طرز تهیه خورش به آلو مجلسی با چاشنی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه خورش به آلو مجلسی با چاشنی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه خورش به آلو خورش به و آلو یکی از انواع خورش های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که در فصل پاییز پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی …

طرز تهیه آش ترخینه دوغ خوشمزه و ساده به روش اصیل لرستان

طرز تهیه آش ترخینه دوغ خوشمزه و ساده به روش اصیل لرستان

طرز تهیه آش ترخینه دوغ آش ترخینه دوغ یکی از آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف با روش های متافوتی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش …

طرز تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه نرگسی اسفناج نرگسی اسفناج یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی …

طرز تهیه کباب تابه ای مغزدار

کباب تابه ای مغزدار , طرز تهیه کباب تابه ای مغزدار

کباب یکی از غذاهای ایرانی و ترکی است که از دیرباز مورد علاقه مردم زیادی قرار گرفته است. با وجود زندگی آپارتمانی، کباب های تابه ای بیشتر رواج یافت. کباب تابه ای با استفاده از گوشت چرخ کرده درون تابه طبخ می شود. دستور زیر، کباب تابه ای مغز دار است. برای بین کباب تابه از قارچ و پیاز داغ و فلفل دلمه و پنیر پیتزا یا گودا استفاده شده است. می توان به جای آن از پیاز داغ و کشمش و گردو استفاده کرد. بسته به ذائقه خانواده و مهمان ها می توان هر نوع مواد میانی را مورد استفاده قرار داد. این نوع کباب تابه ای مجلسی است و می تواند به عنوان یک غذا یا خورش کنار برنج برای مهمان ها سرو شود.

مواد لازم برای 4 نفر
گوشت چرخ کرده600 گرم
پیاز3 عدد متوسط
آرد نخودچی1 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی4 عدد
قارچ6 عدد متوسط
فلفل دلمه ای1 عدد
هویج2 عدد کوچک
پنیر پیتزا یا گودابه مقدار دلخواه
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
پودر سیر¼ قاشق چایخوری
پودر زیره¼ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت کباب تابه ای مغزدار

مرحله اول

برای تهیه کباب تابه ای مغزدار خوشمزه ابتدا یک پیاز را شسته و پوست می کنیم و رنده می کنیم. سپس آب آن را می گیریم. یک کاسه بزرگ برداشته و گوشت چرخ کرده و پیاز و نمک و فلفل سیاه و پودر زیره و پودر سیر را اضافه می کنیم.

مرحله دوم

سپس به خوبی با هم مخلوط می کنیم. سپس آرد نخودچی را به آن اضافه می کنیم و با دست ورز می دهیم تا یک دست و منسجم شود. سپس حدود نیم ساعت تا یک ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند.

مرحله سوم

برای مغز کباب می توان از مواد مختلف بسته به سلیقه و ذائقه خانواده و مهمان ها تهیه نمود. در ادامه ابتدا یک ماهی تابه را برداشته و با کمی روغن مایع می گذاریم روی حرارت ملایم تا به خوبی گرم شود.

مرحله چهارم

سپس یک پیاز را شسته و به صورت خلالی ریز خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم. در ادامه  پیاز ها که خوب سرخ شد و طلایی شد، فلفل دلمه ای خرد شده را هم به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

مرحله پنجم

هویج را جدا گانه پخته و به صورت نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم. قارچ ها را شسته و ریز خرد می کنیم و داخل پیازها کمی تفت می دهیم. وقتی کمی تفت خورد، هویج را هم اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.

مرحله ششم

سپس زیر گاز را خاموش کرده و مواد را کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتد. در ادامه گوشت چرخ کرده را از یخچال خارج کرده و بین دو تا نایلون قرار داده و با وردنه پهن می کنیم تا ضخامت گوشت به نیم سانت برسد.

مرحله هفتم

با یک کاتر دایره ای برش هایی از گوشت جدا می کنیم. مواد میانی را روی گوشت گذاشته و پنیر پیتزا یا یک تکه پنیر گودا را روی مواد می گذاریم و نصفه دیگه گوشت را روی مواد می گذاریم و کنار گوشت را فشار می دهیم تا بهم بچسبد.

مرحله هشتم

در این مرحله یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا روغن داغ شود. گوشت ها را درون آن سرخ می کنیم. وقتی دو طرف گوشت سرخ شد، 2 تا از گوجه ها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم.

مرحله نهم

سپس روی کباب ها قرار می دهیم و شعله گاز را کم می کنیم تا با حرارت ملایم بپزد و مغز پخت شود و جا بیفتد. یک عدد پیاز کوچک را برداشته و در یک تابه جدا گانه با روغن تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود.

مرحله دهم

دو عدد گوجه فرنگی دیگر را رنده یا به صورت پوره در می آوریم و کنار می گذاریم. نمک و فلفل و زردچوبه را به پیاز ها اضافه کرده و تفت می دهیم تا عطر و رنگ آن آزاد شود. سپس پوره گوجه را درون آن ریخته و کمی تفت می دهیم.

مرحله یازدهم

سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و هم می زنیم تا به طور کامل جوش آید. در ادامه کباب های جا افتاده را درون این سس ریخته و می گذاریم تا 15 دقیقه روی حرارت ملایم بماند تا به خوبی مزه دار شود.

مرحله دوازدهم

در مرحله پایانی تابه را  از روی حرارت بر می داریم، سپس کباب ها را به همراه سس باقیمانده در تابه درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سسپی باجعفری وریحان تازه تزیین کرده و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 24 بهمن 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.