طرز تهیه سیب زمینی اسپایسی خوشمزه و مجلسی رستورانی
طرز تهیه نخود پلو معطر خوشمزه و مخصوص با گوشت قلقلی
طرز تهیه نخود پلو معطر برنج یکی از محبوب ترین و پر مصرف ترین غذا ها در سراسر جهان است. هم چنین این غذا با روش های مختلفی پخته و سرو می …
طرز تهیه سیب زمینی اسپایسی
سیب زمینی اسپایسی یکی از انواع میان وعده های خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این میان وعده خوشمزه را به کسانی که عاشق غذاهای پر ادویه هستند توصیه می کنیم، چون طعم فوق العاده خوشمزه ای دارد و یک پیشنهاد عالی برای عصرانه یا میان وعده می باشد. ما در این دستور ادویه ها را به مقداری انتخاب کرده ایم که تمام سلیقه ها و ذائقه ها را پوشش دهد و اگر مثلا دوست دارید سیب زمینی اسپایسی را با طعمی تند تر نوش جان کنید می توانید مقداری فلفل قرمز را به انتخاب خود افزایش دهید، برای مشاهده این آموزش آشپزی ساده در ادامه با پرتال آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
سیب زمینی | 5 عدد متوسط |
سیر | 2 حبه |
روغن زیتون | 4 قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز | ½ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
پودر کاری | ½ قاشق چایخوری |
پودر پیاز | ½ قاشق چایخوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
آب لیمو ترش | 4 قاشق غذاخوری |
مواد لازم سس سیر | |
سس مایونز | 3 قاشق غذاخوری |
سیر | 3 حبه |
پوست لیمو | پوست ½ لیمو |
آب لیمو ترش | 2 قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
دستور تهیه سیب زمینی اسپایسی
مرحله اول
برای تهیه سیب زمینی اسپایسی خوشمزه ابتدا سس سیر را درست می کنیم. برای این منظور سیر را پوست می گیریم و پس از شستشو با رنده ریز رنده می کنیم، سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله پوست لیمو ترش را رنده می کنیم، سپس به همراه آب لیمو ترش، سس مایونز و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه حاوی سیر اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
مرحله سوم
پس از اینکه سس آماده شد، درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم تا سس به خوبی جا بیفتد. در ادامه سیب زمینی ها را پوست می گیریم و به همراه 2 پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله چهارم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم و اجازه می دهیم سیب زمینی ها بپزند. توجه داشته باشید که سیب زمینی ها نباید بیش از 15 تا 20 دقیقه داخل آب جوش بمانند چون زمان خرد کردن له می شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله سیب زمینی ها پخته شده را به صورت مکعبی متوسط خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت متوسط قرار می دهیم و روغن زیتون را به تابه اضافه می کنیم.
مرحله ششم
پس از اینکه روغن زیتون داغ شد، سیر را با رنده ریز رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. پس از اینکه عطر سیر بلند شد، فلفل قرمز را به همراه فلفل سیاه، پودر کاری و پودر پیاز به تابه اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله مواد را کمی تفت می دهیم تا ادویه ها با سیر یکدست شوند، سپس آب لیمو ترش را به تابه اضافه می کنیم و پس از آن سیب زمینی ها خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.
مرحله هشتم
حالا نمک را روی سیب زمینی ها می ریزیم و کمی مخلوط می کنیم تا ادویه ها به طور کامل با سیب زمینی ها مخلوط شوند. در پایان سیب زمینی اسپایسی را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه سس سیر سرو می کنیم.
- منبع :
- img from ashpazi_khebreha