طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه و مجلسی نذری و جا افتاده

طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه و مجلسی نذری و جا افتاده

طرز تهیه خورش قیمه خورش قیمه یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. این خورش خوشمزه علاوه بر اینکه در …

طرز تهیه هویج پلو خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه هویج پلو خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه هویج پلو هویج پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که می توانید آنرا به همراه گوشت یا مرغ تهیه کنید. این غذای خوشمزه با دستورهای متنوعی …

طرز تهیه پوره سیب زمینی خوشمزه و مجلسی اصل فرانسوی

طرز تهیه پوره سیب زمینی خوشمزه و مجلسی اصل فرانسوی

طرز تهیه پوره سیب زمینی پوره سیب زمینی یکی از میان وعده های خوشمزه بین المللی است که معمولا در کنار دیگر غذاها سرو می شود. پوره سیب زمینی معمولا برای تزیین …

طرز تهیه کوکو کدو سبز و سیب زمینی

طرز تهیه کوکو کدو سبز و سیب زمینی , کوکو کدو سبز و سیب زمینی خوشمزه رژیمی

کوکوی کدو سبز و سیب زمینی یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و کم کالری ایرانی است که با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. همانطور که مطمئنا می دانید کدو سبز یکی از کم کالری ترین مواد غذایی موجود در آشپزی ایرانی است و به همین دلیل یک گزینه بسیار مناسب برای کشانی است که قصد دارند وزن خود را کاهش دهند و لاغر شوند. در این دستور با ترکیب کدو سبز با هویج و سیب زیمین یک طعم خاص و خوشمزه خواهیم داشت که کالری بسیار کمی دارد. اگر بخواهیم کالری این غذا را کمتر از اینی که هست کنیم باید برای سرخ کردن کوکوها از روغن زیتون استفاده کنیم، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
کدو سبز3 عدد قلمی
سیب زمینی2 عدد بزرگ
هویج1 عدد متوسط
سینه مرغ½ سینه مرغ کامل
تخم مرغ1 عدد
پیاز1 عدد متوسط
آرد2 قاشق غذاخوری
پودر سیر و آویشنبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور کوکوی کدو و سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه کوکوی کدو و سیب زمینی خوشمزه ابتداسیب زمینی را به همراه، هویج، پیاز و سینه مرغ داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه 2 پیمانه آب به قابلمه اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله دوم

پس از اینکه مواد به خوبی پختند، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس پیاز را دور می ریزیم. در ادامه گوشت مرغ، سیب زمینی و هویج را با رنده متوسط رنده می کنیم و. داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله کدو ها را پوست می گیریم، سپس با رنده متوسط رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی شان به کاسه حاوی مواد اضافه می کنیم. در ادامه تخم مرغ را در یک کاسه جدا می شکنیم، سپس به مواد اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مقداری آویشن، پودر سیر، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و با قاشق مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه آرد را کم کم اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا مایه کوکو منسجم شود.

مرحله پنجم

در این مرحله روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مایه کوکو استراحت کند.  پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم و یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله ششم

حالا کمی روغن به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم روغن به خوبی داغ شود، سپس با دست به اندازه یک نارنگی از مایه کوکو بر می داریم و آنرا به صورت گرد شکل می دهیم، سپس به آرامی درون روغن قرار می دهیم.

مرحله هفتم

به همین صورت تمام مایه کوکو را آماده می کنیم و در روغن می اندازیم تا سرخ شود. پس از اینکه یک سمت کوکوها به خوبی رنگ گرفت و سرخ شد، آنها را به آرامی برمی گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.

مرحله هشتم

در این مرحله کوکوهای سرخ شده را از تابه خارج می کنیمف سپس روی دستمال حوله ای می چینیم تا روغن اضافی شان گرفته شود. در ادامه کوکوها را به همراه خیارشور، گوجه فرنگی و نان سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 16 بهمن 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.