ای خوشمزه و پر طرفدار در سراسر جهان است که معمولا به همراه عسل سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در …

طرز تهیه پیراشکی عدس و سیب زمینی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه پیراشکی عدس و سیب زمینی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه پیراشکی عدس پیراشکی با توجه به ترکیبات غذایی مقوی و لذیذی که دارد باعث می ‌شود که غذایی همه پسند و مفید برای سلامتی باشد. پیراشکی های بسیاری به طور …

طرز تهیه کباب کوبیده ترکیه ای خوشمزه و با سس مخصوص

طرز تهیه کباب کوبیده ترکیه ای خوشمزه و با سس مخصوص

طرز تهیه کباب کوبیده ترکیه ای کباب یک غذای ایرانی و ترکی است که گوشت یا مرغ و ماهی روی منقل و ذغال یا گریل و تابه کباب می شود. یکی از …

طرز تهیه خورش کرفس با لوبیا

طرز تهیه خورش کرفس با لوبیا قرمز و لوبیا چیتی بدون گوشت

این خورش، یک خورش اصیل ایرانی است که از ترکیب گوشت ، کرفس و لوبیا تهیه می شود. چاشنی های مورد استفاده در این خورش، رب گوجه و رب نارنج است. عطر و بوی سبزی و کرفس در خورش، طعم فوق العاده ای به غذا می دهد. این خورش بسیار خوشمزه را می توان با تکه های مرغ هم تهیه نمود. این خورش را با برنج زعفرانی یا کته سرو می کنیم.

مواد لازم برای ۴ نفر
کرفس۵۰۰ کیلو
مخلوط نعنا و جعفری۲۵۰ گرم
پیاز۱ عدد درشت
گوشت گوسفندی تکه شده۲۰۰ گرم
زردچوبهبه مقدار لازم
لوبیا چیتی یا لوبیا قرمزیک و نیم پیمانه
رب گوجه فرنگی۱ قاشق مربا خوری
رب نارنج۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم

دستور پخت خورش کرفس با لوبیا

مرحله اول

برای تهیه خورش کرفس با لوبیا ابتدا کرفس ها را می شوییم و برگ های آن را خرد می کنیم. ساقه ها را به اندازه یک بند انگشت خرد می کنیم. سپس یک تابه بر می داریم و با کمی روغن روی شعله ملایم قرار می دهیم تا گرم شود.

مرحله دوم

در این مرحله کرفس های خرد شده را به آن اضافه می کنیم. سپس جعفری و نعنا را ریز خرد کرده و به کرفس ها اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا آب آن کشیده شود و رنگ آن تیره شود. پیاز را شسته و ریز خرد می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله یک ماهی تابه برداشته و با کمی روغن تفت می دهیم تا به طور کامل طلایی و سبک شود. سپس گوشت تکه شده گوسفندی را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند. سپس زردچوبه را هم به آن اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه زردچوبه هم تفت خورد، دو لیوان آب جوش به آن اضافه کرده و می گذاریم تا گوشت به طور کامل پخته شود. در ادامه لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی را که از شب قبل خیس کرده ایم، در اواسط پخت گوشت به خورش اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

مخلوط کرفس و نعنا و جعفری را اضافه کرده و رب گوجه را به آن می افزاییم. حدود ۱ ساعت می پزیم و اجازه می دهیم تا خورش جا بیفتد. بیست دقیقه آخر پخت، رب نارنج و نمک و فلفل را به خورش اضافه می کنیم. اضافه کردن لوبیا دلخواه است و می توان اضافه نکرد اما باعث لعاب دادن خورش می شود.

مطالب پیشنهادی

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 20 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.