مطالب پر بازدید امروز
مانتو مشکی کرپ اند‌ونزی

مانتو مشکی کرپ اند‌ونزی فوق العاده شیک برای بانوان مجلسی پوش

مانتو مشکی کرپ اند‌ونزی مانتو مشکی کرپ اندونزی یکی از انتخاب‌های محبوب دختران و بانوان ایرانی برای بیرون از منزل است. این مانتوها با جنس کرپ اندونزی که کیفیت بالایی دارد، دوام …

مدل لباس خواب کره ای زنانه

مدل لباس خواب کره ای زنانه شیک و جذاب؛ با این مدل ها تو خونه مثل مانکن ها بگردید!

مدل لباس خواب کره ای زنانه مدل لباس خواب کره‌ای زنانه این روزها بین دختران و بانوان ایرانی محبوبیت خاصی پیدا کرده. بیشتر این مدل‌ها شامل بلوز شلوار نخی هستند که هم …

مدل النگوی طلا زنانه با طرح موج

مدل النگوی طلا زنانه با طرح موج؛ این مدل ها زیبایی دستان شما را چند برابر می کنند!

مدل النگوی طلا زنانه با طرح موج النگوهای طلا از قدیم تو فرهنگ ما جایگاه خاصی داشتن. مدل النگوی طلا زنانه با طرح موج یکی از اون طراحی‌های خاصیه که این روزا …

طرز تهیه جوجه کباب کردی خوشمره و مخصوص به روش کردستان

طرز تهیه جوجه کباب کردی

طرز تهیه جوجه کباب کردی کردستان با پوره گوجه

جوجه کباب یکی از غذاهای سنتی ایرانی و ترکی است که طرفداران زیادی دارد و برای مهمانی و جشن ها، پای ثابت غذاها است. جوجه کباب روش پخت تقریبا یکسانی دارد اما موادی که با آن مرغ ها را مزه دار می کنند در انواع جوجه متفاوت است. در این دستور، جوجه ها با پوره گوجه و پیاز و سیر مزه دار می شود و سپس کباب می شود. طعم گوجه و وجود آن در آبداری جوجه ها موثر است. جوجه ها را می توان روی منقل گازی یا ذغالی و باربیکیو طبخ نمود.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت مرغ۱ کیلوگرم
پیاز۱ عدد
سیر۲ حبه
گوجه فرنگی۴ عدد درشت
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت جوجه کباب کردی

مرحله اول

برای تهیه جوجه کباب کردی خوشمزه و مخصوص ابتدا گوجه فرنگی ها را شسته و پوست آنها را به صورت کامل جدا می کنیم، سپس گوجه فرنگی ها را به صورت درشت خرد می کنیم و در دستگاه غذا ساز یا مخلوط کن آن را پوره می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله یک قابلمه کوچک برداشته و پوره گوجه را درون آن می ریزیم و روی شعله گاز قرار می دهیم تابه طور کامل بجوشد و غلیظ شود. سپس آن را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتد و خنک شود.

مرحله سوم

در این مرحله پیاز را شسته و پوست می کنیم و به صورت خلالی ریز خرد می کنیم. سیر را رنده یا له می کنیم و در یک کاسه، پیازها و سیر را اضافه کرده و سپس نمک و فلفل را نیز اضافه می کنیم و با دست ماساژ می دهیم تا آب پیاز خارج شود.

مرحله چهارم

حالا مرغ را که به قطعات کوچک ( اندازه جوجه کبابی ) تقسیم کرده ایم به پیاز اضافه می کنیم. در ادامه روغن زیتون و آب لیموی تازه را نیز به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم تا تمام نقاط گوشت مرغ به مواد آغشته شود.

مرحله پنجم

سپس پوره غلیظ شده گوجه را به آن می افزاییم و مخلوط می کنیم تا جوجه ها به مواد آغشته شده و کملا طعم دار شوند . سپس روی کاسه را با سلفون یا نایلون می پوشانیم و داخل یخچال به مدت ۲ ساعت استراحت می دهیم تا جوجه ها مزه دار شود.

مرحله ششم

در این مرحله جوجه ها را که به خوبی مزه دار شده است، به سیخ می کشیم و سپس روی منقل و با حرارت ملایم کباب می کنیم تا مغز پخت شود. این جوجه را می توان به سلیقه خود در کنار نان یا برنج زعفرانی سرو نمود.

 

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

ممنون که اولین امتیاز را دادید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 5 اسفند 1399
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.