مطالب پر بازدید
طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و مخصوص مثل ساندویچی ها

طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و مخصوص مثل ساندویچی ها

طرز تهیه فلافل فلافل یکی از انواع غذاهای خوشمزه عربی است که به عنوان یک غذای بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود. این غذای خوشمزه به چند دلیل از محبوب …

طرز تهیه دمپخت شوید باقلا خوشمزه به روش شمالی

طرز تهیه دمپخت شوید باقلا خوشمزه به روش شمالی

طرز تهیه دمپخت شوید باقلا دمپخت شوید باقلا یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه شمال کشورمان است که می توانیم آنرا نسبت به ذائقه خود با هر نوع خورش گوشت یا …

طرز تهیه کیش قارچ و ژامبون خوشمزه و مخصوص برای صبحانه

طرز تهیه کیش قارچ و ژامبون خوشمزه و مخصوص برای صبحانه

طرز تهیه کیش قارچ و ژامبون کیش قارچ و ژامبون از غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ فرانسوی است و طرفداران زیادی دارد. این غذا به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان …

طرز تهیه حلوای شیرازی زرد ساده خوشرنگ و مجلسی

طرز تهیه حلوای شیرازی

طرز تهیه حلوای شیرازی با نشاسته زرد ساده

حلوا یکی از دسر های قدیمی و سنتی ایرانی است. این دسر بیشتر برای افطار ماه رمضان و در مجالس عزاداری و محرم استفاده می شود. یکی از انواع حلواهای مجلسی، حلوای شیرازی است. همانطور که از نامش پیداست مربوط به شهر شیراز است. در این حلوا از آرد سنگک و آرد برنج استفاده شده که بسیار مقوی و مفید است. این حلوا رنگ روشنی دارد و نسبت به حلواهای دیگر شل تر و کشدار است.

مواد لازم حلوای شیرازی
آرد سنگک۱ پیمانه
آرد برنجنصف پیمانه
شکر۲ پیمانه
آب۳ پیمانه
کره۵۰ گرم
گلابنصف لیوان
پودر هل۱ قاشق چای خوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذا خوری

دستور پخت حلوای شیرازی

مرحله اول

برای تهیه حلوای خوشمزه و خوشرنگ به روش شیرازی ابتدا آرد سنگک و آرد برنج را با هم مخلوط کرده تا کاملا یمدست شوند، سپس الک می کنیم. در ادامه یک تابه بر می داریم و روی حرارت قرار می دهیم تا گرم شود.

مرحله دوم

سپس آرد را درون تابه می ریزیم و حدود ۱۰ دقیقه تفت می دهیم تا خامی آرد گرفته شود. توجه داشته باشید که نیازی نیست آرد تغییر رنگ پیدا کند یا بوی آن بلند شود، فقط کافی است که بویم خامی آرد گرفته شود.

مرحله سوم

شکر و آب را با هم درون یک قابلمه مخلوط می کنیم. سپس روی حرارت قرار می گذاریم تا شکر ها کامل حل شود. کره را به آرد اضافه می کنیم. سپس روغن مایع را به مقداری اضافه می کنیم که غلظت آن شبیه ماست همزده شود.

مرحله چهارم

سپس حرارت را خاموش می کنیم. شهد را آرام آرام به حلوا اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا یکدست و کشدار شود. گلاب و هل و زعفران را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. حالا شعله گاز را روشن می کنیم و حرارت را کم می کنیم

مرحله پنجم

سپس می گذاریم تا حدود ۵ دقیقه روی حرارت باشد مدام هم می زنیم تا گلاب و هل و زعفران، به خورد حلوا برود. برای براق شدن حلوا، کمی کره به آن اضافه می کنیم. این حلوا می کنیم. حلوا کمی شل تر و کشدارتر از حلوای معمولی است.

مطالب پیشنهادی

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 20 اسفند 1399
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.