طرز تهیه سوپ برش لبوی خوشمزه و مخصوص روسیه ای

طرز تهیه سوپ برش لبو

طرز تهیه ی سوپ برش روسی سوپ معروف روسیه کالری سوپ برش حکیم تهرانی چغندر قرمز لبو xvc jidi s  fva

سوپ برش یکی از انواع پیش غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این سوپ خوشمزه در ایران با نام های سوپ لبو یا سوپ چغندر قرمز هم شناخته می شود یکی از معروف ترین سوپ های کشور روسیه است که همانطور که در بالاتر ذکر شد، در کشورهای مختلف با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این سوپ خوشمزه به دلیل اینکه با لبو تهیه می شود، رنگش قرمز است. در کشور ما ایران هم این سوپ در استان های شمالی شناخته شده تر می باشد و مانند دیگر کشورها با موادی تهیه می شود که با ذائقه ایرانیان سازگار باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
چغندر قرمز3 عدد درشت
پیاز3 عدد متوسط
هویج2 عدد کوچک
سیب زمینی2 عدد متوسط
سیر3 حبه
لیمو ترش1 عدد
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
آب مرغ3 لیوان
کرفس3 ساقه
فلفل دلمه ای1 عدد
شوید یا گشنیز1 دسته
خامه یا ماست ترش1 قاشق غذاخوری

دستور پخت سوپ برش

مرحله اول

برای تهیه سوپ برش روسی ابتدا لبوها را می شوییم و پوست آن ها را با پوست کن می گیریم و رنده درشت می کنیم چون قصد داریم بافت لبوها در سوپ حفظ شود.هویج و سیب زمینی را پوست می گیریم و می شوییم.

مرحله دوم

سپس ساقه کرفس را نیز به همراه آن ها می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت مکعبی ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.فلفل دلمه ای را نیز می شوییم و کلاهک و هسته های داخل آن را خالی می کنیم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله پیازها را نیز پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته به صورت خلالی خرد می کنیم.پوست سیرها را نیز می گیریم و می شوییم و کنار می گذاریم، سپس قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مقداری روغن داخل آن می ریزیم و پیازها را داخل آن می ریزیم و کمی تفت می دهیم تا نرم و سبک شوند و بعد سیرها را ره همراه فلفل دلمه ای اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم و رب گوجه فرنگی را به مواد می افزاییم.

مرحله پنجم

سپس حدودا 2 الی 3 قیقه مواد را خوب تفت می دهیم و آنوقت لبوهای رنده شده را به مواد اضافه می کنیم و با کفگیر مواد را زیر و رو می کنیم و فلفل سیاه کمی می پاشیم و آب مرغ جوشیده شده را نیز اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا بلافاصله سیب زمینی های خرد شده را به همراه کرفس و هویج به مواد سوپ می افزاییم و کمی هم می زنیم تا مواد یکدست شوندف سپس درب قابلمه را می گذاریم تا مواد به مدت تقریبا 30 دقیقه با حرارت کم بپزند و مغز پخت شوند.

مرحله هفتم

در این مدت شویدهای تازه را پاک می کنیم و می شوییم و داخل آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود و روی تخته آشپزخانه ساطوری خرد می کنیم. زمانیکه سوپ به مدت 30 دقیقه پخت مواد داخل آن را بررسی می کنیم

مرحله هشتم

اگر سیب زمینی ها و کرفس نرم شده بودند آب لیمو ترش را اضافه می کنیم و همین طور فلفل سیاه اگز نیاز بود مجددا اضافه می کنیم و کمی نمک نیز داخل سوپ می ریزیم و بلافاصله شویدها را نیز به مواد اضافه می کنیم.

مرحله نهم

سپس 5 دقیقه بعد سوپ ما آماده است داخل ظرف می کشیم و روی آن خامه ترش می ریزیم و یا به جای آن می توانید از کمی ماست ترش استفاده کنید چون اصل این سوپ با خامه ترش سرو می شود و نوش جان کنید.

چه امتیازی میدی؟
دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در پنج شنبه 11 دی 1399

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.