طرز تهیه پوره سیب زمینی خوشمزه و مجلسی اصل فرانسوی

طرز تهیه پوره سیب زمینی خوشمزه و مجلسی اصل فرانسوی

طرز تهیه پوره سیب زمینی پوره سیب زمینی یکی از میان وعده های خوشمزه بین المللی است که معمولا در کنار دیگر غذاها سرو می شود. پوره سیب زمینی معمولا برای تزیین …

طرز تهیه رولت خرما خوشمزه و مجلسی به روش بازاری

طرز تهیه رولت خرما خوشمزه و مجلسی به روش بازاری

طرز تهیه رولت خرما رولت خرما یکی از انواع خرماهای مجلسی است که امروزه بیشتر در مراسم های ختم استفاده می شود، برای مشاهده این اموزش در ادامه با وبسایت سرگرمی چی …

طرز تهیه املت فرانسوی خوشمزه و مخصوص با ژامبون و پنیر

طرز تهیه املت فرانسوی خوشمزه و مخصوص با ژامبون و پنیر

طرز تهیه املت فرانسوی املت فرانسوی یکی از غذاهای خوشمزه و معروف کشور فرانسه است که معمولا به عنوان صبحانه سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی فرانسوی در ادامه با …

طرز تهیه سیب زمینی اسپایسی

طرز تهیه سیب زمینی اسپایسی پر ادویه خوشمزه

سیب زمینی اسپایسی یکی از انواع میان وعده های خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این میان وعده خوشمزه را به کسانی که عاشق غذاهای پر ادویه هستند توصیه می کنیم، چون طعم فوق العاده خوشمزه ای دارد و یک پیشنهاد عالی برای عصرانه یا میان وعده می باشد. ما در این دستور ادویه ها را به مقداری انتخاب کرده ایم که تمام سلیقه ها و ذائقه ها را پوشش دهد و اگر مثلا دوست دارید سیب زمینی اسپایسی را با طعمی تند تر نوش جان کنید می توانید مقداری فلفل قرمز را به انتخاب خود افزایش دهید، برای مشاهده این آموزش آشپزی ساده در ادامه با پرتال آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
سیب زمینی5 عدد متوسط
سیر2 حبه
روغن زیتون4 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه½ قاشق چایخوری
پودر کاری½ قاشق چایخوری
پودر پیاز½ قاشق چایخوری
نمک1 قاشق چایخوری
آب لیمو ترش4 قاشق غذاخوری
مواد لازم سس سیر
سس مایونز3 قاشق غذاخوری
سیر3 حبه
 پوست لیموپوست ½ لیمو
آب لیمو ترش2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه½ قاشق چایخوری
نمک½ قاشق چایخوری

دستور تهیه سیب زمینی اسپایسی

مرحله اول

برای تهیه سیب زمینی اسپایسی خوشمزه ابتدا سس سیر را درست می کنیم. برای این منظور سیر را پوست می گیریم و پس از شستشو با رنده ریز رنده می کنیم، سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله پوست لیمو ترش را رنده می کنیم، سپس به همراه آب لیمو ترش، سس مایونز و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه حاوی سیر اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله سوم

پس از اینکه سس آماده شد، درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم تا سس به خوبی جا بیفتد. در ادامه سیب زمینی ها را پوست می گیریم و به همراه 2 پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم و اجازه می دهیم سیب زمینی ها بپزند. توجه داشته باشید که سیب زمینی ها نباید بیش از 15 تا 20 دقیقه داخل آب جوش بمانند چون زمان خرد کردن له می شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله سیب زمینی ها پخته شده را به صورت مکعبی متوسط خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت متوسط قرار می دهیم و روغن زیتون را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

پس از اینکه روغن زیتون داغ شد، سیر را با رنده ریز رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. پس از اینکه عطر سیر بلند شد، فلفل قرمز را به همراه فلفل سیاه، پودر کاری و پودر پیاز به تابه اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله مواد را کمی تفت می دهیم تا ادویه ها با سیر یکدست شوند، سپس آب لیمو ترش را به تابه اضافه می کنیم و پس از آن سیب زمینی ها خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

مرحله هشتم

حالا نمک را روی سیب زمینی ها می ریزیم و کمی مخلوط می کنیم تا ادویه ها به طور کامل با سیب زمینی ها مخلوط شوند. در پایان سیب زمینی اسپایسی را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه سس سیر سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 14 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.