طرز تهیه بطاطا پیش غذای خوشمزه عربی با سیب زمینی

طرز تهیه بطاطا

طرز تهیه بطاطا خوشمزه سیب زمینی عربی پیش غذا

بطاطا یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه عربی است که مانند دیگر غذاهای عربی طعمی تند دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۳ عدد متوسط
سیر۳ حبه
پودر پیاز۱ قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز½ قاشق چایخوری
شماق۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتونبه مقدار کافی
پاپریکا و زردچوبهبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پونه کوهی و تخم گشنیزبه مقدار کافی

دستور پخت بطاطا

مرحله اول

برای تهیه بطاطا خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را می شوییم و داخل قابلمه ای قرار می دهیم و تا روی سطح آن ها آب می ریزیم و روی حرارت ملایم اجازه می دهیم تا آبپز شوند و بعد پوست آن ها را می گیریم و به صورت مکعب های درشت خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله دوم

سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و له می کنیم و همراه روغن زیتون،فلفل قرمز،پاپریکا،فلفل سیاه،زردچوبه،پونه کوهی،پودر پیاز و سماق داخل کاسه ای می ریزیم و مخلوط می کنیم و در آخر سیب زمینی ها را اضافه می کنیم.

مرحله سوم

سپس چند دقیقه اجازه می دهیم سیب زمینی ها با این ادویه ها کاملا آغشته و طعم دار شود و بعد فر را روشن می کنیم و سینی آن را بیرون می آوریم و کف آن کاغذ روغنی قرار می دهیم و سیب زمینی ها را داخل سینی می ریزیم و در فر قرار می دهیم تا به مدت ۱۵ دقیقه سرخ شوند.

مرحله چهارم

می توانید بعد از گذشت ۷ الی ۸ دقیقه سینی را از داخل فر بیرون بیاورید و سیب زمینی ها را زیر و رو کنید تا همه نقاط آن سرخ شود.همچنین اگر فر در دسترس نبود می توانید در قابلمه ای شناور از روغن سیب زمینی ها را سرخ کنید.نوش جان

چه امتیازی میدی؟
دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در پنج شنبه 29 آبان 1399

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.