طرز تهیه نمک پاره

طرز تهیه نمک پاره اسنک هندی خوشمزه تند

نمک پاره یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه هندی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم نمک پاره
آرد سفید۱٫۵ پیمانه
روغن۲ قاشق غذاخوری
کره۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه¼ قاشق چایخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
زیره سبز۱ قاشق چایخوری
اجغون۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
آببه مقدار کافی
روغنبرای سرخ کردن

دستور پخت نمک پاره

مرحله اول

برای تهیه نمک پاره هندی ابتدا آرد را به همراه ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع، کره، فلفل سیاه، نمک و بکینگ پودر را داخل کاسه ای می ریزیم و همگی مواد را با قاشق به آرامی مخلوط می کنیم تا مواد با هم به خوبی یکدست شوند.

مرحله دوم

پس از اینکه مواد کاملا یکدست شدند، قاشق را کنار می گذاریم، سپس با دست مواد را مخلوط می کنیم و در همین حین زیره سبزرا به صورت درشت خرد می کنیم و به همراه و اجغون به مواد اضافه کرده و ترکیب می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله آب را کم کم به مواد می افزاییم و مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و یکدست به وجود بیاید که به دست نچسبد. در این مرحله باید مراقب باشیم تا بیش از حد آب اضافه نکنیم چون باعث شل شدن خمیر می شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه خمیر آماده شد، یک کاسه مناسب را با روغن چرب می کنیم، سپس خمیر را درون کاسه قرار می دهیم و روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم. حالا خمیر را به مدت یک ساعت در یک جای نسبتا گرم قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله داخل قابلمه ای ترجیحا گود روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا به مرور زمان داغ شود.خمیر را ۳۰ ثانیه ورز می دهیم و به دو قسمت تقسیم می کنیم و روی صفحه کار قرار می دهیم و نازک پهن می کنیم.

مرحله ششم

حالا خمیر پهن شده را با کاتر به صورت نوارهای اریب برش می دهیم و داخل روغن داغ قرار می دهیم تا سرخ شوند.اسنک های آماده شده را داخل توری می گذاریم تا روغن اضافه آن خارج شود و با سس تند نوش جان کنید.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.